dimecres, 22 de juny del 2011

BESCUIT DE CANYELLA

Aquest és l´altra cóc que vaig portar diumenge passat a l´esmorzar de la colla; el de canyella...humit i tendre.


Ingredients
-250 gr. de farina.
-20 gr. de llevat químic.
-180 gr. de sucre.
-2 cullerades de canyella en pols.
-2 ous.
-100 gr. de mantega.
-250 ml de llet.
-2 cullerades de sucre llustre.

Preparació
-Mescleu la farina amb el llevat, prèviament tamisats i afegiu-hi el sucre i una cullerada de canyella. Bateu els ous amb la mantega fosa i la llet.
-Afegiu-hi la mescla de la farina i remeneu fins aconseguir una massa homogènia.
-Aboqueu-hi la meitat de la massa en el motlle. Empolsineu amb una cullerada de sucre i  amb un de canyella mesclades i, finalment, aboqueu-hi la resta de la massa.
-Fornejeu-lo a 180ºC durant 25 minuts. Retireu i un cop estigui fred desemmotlleu. Empolsineu amb la resta de sucre i canyella.
-Decoreu al gust.


Bon profit!

21 comentaris:

  1. la canyella és fantàstica per postres! tot un encert! petonets guapa

    ResponElimina
  2. Amb aquest toc de canyella..... deliciós!!!!

    ResponElimina
  3. Quina bona pinta que té. Per esmorza o per berenar fantastic i amb un trosset de xocolata .... hummmmmmmmm bonissim.
    Petons

    ResponElimina
  4. noia, quina pinta més esponjosa que té aquest bescuit!!! me l'imagino per esmorzar sucat amb la llet..mmm.....el toc de canyella es deu notar, oi?? petonets

    ResponElimina
  5. Kin bescuit més bo.... Ara li faria una mossadeta...jejej però no puc!!

    ResponElimina
  6. Es veu esponjòs i amb la canella un toc molt agradable, ara que s'acosta l'hora de berenar... seria ideal!

    ResponElimina
  7. mmm que bo ,al meu marit la canyella li agrada molt aixi que prenc nota,petons

    ResponElimina
  8. un coc precioso y muy bueno pero en casa solo me gustaria a mi, mi hijo y mi mujer la canela no les va.
    Bona revetlla
    peto
    miquel

    ResponElimina
  9. Noia que bo, amb el gustet de canyella....
    Petonets

    ResponElimina
  10. Visca la canyella!! M'encanta en els postres!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  11. M’agrada molt la canyella, ummmmmmmmmm!!
    Bona cuina

    ResponElimina
  12. Mmm! Canyella! A les postres m'hi agrada molt. Aquest bescuit es veu deliciós; molt esponjós.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  13. M'encanta la canyella, és una espècie aromàtica i dolça, ideal per preparar coques tan bones com aquestes.

    ResponElimina
  14. M'imagino un bon esmorzar amb un tè de poma i aquest cóc. Mmmmmmm!!

    ResponElimina
  15. Quin gustet més bo dona la canyella!!! Bona revetlla!

    ResponElimina
  16. Que deliciós que es veu ... i que fàcil sembla la seva elaborarión. Amb aquest crec que m'atreveixo.

    ResponElimina
  17. La canyella m'encanta...l'olor, el gust, tot!! O sigui que m'apunto la recepta d'aquest bescuit! Petons

    ResponElimina
  18. ha de ser boníssima! fa un parell de setmanes vaig fer una coca de canyella i nou moscada i ens va encantar!!

    ResponElimina
  19. Cristina; Quina "pessigada" més saborosa... i de canyella, és un encant, felicitats Cristina i que vagi de gust¡¡ :-D ;-D

    ResponElimina
  20. Hola!
    Què bona que és la canyella!! Segur que els hi va encantar oi??
    Petons

    ResponElimina
  21. Quina sort que tenen els de la colla! Bona festa major!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...