😋Santa Cristina amb uns gotets de crema catalana i pinya caramel·litzada, la versió moderna de la tradicional rodanxa de pinya amb crema. que no deixen a ningú indiferent.😋
Ingredients
Per la pinya caramel.litzada
-1 pinya.
-50 gr. de sucre.
-25 gr. de mantega.
Per la crema catalana
-500 ml. de llet.
-125 gr. de sucre.
-1 beina canyella.
-1/2 pela de llimona.
-3 rovells d'ou.
-25 gr. de maizena.
Recomanació: Fer les postres el mateix dia de la consumició. Al matà si són pel migdia i a la tarda, si són per la nit.
Preparació
De la pinya caramel·litzada: Talleu la pinya en rodanxes d'1 a 2 cm de gruix. Talleu-les en cercles del mateix dià metre que el got amb l'ajut d'un aro de rebosteria per exemple.
Daureu les rodanxes pels dos costats en una paella engreixada amb la mantega. Empolsineu-les amb el sucre i les coeu a foc lent fins que es caramel·litzin. Retireu i reserveu.
Per la crema catalana: AquÃ
Finalment repartiu la pinya en el fons dels gotets, incorporeu-hi la crema catalana. Deixeu-ho entebeir fins que s'atemperi o les poseu a la nevera.
Afegiu-hi sucre i cremeu amb el cremador abans de servir.
Bon profit!
Moltes felicitats!!
ResponEliminaBona proposta per celebrar-ho
Felicitats, Cristna! Ho has celebrat amb unes postres ben bones!
ResponEliminaPetonets,
Olga