Flam de pera; una combinació exquisida amb xocolata....unes postres per repetir.
Ingredients
Per a 4-6 persones
- 3 peres blanquilla
-3 ous.
-350ml de llet.
-3 cullerades de sucre.
-15gr. de mantega.
-caramel líquid.
Per la salsa de xocolata
-100 gr. de xocolata fondant.
-100 gr. de nata líquida.
Preparació
-Preescalfeu el forn a 200ºC
-Peleu la pera a dauets.
-En un cassó coeu durant 5 minuts la pera trossejada, la mantega i el sucre.
-Bateu els ous: aboqueu-hi la llet i les peres. Caramelitzeu les flaneres i aboqueu-hi la preparació.
-Baixeu la temperatura del forn a 180ºC i coeu al bany maria(ompliu la safata que faci la funció de bany maria amb aigua calenta) fins que hagi quallat.
-Abans de servir feu una salsa de xocolata. Escalfeu la nata i quan arrenqui el bull aboqueu-hi la xocolata. Remeneu per desfer-la fora del foc.
-Desemmotlleu els flams i serviu-los amb xocolata per damunt d' aquests.
Bon profit!
Mmmm no ho he provat mai però estic segura que m'encantaria!!! Ho tinc que fer... petons
ResponEliminaEts una crak....i no deixis de publicar,eh!!!!
ResponEliminaPetonets.
Gràcies per aquesta estupenda recepta! I molt original! no l'he provat mai, però segurament no tardaré massa...
ResponEliminaPetons
original este flam Cristina,no lo habia visto nunca,me gusta la combinacion y debe dee ser bien bueno.Una buena presentación
ResponEliminabona setmana
Un flan bien original, que si además va coronado con chocolate debe ser todo un placer.
ResponEliminaFeliz semana.
JUEGO DE SABORES
Hola Cristina, i tan que són uns postres per repetir.
ResponEliminaAvui a casa estem fen proves de les galetes que farem el dia quinze per l’Associació de Caldes col•laborant en la campanya d’aquest anys per la marató
Hummmmmmmmmmm quin flan més bó
ResponEliminaPetons
Un sabor original en un flam, ha de ser boníssim
ResponEliminaVa ser un plaer possar-te cara divendres, ara ja sabem amb qui parlem, oi?
Petons.
Això sí que és una delícia. El flam de pera ha d'estar exquisit i amb el toquet de xocolata hum!
ResponEliminaM'encanten els postres amb pera, aquest flam va a pendents!
ResponEliminaPetonets
Sandra
olé! Bona idea!! Ets la reina dels flams!!
ResponEliminadoncs mira que la pera m'agrada, però en flam no ho havia vist mai encara i ha de ser tremendo el gust!!m'agrada la idea! petons
ResponEliminaLes postres de diumenge suposo. La pera els deu fer més lleugers.
ResponEliminaUn flam fet a la meva mida!!!! Saps per què? Doncs es que la pera m'encanta, dolça, salada, natural.... de totes maneres!!! En flam encara no l'havía vista!!!
ResponEliminaUna recepta perfecta.
petonets.
Un flam ben original, me l'apunto per fer ja!
ResponEliminaFlam amb pera t’he d’estar molt bo i es ben original, doncs no soc massa de flams, però aquest es un altre cosa, tindre que provar-lo i no tardaré.
ResponEliminaPetons
Ummm, em dona la sensació de que ha d'estar molt fresc, no??? això s'ha de probar!!! ;)
ResponEliminaEt vaig deixar un comentari i no ha sortit... Només et deia que la combinació em sembla boníssima, realment ets la reina dels flams! ;)
ResponEliminaTens la mà trencada fent flans... molt original amb pera, quin goig!!!! petons,
ResponEliminaFlam de pera! No ho havia sentit dir mai. Deu ser exquisit. Bona idea!
ResponEliminaEs que el flam és tan bo... i amb la pera ha de quedar finíssim de gust.
ResponEliminaHe provat la pera amb nata i xocolata i amb xocolata sola, però en flam mai. Sembla una molt bona combinació!
ResponEliminaBoníssim, segur!!!! m'emporto la recepta!
ResponEliminaMolts petonets, guapa!