Vaig recordar que la mandra de l'estiu em va fer guardar al calaix la recepta de sorbet de pera. A l'estiu la pera és troba en la seva màxima esplendor, sobretot, la varietat erculina de les terres de Lleida. Ara que estem en una época en què cada dia la temperatura puja i baixa fent-nos la guitza he recordat la recepta i l'he treta del calaix...el que m'havia perdut!.
Ingredients
Per a 4 pers.
-4 peres ercolina o blanquilla
-el suc d' una llimona.
-50 gr. de sucre.
-150 gr.d'aigua mineral.
Preparació
-Peleu les peres, traieu-les el cor i,trossegeu-les. Les coeu en un cassó, durant 15'o fins que veieu que s'estoven, amb l'aigua mineral, el suc de la llimona i el sucre. Deixeu refredar.
-En acabat, tritureu-les i les aboqueu en un tàper. Guardeu-lo en el congelador. Passades dues hores, retireu el tàper del congelador i trenqueu la capa de gel amb una forquilla.
-Torneu el tàper al congelador i durant les 2 hores següents remeneu el
sorbet unes 3 vegades i ja el tindreu a punt per degustar.
-Decoreu al gust i serviu.Bon profit!
ostres aquest sorbet si que és nou i segur que està delicios! apuntat que encara fa calor! petons
ResponEliminaOstres, un sorbet de pera!!! He fet de sorbet de préssec, de taronja, de mandarina, però...de pera, mai!! Ha de ser molt bo!! Gràcies per compartir-lo!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Quin sorbet més bo! Amb aquesta mena d'estiu que tenim es perfecte!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
me ha encantado tu sorbete y con tu permiso me lo llevo.
ResponEliminaBesos
Original i te una pinta deliciosa, el faré amb el teu permís.
ResponEliminaPetons
Cristina; El que t'havies perdut i el que em perdo jo sinó el faig¡
Salutacions Cristina¡ :O)
Ei!!! delicious!!!
ResponEliminaYa has hecho bien en sacarla,es muy apetecible ¡¡
ResponEliminaQuè bo!!! la pera sempre queda com oblidada, oi?? petó
ResponEliminaCristina, aquest sorbet de pera t'he de ser boníssim i molt ben presentat.
ResponEliminammm........... jo que sóc de gelats tot l'any, penso que sort que has recuperat la recepta! :)
ResponEliminaT'has apuntat ala Hoffman???? Uau!!!!!!!! disfrutaràs moltíssim! Ja tinc ganes de veure les receptes que fareu! I ja me'n passaràs alguna ;)
Pero que rico.
ResponEliminaMe han encantado las propuestas de tu bloc, te invito a visitar el mío y espero que disfrutes del post, esta semana quedamos en mi rincón de lectura y si no eres seguidora me encantaría que lo fueras, elracodeldetall.blogspot.com