La síndria, juntament amb el préssec i el raïm, són les meves fruites estiuenques preferides. Avui per postres he volgut assaborir la síndria amb textura de mousse. Aquesta mousse és diferent de les clàssiques. No porta gelatina ni sucre afegit amb excepció de la llet condensada.
Trobareu que la seva textura no és tan consistent com la d´una mousse tradicional, ja que com he comentat no porta gelatina, però val la pena per aquells paladars als quals els agrada assaborir el gust natural i fresc de la fruita.
Ingredients
Per a 8 persones
Per a 8 persones
-500gr. de síndria sense llavors.
-el suc d´una taronja.
- 4 cullerades de llet condensada.
-350 gr. de nata muntada.
Preparació
-Talleu la síndria a trossos i tritureu-la juntament amb el suc de taronja i les 4 cullerades de llet condensada fins que tingui la textura d´un puré fi.
-En acabat, munteu la nata i afegiu-hi el puré de síndria de mica en mica i barregeu-ho amb moviments envolvents.
-Repartiu-hi la preparació en copes o bols i ho deixeu quallar en la nevera un mínim de 3 hores abans de servir-la (millor d´un dia per l' altre).
Bon profit!
Aquestes copes que ens presentes últimament tenen una pinta fantàstica, a mi també m'encanta la síndria!
ResponEliminaPetonets
Sandra
m'encanta la sindria tal qual, amb batuts, amb mousse...aquesta recepta ha de ser fantàstica! apuntada queda! petons
ResponEliminammm quina pinta tan deliciosa, ara mateix me'n menjaria dues copes!!! jaja Un postre senzill d'èxit assegurat, me l'apunto ;)
ResponEliminaPetons!
Anna
Aquesta mousse de sindria ha de ser molt refrescant, encara que a mi m'agrada amb una mica més de consitencia.
ResponEliminapetons
La síndria està de moda, és una fruita fresca i es nota en les receptes. Aquesta mousse té un color molt bonic, és diferent a altres postres, a més, sense gelatina la textura diràs que m'agrada més, sense ser tan atapeïda.
ResponEliminaUnes postres molt fresquetes, xica.
Besets.
Molt bona aquesta Mousse i fresquete
ResponEliminabona setmana
petons
miquel
Una mousse delciosa, i m' agrada que no porti ous ni gelatina.
ResponEliminaUmmm un altre mousse per fer...
ResponEliminaPetons
Que bona aquesta mousse, amb el teu permis me l'apunto.
ResponEliminaLa textura mol bona.
Petonets
Tant la textura com el color sont molt macos, estic segura que està molt bona.
ResponEliminaPetons.
Molt bona i t'ha quedat molt elegant, un bona manera de sorprendre convidats. I la textura sembla molt esponjosa.
ResponEliminaQue bona a d'estar aquesta mousse...
ResponEliminaPetonets.
Amb la llet condensada i la nata, crec que té que quedar molt bé aquesta mousse.
ResponEliminaQue bona!!
Salutacions
Un suggeriment sensacionalment refrescant!!
ResponEliminaA mi també m'encanta la sindria, i aquesta mousse emb sembla una idea molt bona.
ResponEliminaHola,
ResponEliminaQuina proposta més guai! me l'apunto que la textura que es veu amb la cullerada m'ha encantat!! Petonets
amb el que a mi m'agrada la síndria!!!!! una proposta fantàstica!!! molts petonets guapa
ResponEliminaVisca, visca, sense gelatina! lleugera no seria però bona, segur!
ResponEliminaM'agrada molt la síndria, trobo que és molt pràctica de menjar.
Genial, i quin color!! unes postres delicades i estiuenques.
ResponEliminaPetonets
Cristina!! Fantàstica aquesta mousse, amb la calor que fa venen molt de gust postres fresquetes. Aviam si algún dia m'animo. Petonets
ResponEliminaCristina, aquesta mousse té una textura increïble i segur que deliciosa de gust!! I amb la caloreta, ha d'entrar divinament, oi?
ResponEliminaPetonets!
L'estiu passat vaig preparar una mousse de síndria molt semblant i va tenir força èxit. M'agrada la boleta de síndria per decorar!
ResponEliminaPetons!
Anna