Avui us penjo la primera recepta que he fet a casa del curs de pastisseria que estic impartint a Hoffmann. Tan fàcil de fer i tan bona queda aquesta xocolata que a partir d'ara els paquetets de xocolata a la tassa passaran a millor vida. La podeu prendre tal qual o la podeu fer per acompanyar qualsevol pastís, profiterols o llepòlies que més us agradi. Proveu-la a fer!
Ingredients
-500 ml de llet sencera.
-40 gr. de sucre.
-100 gr. de xocolata negra 70%
-15 gr. de cacau.
-15 gr. de maizena*( els 15 gr. són els originals de la recepta i donen una textura més líquida a la xocolata, ideal per acompanyar o regar pastissos, profiterols. Jo he afegit 20 gr. per espesseir més la xocolata.).
-Espècies(opcional).
Preparació
-Primer de tot bullim la llet juntament amb el sucre. Quan arrenqui el bull, la retirem del foc. I fora foc, afegim la xocolata negra i mesclem fins que la mescla quedi homogèni.
-Seguidament, afegim la maizena , el cacau i les espècies. Mesclem, fora de foc, fins que s´integrin i no quedin grumolls.
-Bullim de nou durant un parell de minuts perquè la maizena s'espesseixi, I ja la tenim llesta per consumir.
Com m'agrada sucar i embrutar la tassa! Bon profit!
Hummm que bona !! ara en veuria una tassa per berenar.
ResponEliminaPetons
Apuntadiiiiiiiiiisima!!!!! Quina pinta!!!!!
ResponEliminaAra, que vingui el fred que es quan ve de gust una tassa de xocolata calenta...
Petonets.
A mi m'agrada així, espesset i per sucar un croissant, uns xurros o trossos de pa.
ResponEliminaPetons.
Que bien que esten haciendo un curso en la Hoffmann y asi nosotros tambien aprenderemos como este estupendo chocolate a la taza,ideal para un desayuno o merienda.
ResponEliminaBuena semana
Nena mas tocat la fibra!!!!!!!!!!!
ResponEliminaUna bona recepta per començar.
Petons
aquesta si que la faig segur...i com dius amb una bica blanca ...o amb el que sigui! petons
ResponEliminaJo també la faré, quina pintaaaaaa!
ResponEliminaEp!! Quina bona pinta! Això que vagis a l'escola hofmann em sembla que ens anirà molt bé!! Hehehe
ResponEliminaQue bona ha de ser aquesta xocolata.
ResponEliminafa anys que no prenc una xocolata a la tassa, quins records!!
ResponEliminaaviat arribarà el fred i aquesta recepta serà ideal. Amb els moniatos, mmm... que bona!
ResponEliminaQue bien Cristina que al final te decidieras a hacerlo,a disfrutarlo y a seguir enseñándonos cosas ricas.Besos
ResponElimina
ResponEliminaCristina; Sense paraules¡¡
Que bona!!!!
ResponEliminaCristina a partir d'ara seguirem d'aprop els teus nous coneixements!!!!
Ptnts
Glòria