S'ha de treure màxim profit de les fruites que ens brinda la primavera. Una bona manera és acabar un àpat amb unes postres com aquestes que combinen iogurt i fruita.
Ingredients
Per a 4 persones
-3 iougurts naturals desnatats
-4 albercocs.
-25 gr. de sucre.
-1 cullerada sopera d´aigua.
-1 beina de vainilla ( o, també, gingebre, canyella, cardamon, anís estrellat, a gust de consumidor).
Preparació
-Obriu la beina de vainilla per la meitat i al llarg. Despreneu amb un ganivet l´interior tot rascant.
-Renteu els albarcocs, retireu-los l'os i els talleu per la meitat.
-En un cassó prepareu un caramel. Afegiu-hi la cullerada d´aigua i el sucre. Tot seguit, Afegiu-hi les llavors de vainilla i els albercocs. Els cuineu a foc molt suau, uns quants minuts i els retireu quan vegeu que estiguin tendres i caramelitzats.
-Els retireu i els deixeu entebeir.
-Bateu els iogurts i els aboqueu en unes copes o bols. Sobre aquests disposeu els albercocs. Decoreu i serviu.
Bon profit!
hoy vamos los dos cuidando la linea jaja
ResponEliminaun postre delicioso y bien combinado y así en copa queda muy bien.
Una combinació deliciosa! Aquest albercocs fan venir salivera
ResponEliminaPetonets
Sandra
Deliciosa aquesta copa!!! És una recepta amb una presentació de luxe, és bona, sana i fresca!! Vaja, genial! ;)
ResponEliminaPetons! :)
Com la copa de maduixes, et torno a dir el mateix: senzillament deliciós!
ResponEliminaque bo amb albercocs!!! aquesta recepta me l'apunto per l'estiu! fresqueta i lleugera! petons
ResponEliminanyam, nyam, una recepta sana i boníssima! Les boges de la fruita com jo estem encantades amb aquesta recepta!! Petonets!
ResponEliminaUnes postres fàcils, lleugeres i molt de temporada. La fruita cuita m'agrada molt i el toc de vainilla va genial amb els albercocs.
ResponEliminaUn postre 10!! Petonets Cristina. MAR, de EQNME
La fruita caramelitzada contrasta amb el gust més àcid del iogurt.
ResponEliminaUnes postres que venen molt de gust.
Petons.
El detall de la vainilla em sembla molt encertat. Una altra molt bona combinació de sabors, un postre saludable i saborós que admet moltes variacions.
ResponEliminaMmmm que fàcil i bo!!! Petons
ResponEliminaMira que be, senzilletes de fer i segur que està boníssim. Petonets. Yolanda.
ResponEliminaQuina sort, els albercocs ja tornen a ser aquí. I amb ells podem preparar unes postres tan bones com aquestes.
ResponEliminaBon cap de setmana Cristina,
Nani
Nena...!!!! El que et dic sempre, unes postres ben senzilles poden ser tant o mes vistoses i bones que segons quines...jeje
ResponEliminaPetonets.
Mmmmm quines postres més delicioses Cristina. He de dir que no soc gaire llaminera, o no ho era... ji ji ji, però a casa meva és quasi obligat acabar un bon àpat amb unes postres. Aquest t'ha quedat perfecte i boníssim!!!
ResponEliminaPetons, Sandra.
amb les fruites que venen ara quines postres més bones i sanes podem fer! unes copes delicioses! petó
ResponEliminaQuina bona proposta, Cristina!!! L'albercoc fet d'aquesta manera ha de estar de vici. Bona nit.
ResponEliminaUna bona proposta!! Jo tot just ahir vaig comprar els primers. M'encanta la fruita de la tempora q hem entrat!!
ResponEliminaPetonets bonica :-)
Aquest tipus de postres sempre són tan bons!!!
ResponEliminaA mi la fruita d'ara m'encanta i preparades de qualsevol manera les trobo espectaculars!
PTNTS
Dolça