En temps de calor la natura és especialment generosa i posa a la nostra disposició una gran varietat de fruites per menjar fresques, fer-ne amanides, preparar postres o bé conservar en almívar o melmelada per conservar durant l' hivern.Així val la pena aprofitar aquests dies per preparar postres amb fruita fresca com aquesta crema d´albercocs que us proposo.
Ingredients
Per a 4-6 personesIngredients
-1 kg d' albercocs ( el seu pes sense l´os).
-1 llimona.
-1 cullerada d´aigua
-3 cullerades de sucre.
-100 ml de vi blanc.
-100 ml de nata per muntar.
-125 gr. de sucre.
-3 rovells d´ou.
-xocolata ratllada.
Preparació
-Renteu i talleu els albercocs i coeu-los amb una culleradeta d´aigua, 3 cullerades de sucre i la pell d´una llimona ratllada durant 10' aprox.
-Escorreu-los, resereveu l´almívar, i passeu-los per una batedora fins que obtingueu un puré molt fi.
-Bateu els rovells amb el sucre fins que estiguin ben molsosos, afegiu-hi el vi i l´almívar dels albercocs i feu-ho coure al bany maria, tot remenant fins que la crema s´espesseixi.
-Retireu-la del foc,reserveu i munteu la nata.
-Un cop muntada la nata afegiu-hi el puré d´albercocs, una mica de xocolata ratllada. Seguidament aquesta mescla l´afegiu a la crema.
-Repartiu-la en copes i deixeu-les en la nevera fins el moment de servir i decoreu amb encenalls de xocolata.
Bon profit!
Ostres!!! albercocs!! Que bons!!! M'ha sorprés molt que hi posis vi, li ha de donar un toc ben diferent!! Molt bo, si senyora.
ResponEliminaPetons. MAR, de EL que no mata engreixa
Doncs si! Ara tenim una gran varietat de fruites boníssimes que cal aprofitar! T'ha quedat molt bé la crema. Petons
ResponEliminaHola Cristina
ResponEliminaAquest estiu penso gaudir amb aquestes propostes tan bones que fas. La d'avui m'ha encantat! D'aquí poc els aniré provant. Ja te'ls ensenyaré.
Una abraçada
Amb el que a mi m'agraden els albercocs, ja fa uns dies que me n'atipo!
ResponEliminaAquesta cremeta ha de ser molt bona!
Petons
Sandra
Cristina, quina crema més bona. Enguany se'ns ha mort l'albercoquer i els hauré de comprar. Són tan bons...
ResponEliminaNani
Té molt bona pinta aquesta crema I ara que hi comça ha haber-hi albercors al mercat ideal.
ResponEliminaPetons
Segur que ben fresqueta es deixa menjar molt bé com a postres. El vi es dolç o qualsevol vi?
ResponEliminaPetons.
És vi "qualsevol" però l´hi pots afegir un de dolç, si vols.
Eliminabuena crema, y bien refrescante y el vino le debe de dar un toque genial, que supongo sera un vino dulce
ResponEliminabon cap de setmana Cristina
que bona aquesta cremeta! es una idea fantastica per utilitzar els meus prèssecs , de la vinya de mun pare, que cada any em porta perque m'empatxi!! una crema ideal per fer-los tirar avall!! jajja petons
ResponEliminaCristina, t'ha quedat molt be aquesta crema d'albercocs ara que be la temporada la farem.
ResponEliminaEs nota que ja ha arribat la calor!
ResponEliminaEl toc del vi em semlba original i diferent, ho provaré amb els nespres de casa els meus pares, que estan a punt de madurar ;)
Molt bo Cristina! M'ha cridat l'atenció, això del vi blanc. Ho provaré! Petonets, guapa!
ResponEliminaUna cremeta ben bona! els albercocs no són una fruita que ens agradi molt a mossegades, però amb melmelada i tartes ens encanta, segur que la crema trionfa a casa!
ResponEliminaPetonets
Noia, quina pinta tan fantastica que fa aquesta crema!!!
ResponEliminaPetonets.
Els albercocs en el seu punt són ben bons. La teva proposta és una manera diferent de gaudir-los i sembla una opció força interessant i saborosa.
ResponEliminaI tant que cal aprofitar les fruites fresques, aquesta cremeta és una molt bona pensada!
ResponEliminaHola guapa!!! Avui tens premi!! Veus com començar un dilluns no és tan dolent? ;-)) Aquí el tens! http://tapatdetapes.blogspot.com.es/2012/05/premi-liebster-que-i-perque.html
ResponEliminaM'encanten els albercocs, aquesta crema ha de ser deliciosa!!!
ResponEliminapetonets
M'agraden molt els albercocs, la fruita a l'estiu (bon temps) m'agrada molt i tens raó, es poden fer moltes varietats.
ResponEliminaAmb el que m'agraden els albercocs aquesta crema s'ha de fer!! ara ja se'n veuen... són tan bons!
ResponEliminaquina copa més bona! aquest any encara no m'he estrenat amb els albercocs! ;) petonets
ResponEliminapero que rico rico rico , por favor , ummmmmmmm
ResponEliminaUhhmmm!!! Que bona, m'agraden molt els albercocs!!! Encara no n'he m enjat aquesta temporada. Ja tardo...
ResponEliminaPetonets
ostres, ostres, ostres... quina meravella. Aquesta crema no s'escapa d'aquest estiu que ja comença a treure el cap. Ja tinc ganes d'albercocs!!
ResponEliminaUna abraçada
Hola Cristina guapa tu
ResponEliminai que bona que te que estar, hum, anoto la teva proposta
mil petonets Susanna
Quan faci la collita ho probare de fer.Te molt bona pinta.
ResponEliminafelicitats