En un principi vaig pensar que amb la calor que feia hauria estat millor una mousse de fruites però la sorpresa va ser que és molt fina, no atipa i passa xuclant. Per repetir!
Ingredients
Motlle de 23 cm
Per a la base de pa de pessic
-2 ous.
-40 gr. de farina.
-40 gr. de sucre.
-20 gr. de cacau en pols.
Per a la mousse de nutella.
-200 gr. de nutella.
-400 ml de nata per muntar.
-2 clares d´ou.
-100 gr. de llet.
-4 fulls de gelatina.
-50 gr. de xocolata fondant.
Per la cobertura.
-100 gr de nata
-100 gr. de xocolata fondant.
-30 gr. de mantega.
Preparació
Del pa de pesssic
-Preescalfeu el forn a 180ºC
-Bateu els ous amb els sucre fins a obtenir una crema homogènia espumosa i blanquinosa.
-Seguidament afegiu-hi la farina tamissada i el cacau en pols.
-Barregeu amb moviments suaus i envolvents.
-Aboqueu-ho en el motlle. Enforneu 10' aprox. a 180ºC.
-Deixeu refredar.
De la mousse
-Munteu la nata i reserveu en la nevera.
-Munteu les clares i reserveu.
-Posem en remull i en aigua freda les fulles de gelatina a fi que s´hidratin.
-En un cassó escalfem la llet, i afegim la nutella i la xocolata trossejada. Mesclem fins que es desfaci la xocolata..
-Afegim els fulls de gelatina ben escorreguts i mesclem bé fins que es dissolguin.
-En un bol mesclem amb cura i, a tongades, la crema de nutella amb la nata. Per últim, afegim les clares. També amb moviments envolvents.
-Aboqueu-ho sobre la base de pa de pessic i deixeu-ho quallar en la nevera.
De la cobertura
-En un cassó escalfem els tres ingredients: la nata, la mantega i la xocolata. Quan estigui fosa l'aboquem sobre la mousse de nutella que haurà d´estar totalment quallada.
-Refrigereu perquè qualli i abans de servir decoreu al gust.
Bon profit!
Hola xoco-adicte. Veig que has trobar gust a fer coses amb Nutella.
ResponEliminaBona cuina
Que buena pinta!! Besos
ResponEliminaQuina golafreria, Cristina!! Apa que devies deixar contents als convidats, eh? Petons!!
ResponEliminaBrutal Cristina,un corte tentador solo verlo¡¡Perfecto te ha quedado y bueno sin lugar a dudas y con buenas referencias anteriores de las 2 Gemmas.
ResponEliminaBss
Queda fi i suau, oi? A casa ja l'he fet més d'un cop i té l'èxit assegurat :)
ResponEliminaT'ha quedat de luxe, Cristina!!! Quin goig que fa!!! I què bo a de ser... espera que m'eixugui la babeta. :))) Petonets.
ResponEliminaSóc una de les poques blocaires que encara no ha provat la recepta...no per gaire temps jejejeje, i més veient la pinta que fa la teva! nyammm Petonets!
ResponEliminaLa meva filla s'hi tiraria de cap !
ResponEliminasi porta Nutella segur que té l'èxit assegurat! molts petonets
ResponEliminaEs que es de pur vici...!!!!
ResponEliminaAquest estiu, a Stuttgart, els hi vsig fer un parell de pastissos d'aquets i tots varen "flipar". Amb lo que els hi agrada a la joventut la Nutella (i als no tant joves...jejeje)
Petonets.
Queda a pendents! no hi ha manera de fer una mica de bondad...! a una li va la xoco...!petó
ResponEliminaté una pinta boníssima, i si dius que no es fa gaire pesat de menjar, millor que millor
ResponEliminaQueda un tall increible!!! i penso que es adient per qualsevol dia de l´any.. ja començo a fer llista pels nadals, així que apuntada!!! petons,
ResponEliminaque pasada, y que suerte la mía. Tengo que hacer un pastel de chocolate para el cumpleaños de una amiga de mi hija. Me comprometí a hacerlo y la única condición es que sea de chocolate así que ya tengo el problema resuelto. Ya te contaré si me queda tan bien como a ti. Bsos
ResponEliminaI jo buscant la Nutella entre els ingredients, hehehe. M'agraden tots els pastissos tipus mousse, encara que a l'hora de portar s'ha d'anar en compte.
ResponEliminaQuin tall, vinga jo posso la caponata i tu el pastís.
Petons,
He preparat alguns dolços amb Nutella, però aquest.....noooo!!!! Quina bona pinta!!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Quin tall més maco, par els xocolaters tot un vici.
ResponEliminaQueda a pendents, als meus fills els perd la Nutella, quan vinguin a dinar els faré (imagino les seves cares hehehe)
Petons
oioioi" mira que no soc gens de nutella, nomes en menjo quan el tinc a prop i tinc gula!! pero aquest pastis segur que en repetiria de ració! quina pinta noia!! ja se quin pastis fer per una amant de la xocolata per untar! petons
ResponEliminaPara los adictos al chocolate hunnnnn
ResponEliminaTé una pinta deliciosa!!1 Es veu tan esponjosa!!
ResponEliminaPetonets
Espectacular!!!!!!!!!
ResponEliminaHola he llegit la recepta i no veig la quantitat de Nutela que ho pots especifica?
ResponEliminaGràcies i segueix publican aquestes receptes tan bones
Maite
Perdona Marta, un lapsus!! són 200 gr. i gràcies!
ResponElimina