diumenge, 20 de gener del 2013

NATILLES BICOLOR

Natilles de crema o de xocolata? un dilema que té una solució: les dues alhora! La seva preparació és molt simple, només que a la meitat de la crema se li afegeix xocolata fondant i llestos. Amb aquestes natilles participo en el primer Memòries d´una cuinera d´enguany.




Ingredients
-1/2 litre de llet
- 1 beina de vainilla.
-4 rovells d'ou.
-100 gr. de sucre.
-20 gr de maizena
-50 gr. de xocolata negra  fondant.



Preparació
-En un cassó aboqueu-hi la llet i la vainilla oberta. Quan arrenqui el bull, retireu-la i deixeu-la entebeir a fi que infusioni la vainilla.
-Mentrestant, amb les varilles, bateu els rovells amb el sucre i la maizena. 
-Afegiu-hi la llet colada i ho porteu novament a foc suau  tot remenant fins que s'espesseixi i arrenqui el bull.
-Separeu la crema en dues meitats i, en una meitat, afegiu-hi la xocolata. Remeneu bé a fi que es desfaci.(Jo, prèviament, he fos lleugerament al micro la xoco i després l´he afegida a la crema).
-Serviu les natilles en copes, gots o plats tot fent un combinat entre les dues cremes.Refrigereu i, decoreu abans de servir.

Bon profit!

24 comentaris:

  1. Cristina, t'han quedat molt be aquestes Natilles bicolor, les faré per la Mireia la meva neta.

    ResponElimina
  2. Jo les he preparat de xocolata...of course!!! Però a aquesta combinació no li feia un lleig!!!! Quina pinta!!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  3. Crisitna quina bona idea !! Així tothom està content.
    Petons

    ResponElimina
  4. Bona nit i bona idea Cristina. Així tothom content

    ResponElimina
  5. genials!!!! dos colors, dos sabors!! per triar i remenar! que bones! petons

    ResponElimina
  6. has tenido muy buena idea 2 sabores en el mismo plato,deliciosos juntos y por separado
    bona setmana

    ResponElimina
  7. Mummmmmm que ganas de meter la cucharita por la pantalla del PC.

    ResponElimina
  8. Què boniques!!! I què bones!! Així....no cal triar!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  9. Ja no tindrem que decidir entre xocolata o vainilla, les dues alhora i la presentació queda molt bufona.
    Com va el refredat?
    Petons.

    ResponElimina
  10. Em sembla perfecte la combinació, així tothom content!, que segur que amb aquesta pinta tots van quedar més que satisfets!, a reveure Cris!

    ResponElimina
  11. Ohh que bonic que queda!!! I bonissim sens dubte!!! Petons

    ResponElimina
  12. Més senzill i més bo impossible!
    No recordava que el Memòries anava de natilles... a veure si encara hi sóc a tempr de participar ;)

    ResponElimina
  13. Què bo!! cullerada d'una i cullerada d'altra!!! també se'm passava el Memòries... a pensar toca!petons

    ResponElimina
  14. No sabria amb quina quedar-me, bona idea fer el duo!
    Petons
    Isabel

    ResponElimina
  15. Com que depenent del moment en triaria un gust o un altre amb aquestes postres el dilema està resolt.
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  16. Una magnífica idea, i per llepar-se els dits, es que són tan bones les dugues.
    Una abraçada

    ResponElimina
  17. que bones... llàstima de les intoleràncies que tenim per casa ;-(

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  18. Molt original la presentació, el ying i el yang, Petó!

    ResponElimina
  19. Genial!! Per quan no saps per quina decidir-te, molt bona idea!!!
    Petonets

    ResponElimina
  20. Ooooh que bones així!!! amb el punt de xocolata irresistibles!!! Molt bona proposta. Petonsss,

    ResponElimina
  21. Cristina, tu sí que has pensat eh? Originals perquè sí.
    Nani

    ResponElimina
  22. Les natilles, no son dels meus postres preferits.
    Però així amb xocolata, m'ho pensaria......
    Petonets guapa

    ResponElimina
  23. Molt ben fet Cristina!!! si no ens decidim per un gust, fem els dos! ;P Moltíssimes gràcies per participar. Petonets

    ResponElimina
  24. Una bona solució al dilema "crema o xocolata". Davant el dubte, doncs les dues a l'hora, digues que si!!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...