Fresqueta i saludable...com fa baixar la set i la calor! L'altra dia la Rosa Mª de El plat del dia va publicar una recepta de llimonada facilíssima de fer i que només veure-la et convida a fer un glop....
Ingredients
-2 llimones.
-1 litre d´aigua.
-100 gr. de sucre.
Preparació
-Talleu a trossets les llimones senceres (amb la pell).
-En la batedora afegiu-hi l' aigua, les llimones tallades i el sucre. Un cop feta sempre la podeu rectificar de sucre.
-Ho bateu i ho coleu.
-Reserveu la gerra en la nevera fins que la llimonada estigui ben fresqueta per consumir.
Que bona i que fresqueta!!!! Així posant-hi la pell i tot ha de quedar amb un gust de llimona ideal, súper bo!
ResponEliminaBoníssima per passar la sed. Tinc que tastar-la d'aquesta manera, no només el suc, si no la llimona sencera.
ResponEliminaGràcies per les teves felicitacions pel meu sant.
Bones vacances Cristina, encara aguantaré una setmana més i deprés descans.
Petons.
Un fins aleshores ben fresquet, Cristina!!! Que gaudeixis de les vacances i fins la tornada. Petons.
ResponEliminaSí senyora, no hi ha res millor per combatre la sed i la calor d'estiu que una bona llimonada casolana... que bona!!!
ResponEliminaQue passis unes bones vacances!
bones vacances guapa! amb aquesta llimonada segur que les aprofites bé! jo la faig sense sucre, m'agrada l'àcid! Jeje petons
ResponEliminaQuin refresc mes bo i sa.
ResponEliminaPres amb aquestes hamaques a una platja del Carib i a viure!!!!!!!!
Gaudeix d'aquests dies.
Ohhh si que fàcil!!! Prenc nota, que bona! Bones vacances! petons
ResponEliminaBones vacances!!! i que no falti la llimonada!!1 petons
ResponEliminaBones vacances!!! Gràcies per aquesta llimonada!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Amb senzills ingredients i molt refrescant!! m´has fet venir ganes, en faré ara mateix.. petons, i bones vacances.
ResponEliminaUhmmm!!!! Jo hi afegeixo unes fulletes de menta.
ResponEliminaBon estiu ;-)
Una tancada molt fresqueta! Una abraçada
ResponEliminaDeliciosa beguda!! Sana, sana... Bones vacances, guapíssima!!!
ResponElimina