Crec,crec, crec...com m´agraden les postres que portin galetes o s´acompanyin d´elles! Per això, avui, he fet per postres aquesta crema gelada amb galeta cruixent que és una de les meves preferides.
Són unes postres lleugeres i no gaire dolces que es poden acompanyar amb un vi blanc. Qui es resisteix a aquesta temptació?
Ingredients
Per a 4 persones
-100 gr. de mantega.
-250 gr. de formatge mascarpone.
-5 ous.
-5 cullerades soperes rases de sucre.
-200 gr. de galetes Maria.
-1 llimona.
-1 cullerada sopera de llet.
-1 cullerada sopera de brandy.
-Nescafé o cacau en pols.
Preparació
1. Talleu a trossets 100gr. de mantega. Bateu 250 gr. de formatge mascarpone amb 5 rovells d´ou i 5 cullerades soperes rases de sucre. Poseu-lo a refredar.
2. Esmicoleu finalment 200gr. de galetes Maria, ratlleu per damunt la pell de llimona, afegiu-hi una cullerada sopera de llet i un altra de brandi, pasteu-les bé amb la mantega,esteneu la massa en una safata del forn, coue-la 8 minuts a 200ºC i deixeu-la refredar abans d´esmicolar-la.
3. Munteu la preparació en 4 gots petits alternant la crema amb la galeta i acabeu amb la crema espolvorada amb Nescafé o cacau en pols.
Aquesta recepta se la dedico a la meva companya de feina, la Maria Rovira, pels 10 minuts de cafè esperonadors abans d´entrar a la feina i pels serveis de licor que en presta per elaborar les receptes que en requereixen.Gràcies Maria.
Bon Profit!
Hola Cristina,
ResponEliminaM'encanta aquesta recepta que avui ens poses! trobo que són unes postres com tu dius lleugeres i que els ingredients m'encanten! I un toc de brandy... Jo ja et dic que no em resisteixo a aquesta temptació! Petons
Hola Cristina:
ResponEliminaHoy has echo una propuesta muy tentadora mascarpone que me encanta y el cruixent de galeta maria humm en la boca tiene que ser muy tentador.
Por cierto las galetas de carabruta estaban muy buenas a mi mujer le encanto tambien.
petons
miquel
Eri i Miquel, us animo a què proveu aquesta proposta que he publicat... està boníssima, però acompanyeu.la d´un vi blanc...això es converteix en el cel!
ResponEliminaFantàstica recepta, és fantàstica, trobo que queda genial presentada amb got. Per cert, un petó ben dolç a les dues!
ResponEliminaCollons quins quin capritxo!!
ResponEliminaAmb el teu permis me'l guardo per si de cas ;))
que buena combinacion.... me apetece muchisimo... me gusta tu blog y me quedo a seguirte
ResponEliminade paso te invito a que visites el mio
www.lasguisanderas.com
Cristina, una recepta fantàstica i amb una presentació de 10!
ResponEliminaPetons!
A mi també m'encanten les postres que combinen textures, una crema suau amb un crec crec de les galetes.
ResponEliminaSegur que la teva companya quedarà encantada amb aquesta dedicatòria!
I què tal els bongos musicals en ceràmica? A veure si en poses alguna foto al blog ;)
Gràcies per dedicar-me aquestes postres tant deliciosas!!!
ResponEliminaTens molt bona mà per les postres, només cal veure totes les que es fet.
Segur que si vas a un concurs el guanyes.
Felicitats i ànim per fer-ne més.
La cuina vermella i La Vella Carmanyola...no me n´havia adonat fins avui que tenia un tresor amagat!
ResponEliminaNoèlia, benvinguda al bloc...ja he visitat el teu...endavant!
Gemma, quan hagi acabat els bongos i estiguin cuits ja publicaré una entrada "diferen2.
Maria, Marieta...a què no t´ho esperaves...doncs ja ets famosa ;-D
Carai noia¡¡¡¡¡¡¡¡
ResponEliminaQuins postresmes temtadors.
Molt bé la conbinació de textures.
Fantastic de 10.
felicitats