Aquestes són les llepòlies que he regalat amb motiu de les festes de Nadal als meus amics, companys de feina i botiguers del meu poble.
Ingredients
Per a 4-6 persones
-60 gr. d´ametlles.
-60 gr. de pistatxos pelats.
-50 gr. de panses.
-180 gr, de xocolata negra.
Preparació
Trenqueu les ametlles i els festucs amb forma regular i procureu que no quedin massa petits. Torreu-los en una paella antiadherent i sense oli.
Un cop torrats, barregeu-los amb les panses. Foneu la xocolata negra en el microones o al bany maria, jo ho fet així, ja que m´agrada més i controlo més la xocolata.
Un cop fosa, barregeu la xocolata amb la barrega d´ametlles, festucs i panses.
Feu petits bocins i els coloqueu sobre un paper de forn i ho poseu al congelador. Jo com els he fet amb temps ho he posat a la nevera i ha quallat perfectament.
Flors de xocolata Blanca
Ingredients
200 gr. de xocolata blanca.
Preparació
Per preparar aquest bombons he fet servir un motlle de silicona amb motius florals.
Foneu un 70% de la la xocolata blanca en el microones o al bany maria, tot vigilant que no es cremi. Un cop estigui fosa, afegiu-hi el 30% restant en trossets fins que la barrega sigui homogènia.
Amb l´ajuda d´una cullera ompliu els motlles. Doneu-ne cops sobre la taula per eliminar les possibles bombolles d´aire que hi pugui tenir la xocolata.
Col.loqueu el motlle dins la nevera uns 20 minuts fins que soldifiqui.
I aquest és el resultat de tot plegat...
Sabieu que...
Els torrons són originaris de l´antiga Corona d´Aragó, documentats, des d´inicis del segle XV. De neules, un full prim i dolç de farina sense llevat "nebula" -boira- ja se´n parla al segle XI
Bon Profit!
Hola Cristina,
ResponEliminaDoncs si que els hauràs fet feliços amb aquesta "gaupada"!!! Et desitjo unes Bones Festes!!! Petons,
Hola Cristina.
ResponEliminaEsta claro que eres una gran persona y muy generosa con los demas.Hoy has echo feliz a bastante gente y a ti misma.
Et desitjo un bon Nadal
Petons
miquel
Que bones totes!!! Segur que els ha ben "conquistat".....
ResponEliminaTens un blog dolcissim amb unes receptes genials, et seguirem d'aprop.
Bones Festes!!!!
Quin regalet més bonic! La xocolata sempre és un èxit i amb fruits secs encara més!!
ResponEliminaEnhorabona i Bon Nadal!
Uau, Cris!!!
ResponEliminaAquestes roses del desert estan boníssimes..:-)
Gràcies, bonica i enhorabona pel teu blog. M'agrada perquè és senzill i alhora amb encant. Es nota que el fas amb molt carinyo,amb apunts curiosos i presentació acurada. Es una combinació que m'agrada molt. Gràcies a tu he començat a entrar a aquestos llocs i ara llegeixo a gent com Miquel que amb els chupa chups de foie em va deixar amb la boca oberta.
Endavant, Cristina. Espero la teua pròxima recepta per llegir-te de nou. Un petó molt gran.:-)
Gràcies a tots pels vostres comentaris em sento molt afalagada...em sento molt feliç de fer aquestes receptes i de fer feliç la gent que les prova.
ResponElimina