diumenge, 3 de maig de 2020

NAPOLITANES

Aprofitant que tenia retalls de pasta fullada he fet aquestes napolitanes segons el pas a pas del mestre forner Xavier Barriga que ens el mostra en el seu llibre "Bollería".



Ingredients:
Per a 8 napolitanes. 
-1 full de pasta fullada rectangular.
- barretes de xocolata o crema.
-1 ou.
-1 pessic de sal.
-sucre llustre
-fideus de xocolata (opcional).

Preparació:
-Prescalfeu el forn a 190ºC
-Esteneu la pasta fullada. Feu rectangles de massa de 14 x 8 cm. Us ens sortiran vuit i, les munteu segons el gràfic següent:


-Seguidament, pinteu.-les  amb ou batut amb una mica de sal. S'ha de pintar la base també.
-Col.loqueu-les amb cura sobre el paper sulfuritzat que ja el tindreu sobre la safata del forn i enforneu a 190ºC., forn de dalt i de baix. 
-Un cop cuites, les deixeu refredar sobre una reixeta i, finalment les empolsineu amb sucre llustre.(Podeu posar-hi els fideus de xocolata sobre la massa un cop passat l'ou prèviament a la seva cocció).

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...