Amb aquest batut de maduixots amb gelat i iogurt ben fresquet com els batuts que bevia l'Esther per oblidar els seus fracassos amb el nois i amb el món , protagonista del còmic "Esther y su mundo" de l'Ed. Bruguera, participo en L' ENFOGONA'T del mes de maig.
"Esther y su mundo"
amb dibuixos de la Purita Campos, va ser tot un èxit entre les noies de
la generació dels anys 70-80 del segle passat. D' entre elles, jo, que
tinc tota la col.lecció editada per l' Ed. Bruguera.
L'Esther, enamorada platònicament d'en Juanito, viurà juntament amb la seva amiga Rita
una noia extrovertida i optimista, tot el contrari de l´Esther, tota
una sèrie de vivències i aventures en les quals també hi són presents la
seva germana Carol, la seva mare Cathy i el seu padrastre, en Ted.
Ingredients
Per a 4 persones
-500 gr de maduixes.
-2 boles de gelat de vainilla o nata.
-750 ml de iogurt líquid.
Preparació
-Netegeu els maduixots amb aigua, els traieu el capoll i els trossegeu a daus petits. Reserveu uns quants per la decoració final.
-Afegiu-los en el vas de la batidora juntament amb el iogurt i ho tritureu tot junt. En acabat, afegiu-hi dues boles de gelat de vainilla i ho bateu durant uns instants fins a obtenir un líquid espès.
-Serviu-ho en gots o copes no gaire estrets i decoreu-los amb els trossets de maduixots que hem reservat amb anterioritat.
i...Bon profit!
Que bó aquest batut!! Amb aquesta caloreta que fa ben fresc ha de ser bonissim.
ResponEliminaPetons
un batut molt bó Cristina
ResponEliminaMare meva, que en fa d'anys que llegiem aquets còmics...!!!!
ResponEliminaQue bo que ha de ser...i ara que ja sembla que ve la calor, encara mes!!!
Petonets.
Aquest batut és genial, m'ha agradat molt els ingredients que li has posat! Petons
ResponEliminaQuan els nanos eren petits els feia molt aquest batut tant bo.
ResponEliminaNo se m'acut ninguna recepta per l'Enfogona't, tinc que continuar pensant.
Petons.
No coneixia aquest còmic!! pero el batut em sembla ideal per oblidar els mals d'amors!! I a sobre amb gelat.....increible noia!! me l'enduc pels meus berenars (espero que no siguin mal d'amors) d'aquest estiu!! ;) petons
ResponEliminaole, ole!!! No només trobo que has escollit una recepta refrescant i boníssima sinó que a més m'has donat a conèixer un còmic que no he vist mai. Esther y su mundo...? S'haurà de buscar? Veig que te l'estimes força, oi? Mil gràcies per participar, cristineta!!!
ResponEliminaApa, no coneixia aquest còmic! :)
ResponEliminaM'encanten els batuts, molts caps de setmana en faig per berenar. Refrescants i ben carregats de vitamines passen super bé!
Per cert, vas dir que no podries participar... hi t'has animat! Això sí que és un regal!!! Gràaaaaacies! Mua
ResponEliminaOhhh, quins records l'Esther i su mundo! m'encantava tant que fa uns anys vaig trobar-los i recordava gairebé tot. Per mi va ser "el Còmic".
ResponEliminaM'encanten les maduixes, molt bon batut.
Com m'agradaven aquests llibres, encara els tinc!!!!!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaAi aquests comentaris que diuen que no el coneixen, a veure si seré gran!,ja,ja,ja
M'encanten els batuts però se'm posen fatal, potser amb iogurt, com el teu, m'aniria millor.
Mmmm q bo!! Aquest cap de setmana ja sé amb qué sorprendré la meva parella! ;)
ResponEliminaHola Cristina guapa tu
ResponEliminai que bo, que per cert aquest any estan molt i molt bones les maduixes, una de les meves fruites estimades,
mil petonets Susanna
M'encanta el batut de maduixa...!!!!!! Moltes gràcies per participar a l'Enfogona't una altra vegada! Muaksss
ResponEliminaAquestes receptes ens encanten a ESfruita! De fruita o verdura presentades de forma original. El teu batut fa una pinta deliciosa, ara mateix ens el prendríem sense dubtar-ho!
ResponEliminaAvui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, us proposem uns canelons d'espinacs! Ja podeu entrar-hi i dir-hi la vosta! www.esfruita.com/assessorem/canelons-despinacs
Els batuts ben fresquets ara m'encanten, i aquests es ben bo i fàcil.
ResponEliminaUna abraçada
Els batuts de iogurt ifruiya m'encanten. amb gelat ed vainilla encara ha de ser més bo!!!
ResponEliminapetonets
Els batuts ja estan a l'ordre del dia: ja comença la calor!
ResponEliminaNani
Una proposta no massa difícil, i que ben fresquet ha d'estat d'allò més bo.
ResponEliminaQuè bo!Ara mateix me'n prendria un bon tassó, d'aquest batut.
ResponEliminaUyyyy, qué recuerdos!!! yo también leía Esther!!! madre mia, qué tiempos! Oye, este batido ha de estar que te mueres de rico, no?? Besos.
ResponEliminaUn batut ben fresquet cau d'all´`o més bé!!! haem d'aprofitat les maduixes!!
ResponEliminaOhhh!!! L'Esther!!! Quina nostalgia!!!
ResponEliminaEl batut, deliciós!!!
Petonets
Que maravilla de batido!! Bss
ResponElimina