Ja tenim aquí els albercocs! Els estava esperant amb candeletes. L´any passat vaig fer una mousse de xocolata blanca amb gelatina de maduixes i, em vaig quedar amb les ganes de provar la combinació de xocolata amb albercoc....doncs aquí la teniu. Gràcies a la recepta de mousse de xocolata, de la Carmen del blog Dulces Bocados, han sortit uns gotets de luxe.
Ingredients
Per 6-8 gotets tipus iogurt
Per la gelatina d´albercoc
-400 gr d'albercocs.
-50 gr de sucre (opcional).
-3 fulls de gelatina
Per la mousse de xocolata
-375 ml de llet sencera.
-300 gr. de xoco negra.
-3 ous.
-30 gr. de mantega.
Preparació
Primer de tot prepareu la gelatina. Renteu els albercocs,els talleu a trossets, afegiu-hi el sucre i els tritureu amb el túrmix.
-Hidrateu amb aigua freda la gelatina durant 5' i, mentrestant escalfeu 100 gr del puré d'albercocs en un cassó.
-Un
cop escalfat el puré i, hidratada la gelatina, afegiu-la escorreguda,
en el puré i remeneu fins que es dissolgui i l´aboqueu en la resta del puré que teniu reservat.
-Aboqueu la gelatina en els gots i deixeu-lo quallar en la nevera. Mïnim 2 hores.
-Aboqueu la gelatina en els gots i deixeu-lo quallar en la nevera. Mïnim 2 hores.
Un cop quallada la gelatina prepareu la mousse.
-Separeu els rovells de les clares i aboqueu els rovells juntament amb la mantega trossejada i la llet. Quan arrenqui el bull i fora de foc afegiu-hi la xocolata. Remeneu fins que es desfaci.
-Deixeu refredar la crema de xocolata i mestrestant munteu les clares.
-Un cop la crema estigui freda afegiu-hi les clares a tongades, a poc a poc i amb moviments envolvents a fi que no s´abaixi.
-Retireu els gots de la nevera i aboqueu-hi la mousse. Torneu a refrigerar-los tapats, unes 4 hores mínim.
Un mos...
...un altre...
i...Bon profit!
¡Hola Cristina!
ResponEliminaHe conocido tu blog navegando por la red y lo siento, espero que no te moleste pero quería pararme a saludar, me encanta la distribución del mismo y como te expresas :)
También aprovecho para animarte a continuar en esta misma línea, lo haces muy bien.
Aprovecho también para desearte una feliz entrada de semana, llena de éxitos así como momentos agradables.
Con tu permiso estaré por aquí, por "tu casa" para leerte con más frecuencia conforme al paso de los días.
Saludos desde felicidadenlavida
Un fuerte abrazo,
Francisco M.
que buena esta combinación y esta esta cuchara esta diciéndome "cómeme"
ResponEliminabona setmana
Una molt bona combinació, deu estar de vici!!! Ja de per sí, la mousse de xocolata és boníssima... Petons i fins la propera.
ResponEliminaUff!! Quina pinta!!! Han d'estar de vici!!! Que bé, ja arriba l'estiu amb totes les seves fantàstiques fruites!!!
ResponEliminaMare meva Cristina ...només de mirar les fotos ja hem venen ganes de menjar alguna cosa de xocolata.
ResponEliminapetons
Una pinta deliciosa, una par de cucharadas por lo menos me comía ahora mismo
ResponEliminaBss
El que te la xocolata es que combina amb tota la fruita!!!!! I aquesta mousse amb la gelatina d'albercoc no sera menys!!!!
ResponEliminaLes fotos super xules!!!
Petonets.
Encara no he tastat els albercocs aques any. Jo vull un gotet d'aquesta mousse!
ResponEliminaPetons.
Que bona!! una mousse amb sorpresa! Avui que has posat més fotos ja m'ho puc imaginar... mousse cremosa i amb aire... cullera a dintres i... uau! Explosió de sabors! Jo encara no he trobat albercocs al mercat però ja no deu faltar gaire. Petons! Ok pel 25!
ResponEliminaCristina t'ha quedat fantàstic!!!!!!!!!!! m'alegro que us hagi agradat :-))
ResponEliminaMoltes gràcies per nomenar-me
Petonets
uau, la combinació albercoc-xocolata ha de ser boníssima! Uns gotets delicioses que segur que s'acaben en un moment!
ResponEliminaostres aquesta combinació encara no la he tastat! pero m'agrada! la xocolata amb l'albercoc semblen casar molt be! petons
ResponEliminaque bona té que estar aquesta combinació! La pinta ho du tot! petons
ResponEliminat'ha quedat una textura fantàstica!!!! ;) petonets
ResponEliminaQuè cremós!!!!
ResponElimina0lé!olé!olé!.....
ResponEliminaXocolata Hum..... deliciós!!!
Petonets guapa
Ohhhhh, jo en vull, quina bojeria de xocolata. Petons. Yolanda.
ResponEliminaMousse de xocolata.....per tornar-se boig o boja!!!! ...i amb l'albercoc.....per morir-se!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
Aquest l'he de fer!!! Fa venir molta salivera....
ResponEliminaMmmm... quina textura. Se'm fa la boca aigua.
ResponEliminaLes fotos són molt clares, això ha d'estar molt bo. En a mi el xocolate m'agrada de totes les maneres i en mousse també.
ResponEliminaBoníssima aquesta mousse!! L'he fet aquest cap de setmana (només la mousse de xocolata) i ja no en queda :)
ResponElimina