dimecres, 9 de maig del 2012

BATUT DE IOGURT AMB MADUIXOTS

Amb aquest batut de maduixots amb gelat i  iogurt ben fresquet com els batuts que bevia l'Esther per oblidar els seus fracassos amb el nois i amb el món , protagonista  del còmic "Esther y su mundo" de l'Ed. Bruguera,  participo en  L' ENFOGONA'T del mes de maig.



"Esther y su mundo" amb dibuixos de la Purita Campos, va ser tot un èxit entre les noies de la generació dels anys 70-80 del segle passat. D' entre elles, jo, que tinc tota la col.lecció editada per l' Ed. Bruguera.
L'Esther, enamorada platònicament d'en Juanito, viurà juntament amb la seva amiga Rita una noia extrovertida i optimista, tot el contrari de l´Esther, tota una sèrie de vivències i aventures en les quals també hi són presents la seva germana Carol, la seva mare Cathy i el seu padrastre, en Ted.

Ingredients
Per a 4 persones
-500 gr de maduixes.
-2 boles de gelat de vainilla o nata.
-750 ml de iogurt líquid.



Preparació
-Netegeu els maduixots amb aigua, els traieu el capoll i els trossegeu a daus petits. Reserveu uns quants per la decoració final.
-Afegiu-los en el vas de la batidora juntament amb el iogurt i ho tritureu tot junt. En acabat, afegiu-hi dues boles de gelat de vainilla i ho bateu durant uns instants fins a obtenir un líquid espès.
-Serviu-ho en gots o copes no gaire estrets i decoreu-los amb els trossets de maduixots que hem reservat amb anterioritat.






 i...Bon profit!

24 comentaris:

  1. Que bó aquest batut!! Amb aquesta caloreta que fa ben fresc ha de ser bonissim.
    Petons

    ResponElimina
  2. Mare meva, que en fa d'anys que llegiem aquets còmics...!!!!
    Que bo que ha de ser...i ara que ja sembla que ve la calor, encara mes!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  3. Aquest batut és genial, m'ha agradat molt els ingredients que li has posat! Petons

    ResponElimina
  4. Quan els nanos eren petits els feia molt aquest batut tant bo.
    No se m'acut ninguna recepta per l'Enfogona't, tinc que continuar pensant.
    Petons.

    ResponElimina
  5. No coneixia aquest còmic!! pero el batut em sembla ideal per oblidar els mals d'amors!! I a sobre amb gelat.....increible noia!! me l'enduc pels meus berenars (espero que no siguin mal d'amors) d'aquest estiu!! ;) petons

    ResponElimina
  6. ole, ole!!! No només trobo que has escollit una recepta refrescant i boníssima sinó que a més m'has donat a conèixer un còmic que no he vist mai. Esther y su mundo...? S'haurà de buscar? Veig que te l'estimes força, oi? Mil gràcies per participar, cristineta!!!

    ResponElimina
  7. Apa, no coneixia aquest còmic! :)
    M'encanten els batuts, molts caps de setmana en faig per berenar. Refrescants i ben carregats de vitamines passen super bé!

    ResponElimina
  8. Per cert, vas dir que no podries participar... hi t'has animat! Això sí que és un regal!!! Gràaaaaacies! Mua

    ResponElimina
  9. Ohhh, quins records l'Esther i su mundo! m'encantava tant que fa uns anys vaig trobar-los i recordava gairebé tot. Per mi va ser "el Còmic".
    M'encanten les maduixes, molt bon batut.

    ResponElimina
  10. Com m'agradaven aquests llibres, encara els tinc!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ai aquests comentaris que diuen que no el coneixen, a veure si seré gran!,ja,ja,ja
    M'encanten els batuts però se'm posen fatal, potser amb iogurt, com el teu, m'aniria millor.

    ResponElimina
  11. Mmmm q bo!! Aquest cap de setmana ja sé amb qué sorprendré la meva parella! ;)

    ResponElimina
  12. Hola Cristina guapa tu

    i que bo, que per cert aquest any estan molt i molt bones les maduixes, una de les meves fruites estimades,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  13. M'encanta el batut de maduixa...!!!!!! Moltes gràcies per participar a l'Enfogona't una altra vegada! Muaksss

    ResponElimina
  14. Aquestes receptes ens encanten a ESfruita! De fruita o verdura presentades de forma original. El teu batut fa una pinta deliciosa, ara mateix ens el prendríem sense dubtar-ho!

    Avui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, us proposem uns canelons d'espinacs! Ja podeu entrar-hi i dir-hi la vosta! www.esfruita.com/assessorem/canelons-despinacs

    ResponElimina
  15. Els batuts ben fresquets ara m'encanten, i aquests es ben bo i fàcil.
    Una abraçada

    ResponElimina
  16. Els batuts de iogurt ifruiya m'encanten. amb gelat ed vainilla encara ha de ser més bo!!!
    petonets

    ResponElimina
  17. Els batuts ja estan a l'ordre del dia: ja comença la calor!
    Nani

    ResponElimina
  18. Una proposta no massa difícil, i que ben fresquet ha d'estat d'allò més bo.

    ResponElimina
  19. Què bo!Ara mateix me'n prendria un bon tassó, d'aquest batut.

    ResponElimina
  20. Uyyyy, qué recuerdos!!! yo también leía Esther!!! madre mia, qué tiempos! Oye, este batido ha de estar que te mueres de rico, no?? Besos.

    ResponElimina
  21. Un batut ben fresquet cau d'all´`o més bé!!! haem d'aprofitat les maduixes!!

    ResponElimina
  22. Ohhh!!! L'Esther!!! Quina nostalgia!!!
    El batut, deliciós!!!
    Petonets

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...