Un repte díficil però no impossible...Aquesta ha estat l'última prova que els nostres amics blocaires, la Sandra, en Xavi i la Marina, ens han fet passar a aquells que publiquem postres. Aquesta vegada, malgrat que són temps difícils per a mi i la meva família, no em volia perdre per res del món l'última recepta del 15.
La idea em va venir un dia que mentre m'estava menjant un plàtan recollia molletes de pa de sobre la taula...Crec que va ser un senyal. .És un bon aperitiu per acabar dolçament, uns entrants de Nadal. El podeu fer en proporcions més petites. a mode de canapè, o simplement, deixar-lo com unes autèntiques postres.
Ingredients
- 4 llesques de pa rodó pagès d´uns 25-30 gr. de pes
-100 gr de xocolata fondant.
-2 plàtans
-1/2 llimona.
-nous picades.
Preparació
-Trosseja la xocolata. Desfes-la al bany maria. Menstrestant, pela i talla els plàtans en rodanxes no molt fines i les ruixes amb gotes de llimona a fi d' evitar que s´oxidi.
-Torra les llesques de pa en el forn o torradora fins que es dorin lleugerament.
-Cubreix-les amb la xocolata fosa i afegeix les rodanxes de plàtan per sobre.
-Decora amb nous picades per sobre.
Gràcies Sandra, Xavi i Marina per donar-me l'oportunitat d'escalfar-me el cap en cada repte que he pogut participar...M¨ho he passat genial!. Fins a sempre...
Bon profit!
Gràcies Sandra, Xavi i Marina per donar-me l'oportunitat d'escalfar-me el cap en cada repte que he pogut participar...M¨ho he passat genial!. Fins a sempre...
Bon profit!
Servir un aperitiu dolç em sembla original, sorprenent i molt encertat. La combinació que has triat ha de quedar bona per força!
ResponEliminaEspero que aquests moments durs que comentis passin ben aviat. Ànims!
Reina, moltes gràcies per fer l'esforç i participar en aquesta última proposta... que d'aperitius n'hi poden haver tant de dolços com salats, bé ens ho demostres! Quina cosa més bona!
ResponEliminaMoltes ànims i moltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Es molt bona idea un aperitiu dolç ben diferent, la mescla dels ingredients ha de quedar molt bona.
ResponEliminaUna abraçada
Una proposta dolça, com no! I tu sempre pensant en coses ben originals, quina delícia!!! petons
ResponEliminaoooh!! Sublim! M'encanta la combinació plàtan-xocolataa!! Deliciòs. En prenc nota! ^^
ResponEliminaPetons.
una combinacio per lleparse els dits
ResponEliminaEm sembla molt interessant. La combinació és bona, l'he provada en gelat, però mai com tu la proposes. Molt bona proposta!
ResponEliminaMolt bo i molt original, Cristina!!!!
ResponEliminaEspero que els dies dolents passin ràpid i tot es pugui normalitzar!
Una abraçada!
Molt ben presentat Cristina.
ResponEliminaAquest temps difícils per a tu i els teus que passin com mes aviat millor.
Es una bona combinació la xocolata amb el plàtan.
ResponEliminaCristina, desitjo que els mals moments que esteu passant siguin quins siguin passin ho més aviat possible.
Petons guapa!
Es perfecte! el meu pare quan es menja un plàtan sempre hi barreja pa, i mira amb una mica de xocolata segur que encara li agradaria més.
ResponEliminaQuina proposta dolceta ens fas Cristina!! em recorda el pa amb plàtan aixafat que de petits ens donàven, de tant en tant, eh?? petons
ResponEliminaohhh quina torradeta tan original!! a més que combina a la perfecció amb el platan i la xocolata!!! quina bona idea Cristina! petons
ResponEliminaLa combinació ha de quedar deliciosa....
ResponEliminaM'encanta la textura que la xocolata...
Bonísssiiiimmmm!!!!
Petonets, Cristina.
muy original y sorprendente esta aportacion y a la vez rica¡¡
ResponEliminabona setmana
Si menjo plàtan de postres m'agrada acompanyar-lo de pa.;)
ResponEliminaMolts ànims a tu i a la teva familia.
Plàtan i pa !!! Que bó.. amb l´afegit de la xocolate "para morirse"... molt bona proposta.. Petons,
ResponEliminaAixò és una meravella!!!! Quina passada!!! Què bona ha de ser i què fàcil!!!Amb lo que a mi m'agrada el pa amb lo plàtan.......
ResponEliminaSalut i petons!
Olga
M'encanta la fruita amb xocolata i amb una llesca de pa torrat ja es "la ostia"...
ResponEliminaPetonets.
mmm!! Quina queixalada que hi faria ara mateix!!! Boníssima, de les millors amb fruita i xocolata. Petonets!
ResponElimina