Avui és el meu aniversari i, aquest any, aquest pastís mousse de mango ha estat el pastís dels meus desitjos. El comparteixo amb tots vosaltres.
Ingredients
Per un motlle de 26 cm Ingredients
Per la base
-150 gr. de galetes Maria.
-60 gr. de mantega pomada.
Per la mousse
-1 mango gros pelat (400-500gr.)
-500 gr. de nata muntada.
-2 iogurts naturals.
-200.gr de sucre.
-300 gr. de formatge cremós.
-100 ml de llet.
-10 fulls de gelatina.
Per la cobertura.
-350 gr. de mango pelat.
-50 gr. de sucre.
-100 ml d' aigua.
-3 fulls de gelatina.
Preparació
De la base:
-Tritureu les galetes. Un cop hagin adquirit la textura de pols mescleu-les amb la mantega pomada fins a fer una pasta amb la qual fareu la base del pastís. Reserveu el motlle en la nevera mentre feu la resta del pastís a fi que agafi consistència.
De la mousse:
-Munteu la nata i reserveu-la en la nevera.
-Hidrateu les fulles de gelatina en aigua freda.
-Feu un puré amb els iogurts, el mango pelat i picat, el formatge i el sucre.
-Escalfeu la llet i desfeu els fulls de gelatina. Deixeu atemperar.
-Aboqueu-hi la gelatina al puré. Mescleu i, a continuació, afegiu-hi amb moviments envolvents la nata muntada.
-Aboqueu-hi la preparació en el motlle i deixeu-ho quallar en la nevera unes 3 hores.
De la cobertura:
-Hidrateu la gelatina amb aigua freda.
-Peleu el mango i tritureu-lo juntament amb el sucre fins a obtenir un puré.
-Escalfeu l´aigua i dissoleu la gelatina ben escorreguda.
-Deixeu atemperar una mica i, tot seguit la mescleu amb el puré.
-Aboqueu-hi amb cura el puré sobre mousse a fi de fer la cobertura. Deixeu quallar en la nevera un mínim de 2 hores.
-Abans de consumir decorar al gust.
Bon profit!
muchas felicidades Cristina y te ha salido un pastel-mousse sensacional y perfecto ademas de bueno.
ResponEliminaQue lo disfrutes y que tengas un buen dia
peto
Per molts anys!!!!
ResponEliminaSabia que faries un pastís espectacular, d'aniversari en majúscules :)
Ja saps que m'has encertat el gust 100%: mousse + fruita, sensacional!
Hola Cristina guapa tu
ResponEliminaPer molts anys, com sempre uns pastissos de Super 10, aquest es preciós
mil petonets Susanna
Cristina, per molts anys. T'ha quedat un pastís perfecte, millor que a la pastisseria
ResponEliminaPer molts anys maca!! I quin pastís més rebó que t'has fet aquest any, amb el que em xifla el mango!
ResponEliminaQue acabis de passar un gran dia!
Petonets
Sandra
Cristina!!!! per molts anys guapa!!!! quin pastís més bó que t´has fet. No he preparat mai res amb mango, i ja faig tard... Fa un goig!!! Gaudeix-lo. Acaba de passar un molt bon dia del teu aniversari. Petonsssssss!!!
ResponEliminaPer molts anys Bonica !!! .....quin pastís tant bó que has fet. Acaba de passar un bon dia !!! .
ResponEliminaPetons
Felicitats Cristina.
ResponEliminaEl pastel ESPECTACULAR, me han dado unas ganas de dar un mordisco. La presentación impresionante. Te superas día a día.
Besitos, guapa
Abans ja t'he felicitat per el teu aniversari...però ara et felicito per aquest fantàstic pastís!!!
ResponEliminaPetonets
Moltes felicitats!!! I quin millor acompanyant que aquest pastis tan ben presentat! Acaba de passar un bon dia! Petons
ResponElimina
ResponEliminaCristina; Per molts anys... poguis fer aquets pastíssos tant i tant bons i meravellosos¡¡
Que vagi de gust Cristina¡¡ :-D ;-D Per Molts Anys un altre cop¡¡
Nena i quin bon regal d'aniversari, veure els teus somnis fets realitat.
ResponEliminaEncara que aquesta realitat, la facis tú. jejejeje.
Petons i que acabis de passar un bon día!!!!!
Felicitats Cristina! M'agrada molt el teu pastís tant de sabor com la seva presentació.
ResponEliminaPetons.
Muchas felicidades Cristina , deseo que pases un gran día.Pilar Ramos
ResponEliminaFelicidades, un pastel bien fresquito y rico!! Bss
ResponEliminaMoltes felicitats!!! Quin pastís més bo, t'ha quedat molt ben presentat!
ResponEliminaUna abraçada
Cristina és preciós i si és un dels teus desitjos deu haver estat fantàstic. Amb la decoració es nota que aquest any la teva pastisseria volarà alt.
ResponEliminaUna abraçada
per molts anys bonica!,em sembla un pastís magnífic!, les mousses son els meus pastissos preferits i aquest de mango el tinc pendent, així que imprimeixo!!!Un petonet!
ResponEliminaOstres doncs per moooltss anys!!! amb aquest pastís segur que els disfrutaras moolt!! m'encanta el mango i en mousse crec que mai l'he tastat....m'estic perdent sabors!! jeje petons
ResponEliminaUau!!! T'ha quedat guapíssim, Cristina. Ets una artista!!! A veure si m'animo i faig com tu, encara que a mi em falta carrera en pastissos... per arribar a aquest nivell, encara que tingui motlle lekue! Espero que 'qui l'hagi tastat' sàpiga apreciar el què vals!!! Felicitats, guapa
ResponEliminaMeritíssimes felicitats!! Aquest pastís t'ha quedat genial i espero que hagis tingut un dia molt feliç. Petons!
ResponEliminaun pastís preciós i sembla boníssim, un bon reglat per celebrar l'aniversari. per molts anys!!!
ResponEliminaHola Cristina.
ResponEliminaFantàstic aquest pastís i moltes felicitats per l’aniversari.
Bona cuina!
Moltes felicitats Cristina, un desitg preciós!
ResponEliminaF-e-l-i-c-i-t-a-t-s! Mousse de mango...una delicatessen que et mereixes molt bé. Per molts anys!
ResponEliminaBon cap de setmana,
Nani
Moltes Felicitats Cristina!!!
ResponEliminaEl pastís és esplèndid, una autèntica preciositat i promet estar molt bo.
Caram! Aquesta tortada sembla una delícia! Et felicite! Està tan ben feta! :)
ResponEliminaFeliz cumplaños!! Has celebrado tu cumple con una tarta deliciosa!! Besos :)
ResponEliminaVaig tard però felicitats!!
ResponEliminaTanta por que em fan a mi aquests pastissos i tu hi tens la mà trencada.