Ingredients
Per a 4 persones.
-400 ml de llet.
-1 beina de vainilla
-1 cullerada de sucre.
-1 iogurt natural.
Preparació
-En un cassó aboqueu-hi la llet, el sucre i la beina de vainilla. Quan arrenqui el bull ho retireu del foc i deixeu-ho infusionar fins que la llet estigui totalment freda.
-Seguidament en un bol afegiu-hi el iogurt amb la llet freda. Bateu-ho i ho reserveu en la nevera fins el moment de servir ben fresquet.
Aqui teniu altres receptes d´aquest blog que us poden fer baixar la set.
Quin batut tan refrescant, sí per sommiar en les platges de la polinesia, perquè si he d' esperar a anar-hi...
ResponEliminaI a sobre no es gaire calòric. M'agrada amb el gust de la vainilla, ben fresquet ja que no estem a la Polinèsia, però ens ho imaginarem.
ResponEliminaPetons.
Sí, Cristina em bé molt de gust!!! Clar que si estés a la Polinèsia, potser em sabria millor, o no... Però de totes maneres , ha de ser molt bo amb iogurt. Me l'apunto. Petons i ànims per la setmana.
ResponElimina
ResponEliminaCristina; Com sempre, deliciós, un batut facilot de fer, fàcil de beure i de bon compartir¡¡
Salutacions Cristina¡¡ :O) :O)
que facilet, i tant!!! i tan bo fresquet ara a l'estiu! el tastaré que tinc moltes beines de vainilla per casa! petons
ResponEliminaUn batut que ens farà de segur passar la sed.
ResponEliminaFàcil de fer i mes fàcil de pendre, aquest segur que el faré.
Petons i bon estiu!!!!
Isabel
Sembla molt fàcil i si ho gaudeixes somiant així.... perfecte! petons
ResponEliminaRefrescant i senzilla, perfecta per aquesta calor!
ResponEliminaMés fàcil i més bo impossible! I super refrescant, ideal per la calor que fa.
ResponEliminaA mi també m'agraden molt les receptes de l'Eva Arguiñano ;)
M'encanta la vainilla!! Aquest batut deu estar...mmmm...boníssim!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
ResponEliminaCristina; Tens una cosa en el meu bloc, que espero i desitjo que t'agradi.
Salutacions¡¡ :O) :O)