diumenge, 19 de juny de 2011

PLUM CAKE DE XOCOLATA I NOUS

Dimecres vinent comença la Festa Major i a l 'estiu que li costa d'arrencar...Aquests dies previs se celebren un munt d´esdeveniments  i les colles comencen a escalfar motors... Aquest any hem quedat per esmorzar i he portat aquest plum cake de xocolata i nous i un pa de pessic de canyella.





Ingredients
-150 gr. de xocolata Nestlé Postres.
-150 gr. de farina.
-125 gr. de mantega.
-100 gr. de nous mòltes.
-6 cullerades de sucre.
-3 ous.
-1 sobre de llevat químic Royal.

Preparació
-Foneu la xocolata al bany maria. Mentrestant bateu la mantega pomada amb el sucre fins que estigui cremosa: afegiu-hi la xocolata tèbia, els ous batuts, la farina i el llevat tamisats i les nous. Barregeu-lo bé.
-Aquesta preparació l´aboqueu en un motlle de plum-cake i la coeu a 180º durant 50 minuts aprox. Feu la prova de l´agulla.



Bon profit!

26 comentaris:

  1. Xcolata? Plum-cake? Nous? Festa Major? Aquí tens una adepta total i absoluta a aquesta combinació!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Tot el que dugui xocolata es el meu punt dèbil.
    Una bona manera de començar la Festa Major...

    Petonets

    ResponElimina
  3. La combinació de xocolata amb nous...mmmm boníssima!!

    ResponElimina
  4. esta combinacion nunca falla y queda muy buena
    vamos que empiezas bien la preparacion de la proxima fiesta mayor
    miquel

    ResponElimina
  5. Cristina! Sembla que escolpeixis els menjars!!!!
    Com es nota que a part de pastissera ets artista.
    Quan ens penjaràs una de les teves obres?

    ResponElimina
  6. Mmmm! A mi que em perden les postres amb xocolata aquest plum cake em sentaria... de meravella!!!

    Petons!
    Anna

    ResponElimina
  7. Casi casi coincidim amb els postres!! Aquest tipus de plum-cake son molt bons....
    Petonets

    ResponElimina
  8. Un plum cake per anar fent... i fent..., i fent...Xocolata i nous és una combinació BRUTAL!

    ResponElimina
  9. Que booooooo!!!! Xocolata i nous... ara amb un cafetó ja m'en menjava un trosset. jejeje Bona setmana

    ResponElimina
  10. Xocolata!! Ara m'en menjaria un bon tros per esmorzar! :)

    ResponElimina
  11. Hola,
    Aquest cake si que és de Festa Major!!! Què bona és la xocolata amb les nous... Petonets

    ResponElimina
  12. Quin esmorzar més bo!!! SEgur que varen quedar encantats.
    Bona Festa Major!!!

    ResponElimina
  13. Ara m'aniria mooolt be un tros d'aquest cake.
    Prenc nota
    petons

    ResponElimina
  14. quin tall més maco!!! jo en vull un per esmorzar!!! petonets guapa

    ResponElimina
  15. Segur que no haurà sobrat ni una engruna de cap dels dos! L'ambient de Festa Major és fantàstic, oi?

    ResponElimina
  16. Així ja es poden escalfar motors! Bona Festa Major!

    ResponElimina
  17. Ja saps que sóc una incondicional de tot tipus de cocs. Aquest magnífic! I amb festes, magnífic dues vegades!!!!

    PTNTS DOLÇA

    ResponElimina
  18. Sant Joan és un festa molt celebrada arreu, jo faré unes quantes visites a pobles de Festa Major aquests dies. I aquestes postres són una delícia per menjar, amb el cruixent de les anous, que bo!
    Besets.

    ResponElimina
  19. Quina meravella de plumcake!!! Fa una pinta super flonja. Faria una bona mossegada.
    Un petó guapi,
    Esther

    ResponElimina
  20. Cristina, quina delícia! Es veu superflonjo. Estic ben segura que devia volar a l'esmorzar amb la colla. :)
    Petons!

    ResponElimina
  21. Un autèntic luxe, fer un esmorzar amb un bon bocí d'aquesta meravella de plum cake!

    ResponElimina
  22. Mmmmmmmmmmmm, quina bona pinta que te aquest cake, gràcies per la teva visita veina

    ResponElimina
  23. Bona tarda. Avui per primera vegada he fet un postre, he fet el plum cake, he fet tots els passos de la recepta, però no m'ha pujat tant com a la foto. La meva pregunta es: Quan posem la massa al forn, ha d'estar obert de dalt i de baix? o sols amb el de dalt n'hi ha prou?
    Per el demès anat tot molt bé.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola anònim... El forn és preescalfat de dalt i de baix. Quan s´enfornen pans de pessics, plum-cake i bescuits solament el forn de baix. No s´ha d'obrir el forn durant els primers 20' ja que la massa s´abaixa...Costa, eh? però no s´ha de fer mai... Espero haver-te ajudat...A la propera, prova superada.

      Elimina
    2. Hola Cristina, sóc la persona anònima, moltes gràcies per l'ajuda. El plum cake era molt bo, però clar visualment no era un 10. Així doncs que encenc el forn 20 min dalt i baix i desprès sols encès de baix. Molt agraïda per l'ajuda i la veritat que vaig ser una mica impacient i el baix obrir varies vegades.

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...