Aquest és l´altra cóc que vaig portar diumenge passat a l´esmorzar de la colla; el de canyella...humit i tendre.
Ingredients
-250 gr. de farina.
-20 gr. de llevat químic.
-180 gr. de sucre.
-2 cullerades de canyella en pols.
-2 ous.
-100 gr. de mantega.
-250 ml de llet.
-2 cullerades de sucre llustre.
Preparació
-Mescleu la farina amb el llevat, prèviament tamisats i afegiu-hi el sucre i una cullerada de canyella. Bateu els ous amb la mantega fosa i la llet.
-Afegiu-hi la mescla de la farina i remeneu fins aconseguir una massa homogènia.
-Aboqueu-hi la meitat de la massa en el motlle. Empolsineu amb una cullerada de sucre i amb un de canyella mesclades i, finalment, aboqueu-hi la resta de la massa.
-Fornejeu-lo a 180ºC durant 25 minuts. Retireu i un cop estigui fred desemmotlleu. Empolsineu amb la resta de sucre i canyella.
-Decoreu al gust.
Bon profit!
la canyella és fantàstica per postres! tot un encert! petonets guapa
ResponEliminaAmb aquest toc de canyella..... deliciós!!!!
ResponEliminaQuina bona pinta que té. Per esmorza o per berenar fantastic i amb un trosset de xocolata .... hummmmmmmmm bonissim.
ResponEliminaPetons
noia, quina pinta més esponjosa que té aquest bescuit!!! me l'imagino per esmorzar sucat amb la llet..mmm.....el toc de canyella es deu notar, oi?? petonets
ResponEliminaKin bescuit més bo.... Ara li faria una mossadeta...jejej però no puc!!
ResponEliminaEs veu esponjòs i amb la canella un toc molt agradable, ara que s'acosta l'hora de berenar... seria ideal!
ResponEliminammm que bo ,al meu marit la canyella li agrada molt aixi que prenc nota,petons
ResponEliminaun coc precioso y muy bueno pero en casa solo me gustaria a mi, mi hijo y mi mujer la canela no les va.
ResponEliminaBona revetlla
peto
miquel
Noia que bo, amb el gustet de canyella....
ResponEliminaPetonets
Visca la canyella!! M'encanta en els postres!
ResponEliminaPetonets
Sandra
M’agrada molt la canyella, ummmmmmmmmm!!
ResponEliminaBona cuina
Mmm! Canyella! A les postres m'hi agrada molt. Aquest bescuit es veu deliciós; molt esponjós.
ResponEliminaUna abraçada!
M'encanta la canyella, és una espècie aromàtica i dolça, ideal per preparar coques tan bones com aquestes.
ResponEliminaM'imagino un bon esmorzar amb un tè de poma i aquest cóc. Mmmmmmm!!
ResponEliminaQuin gustet més bo dona la canyella!!! Bona revetlla!
ResponEliminaQue deliciós que es veu ... i que fàcil sembla la seva elaborarión. Amb aquest crec que m'atreveixo.
ResponEliminaLa canyella m'encanta...l'olor, el gust, tot!! O sigui que m'apunto la recepta d'aquest bescuit! Petons
ResponEliminaha de ser boníssima! fa un parell de setmanes vaig fer una coca de canyella i nou moscada i ens va encantar!!
ResponEliminaCristina; Quina "pessigada" més saborosa... i de canyella, és un encant, felicitats Cristina i que vagi de gust¡¡ :-D ;-D
ResponEliminaHola!
ResponEliminaQuè bona que és la canyella!! Segur que els hi va encantar oi??
Petons
Quina sort que tenen els de la colla! Bona festa major!
ResponElimina