Nutritiva, fresca i saludable. Aquestes són les característiquesd'aquesta copa de maduixes amb mató que varen ser les postres de diumenge passat. La recepta l'he extreta de l'últim número de la revista CUINA que aquest mes té com a tema central l´elaboració de pastissos.
La revista emmarca la recepta dins l'apartat "El petit xef" ja que és una proposta per realitzar-la amb nens, però com jo sóc una "nena gran" m´he apuntat a la seva elaboració ;-D.
Ingredients
Per a 4 persones
-500 gr. de maduixes.
-50 ml d'aigua.
-20 gr. de sucre.
-200 gr. de mató.
Preparació
-Netegeu les maduixes i traieu-les el capoll. Dividiu-les en tres parts iguals.
-Prepareu un almívar amb l'aigua i el sucre (5'de cocció aprox.).
-Talleu a daus 2/3 parts de les maduixes i els incorporeu a l´almívar. Ho deixeu reposar uns minuts fora de foc.
-Retireu la meitat de les maduixes de dins de l'almívar i tritureu la resta de les maduixes amb l´almívar amb el túrmix fins que la crema sigui ben fina. Deixeu-la refredar.
Muntatge
-Agafeu uns gots de vidres i cobriu-ne le fons amb la crema de maduixes.
-Col.loqueu-hi al damunt els daus de maduixa cuits en almívar.
-Poseu-hi dues cullerades soperes de mató i decoreu.
Bon profit!
Cristina quina copa de maduixes amb mató has fet tant bona i molt ben presentada.
ResponEliminaClar que sí, sempre serem unes nenes, si més no, d'esperit. Una molt bona proposta que a més avui amb la caloreta, em be molt de gust ;). Petons.
ResponEliminaQuina pinta tan extraordinaria. Petons. Yolanda.
ResponEliminaDons de nens o grans es una recepta que m'encanta!!!! Deu ser que també soc una mica nena...jajaja
ResponEliminapetonets.
Que rica!!! y fresquita, un buen postre para este tiempo.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Una combinació senzillament deliciosa, mil vegades millor que les clàssiques maduixes amb nata, oi?
ResponEliminaLa barreja de làctic amb maduixes m'encanta. i el mató... és un dels meus formatges frescos preferits! T'ha quedat, a més, una foto molt xula, fa salivera! Petons
ResponEliminaUna combinació molt bona, així no sempre seran amb nata !!!
ResponEliminaPetons
aiii que m'agafa molta gana!! quina pinta!! em sembla fantástica aquesta barreja i mira que mai se m'ha ocurregut!! aixx ho haure de probar! petons
ResponEliminaAquesta any me n'he fet un fart de maduixes, que bones que estan per favor!!! jejejj aquesta combinació em sembla molt bona, la tindré que provar. petons
ResponEliminaQuin encert posar-hi mató, tenen que quedar perfectament lligats aquests ingredients i molt més sa que si hi posem nata! Ja ho provaré ;)
ResponEliminaPetonets i bon cap de setmana!
és tant senzill com bo, quina proposta més bona!! sempre es podria sustituir el puré de maduixes per una bona melmelada de maduixa, jejejeje
ResponEliminaMuchas gracias por tan estupenda receta.Te sigo desde hoy.Besosss
ResponEliminahttp://doris-miscosillas.blogspot.com.es/
Cristina, aquesta copa és d'aquelles que si la veus abans de menjar, vas ràpid per arribar a les postres com més aviat millor!
ResponEliminaBon cap de setmana,
Nani
Amb almívar i tot, així és un pecat amb tots els ets i uts. Que bons són els pecats, mare meua, que diria el meu pare.
ResponEliminaFelicitats!! al meu bloc i tens un regal
ResponEliminaGràcies Dolors, però no puc entrar...
EliminaDeliciós i què bé ser petit sempre!
ResponEliminaBon diumenge pastissera!
Una combinació (maduixes-formatge) exquisita. Una presentació excel.lent.
ResponEliminapetons
es una combinación muy buena y así en copa queda muy bien¡¡
ResponEliminabon diumenge
Un recepta molt bona i saludable, sí. Amb la copa queda una presentació molt acurada.
ResponEliminaM'encanta el mató i confinat amb les maduixes un encert total.
ResponEliminaPetonets
ResponEliminaCristina; per ser feta per una "nena gran", també t'ha sortit bé.
Salutacions Cristina¡¡ :O) :O)
Molt bona, Josep! je, je,je...
EliminaSigui per a nens o per a no nens, el resultat és el que és i el que es veu a la foto és espectacular.
ResponEliminaSón productes que combinen molt bé per al gust i per a la vista.