diumenge, 2 de setembre de 2018

BESCUIT DE IOGURT, XOCOLATA I OLI

Benvingut setembre amb moltes ganes de xocolata. I què millor per arrencar i agafar rodatge que amb un bescuit molt fàcil de fer, que no et fa suar i, que en un moment el tens llest al forn, que tampoc et fa suar😏


 
Ingredients
Per un motlle de 20 cm.
-1 iogurt natural.
-2 mides de iogurt de farina.
-2 mides de iogurt de sucre.
-1 mida de iogurt de cacau pur en pols
-1 mida de iogurt d'oli d'oliva verge.
-4 ous.
-1 sobre de llevat químic.
-1 culleradeta de postres d'essència de vainilla.
Per la cobertura
-200 gr. de xocolata negra de cobertura
-40 ml de oli d'oliva.

Preparació
-Prescalfeu el forn a 180ºC i prepareu el motlle.
-Bateu els ous fins que estiguin escumosos. Afegiu-hi tots els ingredients tot començant pel iogurt i, els integreu amb compte(jo he tamisat la farina i el cacau) fins que us quedi una crema homogènia i sense grumolls.
-Aboqueu-hi la preparació al motlle i, enforneu a 180ºC.(35-40') Forn de baix. Feu-ne la prova de l'agulla.
-Un cop cuit, el desemmotlleu i, el deixeu refredar completament sobre una reixeta.
-En acabat, prepareu la cobertura. Foneu la xocolata al bany maria. Un cop fosa aboqueu-hi, fora de foc l'oli d'oliva i, aboqueu-hi la preparació sobre el bescuit. Deixeu refredar i, decoreu al gust.

Bon profit!

2 comentaris:

  1. Aquest coc triomfa sempre, amb xocolata o sense. T'ha quedat preciós!

    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...