Ingredients:
Per a 8 napolitanes.
-1 full de pasta fullada rectangular.
- barretes de xocolata o crema.
-1 ou.
-1 pessic de sal.
-sucre llustre
-fideus de xocolata (opcional).
Preparació:
-Prescalfeu el forn a 190ºC
-Esteneu la pasta fullada. Feu rectangles de massa de 14 x 8 cm. Us ens sortiran vuit i, les munteu segons el gràfic següent:
-Seguidament, pinteu.-les amb ou batut amb una mica de sal. S'ha de pintar la base també.
-Col.loqueu-les amb cura sobre el paper sulfuritzat que ja el tindreu sobre la safata del forn i enforneu a 190ºC., forn de dalt i de baix.
-Un cop cuites, les deixeu refredar sobre una reixeta i, finalment les empolsineu amb sucre llustre.(Podeu posar-hi els fideus de xocolata sobre la massa un cop passat l'ou prèviament a la seva cocció).
Bon profit!
Quina pinta! On compres les barretes de xocolata? Jo no sé on trobar les de pastisseria
ResponEliminaSón les barretes de la xoco Nestlé Postres
ResponElimina