dissabte, 25 d’abril del 2020

GALETES AMB NUTELLA

M'encanta la nutella. Per mi és aquell estimulant necessari en dies de confinament amb la moral  baixa.  Excusa? Tant se val...tirem de nutella si o si.



Ingredients
Per a 10 galetes aprox.
-100 gr. de nutella.
-115 gr. de mantega tova.
-100 gr. de sucre.
-2 ous.
-1 culleradeta de postre d'essència de vainilla.
-3 gr. de bicarbonat.
-250-280 gr. farina.
-cacau en pols.

Aquí teniu el vídeo de com es fan les galetes de nutella de la  @teresamuntane

Preparació
-Agafem una safata que ens càpiga dins del congelador i la folrem a paper de forn. Amb dues culleradetes de postre fem 10-11 boletes separades amb la nutella. Congelem 30'.
-Mentrestant preparem la pasta de galeta. En un bol afegim el sucre i la mantega. Batem fins que la mantega absorbeixi el sucre i quedi una textura cremosa.
-Afegiu-hi els ous i bateu fins que quedi tot integrat. Seguidament afegiu-hi l'essència de vainilla i bateu i l´integreu.
-Per acabar afegiu-hi el bicarbonat i la farina mínima de 250 gr. Si es necessita més afegiu-hi fins els 280 gr. Cal que la massa no s'enganxi a les mans. Bateu i acabeu d´amassar amb les mans dins del bol.
-Traieu la nutella del congelador.
-Prescalfeu el forn a 170ºC
-Pessigueu bocins de la massa, un per un. Aplaneu-lo amb el palmell de la mà i afegiu-hi la nutella al centre. Tanqueu des dels extrems fins al centre tot cobrin la nutella i feu-ne una bola i la col.loqueu en la safata que anirà al forn i sobre el paper vegetal.  I així successivament fins que acabeu la massa.
-Enforneu a 170ºC-15'
-Quan les galetes estiguin tèbies empolsineu-les amb cacau. I llestos!


Bon profit!


1 comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...