Avui és Santa Cristina, el meu sant i, per celebrar-ho, he fet per postres aquesta recepta amb la qual també participo en la recepta del 15 d´agost que aquest mes ens repta a elaborar una recepta amb un ingredient ben estiuenc: el préssec.
Ingredients
Per a 4-6 persones.
-1 kg de préssecs madurs i de carn ben groga..
-gelat de vainilla.
-avellanes torrades o una barreja de fruita seca trinxada.
Preparació
-Netegeu els préssecs de pell i pinyol, trossegeu-los, passeu-los per la batedroa i deixeu-los en fresc. Piqueu les avellanes al morter o la picadora, però sense deixar-les gaire fines.
-En una copa de gelat o bol petit, poseu una bola de gelat de vainilla, una bona mesura de préssec batut i decoreu-ho amb un grapadet d´avellanes mòltes.
Bon profit!
Font: Del mercat a la taula. Receptes de baix cost. Diputació de Barcelona
Cristina , primer de tots Felicitats ¡¡ que passin un bon dia del teu Sant.
ResponEliminaHummmmmmmm aquest gelats amb el pressec ha de ser bonissim i refrescant.
Petons ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Felicitats!! Cristina quina nom més maco ;P
ResponEliminaM'agrada la recepta, es senzilla i una combinació amb el gelat ben resfrescant.
Que passis un feliç dia del teu Sant!. Unes postres ben llamineres i ben fresquetes per acabar un àpat de celebració.
ResponEliminaMoltíssimes felicitats!!!!!!
ResponEliminaquin postre millor per celebrar-ho que aquest refrescat gelat de vainilla i uns bons prèssecs..
Petonets.
uuaaauuu quina recepta més bona!! m'encanta aquesta combinació!!! Felicitats pel teu sant! Un petonàs!
ResponEliminaFelicitats Cristina pel teu Sant i per aquestes postres tan encertades! Mmmm m'encanten. Per cert, passa't pel meu hortet quan vulguis, hi estàs convidada!
ResponEliminaPetons
Per molts anys, Cristina... Una manera ben bona de celebrar-lo amb aquestes postres tan refrescants.
ResponEliminaFelicitats, Cristina!!! :D :D La meva cosina es diu com tu i avui també ho hem celebrat, però nosaltres amb una mousse de xocolata i un pa de pessic de taronja :) Encara que les teves postres no hi tenen res a envejar, quina pinta!
ResponEliminaEl que m'ha agradat més de la recepta és que és molt senzilla; a vegades ens compliquem la vida amb sofisticacions i oblidem que als ingredients de qualitat no cal marejar-los massa...
Que acabis de gaudir el dia de sant!!! :D (pel meu només falten dos dies, jeje)
MOLTES FELICITATS CRISTINA PER TEU SANT.
ResponEliminaUn buen postre y con fruta de temporada mas y con la combinación de avellanas y helado de vainilla divino.
petons i bona setmana sobre tot a la nova feina
miquel
Felicitats Cristina!! espero que hagis passat un bon dia de sant...aquests préssecs han de ser boníssims!!! un petonet
ResponEliminaFelicitats Cristina, desitjo que hagis passat un bon dia.
ResponEliminaUnes postres molt estiuenques i ben fresquetes.
Petons.
Encara que amb retràs, felicitats!!!
ResponEliminaUna bona manera de celebrar el Sant, amb aquesta copa de gelat i préssec.
Petonets
Moltíssssssssssssssssimes felicitats!!!! una gran manera de celebrar-ho! ;P petonets
ResponEliminaAmb retard... però MOLTES FELICITATS!!!!!!!!!!
ResponEliminaUnes postres ben bones, fresquetes i que fan estiu!! Desitjo que passessis un bon dia del sant. Petonets
Una recepta ben refrescant ideal per a una celebració com la d'ahir! Moltes felicitats una mica endarrerides!!!
ResponEliminaPetonets!
Anna
Val més tard que mai, FELICITATS!!!
ResponEliminaM'agraden aquestes postres, em recorden al meu Somni de tramuntana del blog, jejeje. Petonets!!
Caram si que vas aviat!!
ResponEliminaMoltes felicitats Cristina!
Felicitats!!!
ResponEliminaBueno tu si que corres per presentar les postres.
Un petonet
Felicitats molt tardanes!!!!
ResponEliminaM'encanten els préssecs i la teva proposta genial...
Cristina, espero que tinguessis un gran dia de sant!
ResponEliminaMerci per participar ja amb aquesta recepta tan bona!
Petonets
Sandra
Moltes felicitats!!! Tens tota la raó aquestes postres després del meu arròs és una combinació fantàstica! Els préssecs m'agraden moltíssim però el meu marit té alèrgia i llavors poca cosa cuino amb ells.
ResponEliminaMoltes felicitats, encara que una mica tard...
ResponEliminaQué bueno, mi fruta preferida es el melocotón.
ResponEliminaUn beso.
Molt matinera presentant el repte del 15!!!!!! un postre sencill i sá. El faré. Petons, i bones vacances.
ResponElimina