La clafoutis és un pastís alsacià fet amb llet, farina, ous i sucre que es qualla en el forn i al que se li afegeix tot tipus de fruita malgrat que l'originari és va fer amb cireres. Aprofitant albercocs que hi voltaven per la nevera he fet aquesta clafoutis d'albercocs.
Ingredients
Per un motlle de 22 cm.
-2 ous mitjans.
-180 ml de llet.
-120 gr. de sucre.
-80 gr de farina.
-8 albercocs.
-sucre llustre.
Preparació
-En un bol treballeu, els ous, la farina, el sucre i la llet. La mescla resultarà líquida. Ha de quedar així!.
-Aboqueu-la en el motlle. Renteu els albercocs, dessoseu-los i, els talleu per la meitat. Els col.loqueu sobre la preparació.
-Enforneu a 180ºC entre 40-50' o fins que us hagi quallat. Ja sabeu que heu d´adaptar la recepta al vostre forn.
-Un cop fred, serviu empolsinat amb sucre llustre.
Bon profit!
Amb albercocs queda també molt bo, una bona i dolça manera d'aprofitar la fruita que tens a la nevera.
ResponEliminaPetons.
Muy buena idea también poner los albaricoques, queda bueno sin duda alguna esta tarta.
ResponEliminaCristina! Quina bona idea que m'has donat! Aaaaaiiiiixxxx! Mil gràcies!
ResponEliminaJo estava convençuda que el clafoutis només és podia fer amb cireres.....
Petonets,
Olga
UUaaa!! cristina! m'has donat una idea fantàstica per fer servir amb els préssecs del meu pare!!! ha de ser de vicii! petons
ResponElimina