Avui és santa Cristina i, a taula no poden faltar unes postres de festa. Aquest any he optat per la meva fruita preferida de l'estiu, el préssec. Una copa que combina el préssec caramel.litzat i iogurt amb préssec. Deliciosa i, molt fàcil de fer.
Ingredients
Per a 4 persones
-100 gr. de galetes Lotus.
-Préssec de vinya
-200 gr. de nata per muntar.
-250 gr.de iogurt de préssec.
-50 gr. de sucre morè.
-30 gr. de sucre llustre (opcional, si un agrada més dolç, podeu muntar la nata amb sucre llustre)
Preparació
-Esmicoleu les galetes fins aconseguir la textura de polsim. Talleu els préssecs a dauets i, en un cassó amb el sucre morè i els deixeu coure durant 5'. Quan estiguin cuits deixeu-los refredar.
-Mentrestant, munteu la nata. Un cop muntada i, amb cura perquè aquesta no s'abaixi, afegiu-hi el iogurt amb moviments envolvents fins que estigui tot integrat.
-Munteu les copes o gots. Primer feu una base de galeta i, seguidament, alterneu crema de iogurt i préssec. Acabeu amb préssecs i decoreu al gust.
-Podeu tenir les copes en la nevera fins a la seva consumició.
Bon profit! i ...
Doncs un altre cop, moltes felicitats!! Jo em menjaría una copa ara mateix sense dir res fins deixar-la ben neta.
ResponEliminaPetons.
Cristina moltes felicitats per el teu sant i una magnifica copa.
ResponEliminaBones vacances
Unes postres ideals pel teu dia de sant! Moltes felicitats, Cristina!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Aquestes postres són les millors, ràpides de fer i ben gustoses i fresquetes!
ResponElimina