diumenge, 21 de juliol de 2013

BATUT DE VAINILLA

Un batut de vainilla per alleugerir la calor i sommiar amb les platges de la Polinèsia...


 
 La recepta és de l'Eva Arguiñano de la qual sóc seguidora ja que fa unes postres molt amenes i fàcils de fer a casa.

Ingredients
Per a 4 persones.
-400 ml de llet.
-1 beina de vainilla
-1 cullerada de sucre.
-1 iogurt natural.

Preparació
-En un cassó aboqueu-hi la llet, el sucre i la beina de vainilla. Quan arrenqui el bull  ho retireu del foc i deixeu-ho infusionar fins que la llet estigui totalment freda.
-Seguidament en un bol afegiu-hi el iogurt amb la llet freda. Bateu-ho i ho reserveu en la nevera fins el moment de servir ben fresquet.

Aqui teniu altres receptes d´aquest blog que us poden fer baixar la set.

12 comentaris:

  1. Quin batut tan refrescant, sí per sommiar en les platges de la polinesia, perquè si he d' esperar a anar-hi...

    ResponElimina
  2. I a sobre no es gaire calòric. M'agrada amb el gust de la vainilla, ben fresquet ja que no estem a la Polinèsia, però ens ho imaginarem.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Sí, Cristina em bé molt de gust!!! Clar que si estés a la Polinèsia, potser em sabria millor, o no... Però de totes maneres , ha de ser molt bo amb iogurt. Me l'apunto. Petons i ànims per la setmana.

    ResponElimina

  4. Cristina; Com sempre, deliciós, un batut facilot de fer, fàcil de beure i de bon compartir¡¡
    Salutacions Cristina¡¡ :O) :O)

    ResponElimina
  5. que facilet, i tant!!! i tan bo fresquet ara a l'estiu! el tastaré que tinc moltes beines de vainilla per casa! petons

    ResponElimina
  6. Un batut que ens farà de segur passar la sed.
    Fàcil de fer i mes fàcil de pendre, aquest segur que el faré.
    Petons i bon estiu!!!!
    Isabel

    ResponElimina
  7. Sembla molt fàcil i si ho gaudeixes somiant així.... perfecte! petons

    ResponElimina
  8. Refrescant i senzilla, perfecta per aquesta calor!

    ResponElimina
  9. Més fàcil i més bo impossible! I super refrescant, ideal per la calor que fa.
    A mi també m'agraden molt les receptes de l'Eva Arguiñano ;)

    ResponElimina
  10. M'encanta la vainilla!! Aquest batut deu estar...mmmm...boníssim!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  11. De la mateixa manera que per l'onze de setembre esta previst fer una cadena humana, els blogs també ens estem preparant per enllaçar-nos

    ara a mes fem una exposició de fotografies i dibuixos nacionalistes

    ens agradaria que us afegíssiu al projecte

    animeu-vos !!

    http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/

    ResponElimina

  12. Cristina; Tens una cosa en el meu bloc, que espero i desitjo que t'agradi.
    Salutacions¡¡ :O) :O)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...