dimecres, 12 de setembre del 2012

PASTÍS MOUSSE DE MANGO

Avui és el meu aniversari i, aquest any, aquest pastís mousse de mango ha estat el pastís dels meus desitjos. El comparteixo amb tots vosaltres.
 
 

Ingredients
Per un motlle de 26 cm
Per la base
-150 gr. de galetes Maria.
-60 gr. de mantega pomada.
Per la mousse
-1 mango gros pelat (400-500gr.)
-500 gr. de nata muntada.
-2 iogurts naturals.
-200.gr de sucre.
-300 gr. de formatge cremós.
-100 ml de llet.
-10 fulls de gelatina.
Per la cobertura.
-350 gr. de mango pelat.
-50 gr. de sucre.
-100 ml d' aigua.
-3 fulls de gelatina.

Preparació
De la base:
-Tritureu les galetes. Un cop hagin adquirit la textura de pols mescleu-les amb la mantega pomada fins a fer una pasta amb la qual fareu la base del pastís. Reserveu el motlle en la nevera mentre feu la resta del pastís a fi que agafi consistència. 
De la mousse:
-Munteu la nata i reserveu-la en la nevera.
-Hidrateu les fulles de gelatina en aigua freda.
-Feu un puré amb els iogurts, el mango pelat i picat, el formatge i el sucre.
-Escalfeu la llet i desfeu els fulls de gelatina. Deixeu atemperar.
-Aboqueu-hi la gelatina al puré. Mescleu i, a continuació, afegiu-hi amb moviments envolvents la nata muntada.
-Aboqueu-hi la preparació en el motlle i deixeu-ho quallar en la nevera unes 3 hores.
De la cobertura:
-Hidrateu la gelatina amb aigua freda.
-Peleu el mango i tritureu-lo juntament amb el sucre fins a obtenir un puré.
-Escalfeu l´aigua i dissoleu la gelatina ben escorreguda.
-Deixeu atemperar una mica i, tot seguit la mescleu amb el puré.
-Aboqueu-hi amb cura el puré sobre mousse a fi de fer la cobertura. Deixeu quallar en la nevera un mínim de 2 hores.
-Abans de consumir decorar al gust.



Bon profit!

29 comentaris:

  1. muchas felicidades Cristina y te ha salido un pastel-mousse sensacional y perfecto ademas de bueno.
    Que lo disfrutes y que tengas un buen dia
    peto

    ResponElimina
  2. Per molts anys!!!!
    Sabia que faries un pastís espectacular, d'aniversari en majúscules :)
    Ja saps que m'has encertat el gust 100%: mousse + fruita, sensacional!

    ResponElimina
  3. Hola Cristina guapa tu

    Per molts anys, com sempre uns pastissos de Super 10, aquest es preciós

    mil petonets Susanna


    ResponElimina
  4. Cristina, per molts anys. T'ha quedat un pastís perfecte, millor que a la pastisseria

    ResponElimina
  5. Per molts anys maca!! I quin pastís més rebó que t'has fet aquest any, amb el que em xifla el mango!
    Que acabis de passar un gran dia!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  6. Cristina!!!! per molts anys guapa!!!! quin pastís més bó que t´has fet. No he preparat mai res amb mango, i ja faig tard... Fa un goig!!! Gaudeix-lo. Acaba de passar un molt bon dia del teu aniversari. Petonsssssss!!!

    ResponElimina
  7. Per molts anys Bonica !!! .....quin pastís tant bó que has fet. Acaba de passar un bon dia !!! .
    Petons

    ResponElimina
  8. Felicitats Cristina.
    El pastel ESPECTACULAR, me han dado unas ganas de dar un mordisco. La presentación impresionante. Te superas día a día.
    Besitos, guapa

    ResponElimina
  9. Abans ja t'he felicitat per el teu aniversari...però ara et felicito per aquest fantàstic pastís!!!
    Petonets

    ResponElimina
  10. Moltes felicitats!!! I quin millor acompanyant que aquest pastis tan ben presentat! Acaba de passar un bon dia! Petons

    ResponElimina

  11. Cristina; Per molts anys... poguis fer aquets pastíssos tant i tant bons i meravellosos¡¡
    Que vagi de gust Cristina¡¡ :-D ;-D Per Molts Anys un altre cop¡¡

    ResponElimina
  12. Nena i quin bon regal d'aniversari, veure els teus somnis fets realitat.
    Encara que aquesta realitat, la facis tú. jejejeje.
    Petons i que acabis de passar un bon día!!!!!

    ResponElimina
  13. Felicitats Cristina! M'agrada molt el teu pastís tant de sabor com la seva presentació.
    Petons.

    ResponElimina
  14. Muchas felicidades Cristina , deseo que pases un gran día.Pilar Ramos

    ResponElimina
  15. Felicidades, un pastel bien fresquito y rico!! Bss

    ResponElimina
  16. Moltes felicitats!!! Quin pastís més bo, t'ha quedat molt ben presentat!
    Una abraçada

    ResponElimina
  17. Cristina és preciós i si és un dels teus desitjos deu haver estat fantàstic. Amb la decoració es nota que aquest any la teva pastisseria volarà alt.
    Una abraçada

    ResponElimina
  18. per molts anys bonica!,em sembla un pastís magnífic!, les mousses son els meus pastissos preferits i aquest de mango el tinc pendent, així que imprimeixo!!!Un petonet!

    ResponElimina
  19. Ostres doncs per moooltss anys!!! amb aquest pastís segur que els disfrutaras moolt!! m'encanta el mango i en mousse crec que mai l'he tastat....m'estic perdent sabors!! jeje petons

    ResponElimina
  20. Uau!!! T'ha quedat guapíssim, Cristina. Ets una artista!!! A veure si m'animo i faig com tu, encara que a mi em falta carrera en pastissos... per arribar a aquest nivell, encara que tingui motlle lekue! Espero que 'qui l'hagi tastat' sàpiga apreciar el què vals!!! Felicitats, guapa

    ResponElimina
  21. Meritíssimes felicitats!! Aquest pastís t'ha quedat genial i espero que hagis tingut un dia molt feliç. Petons!

    ResponElimina
  22. un pastís preciós i sembla boníssim, un bon reglat per celebrar l'aniversari. per molts anys!!!

    ResponElimina
  23. Hola Cristina.
    Fantàstic aquest pastís i moltes felicitats per l’aniversari.
    Bona cuina!

    ResponElimina
  24. Moltes felicitats Cristina, un desitg preciós!

    ResponElimina
  25. F-e-l-i-c-i-t-a-t-s! Mousse de mango...una delicatessen que et mereixes molt bé. Per molts anys!
    Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina
  26. Moltes Felicitats Cristina!!!

    El pastís és esplèndid, una autèntica preciositat i promet estar molt bo.

    ResponElimina
  27. Caram! Aquesta tortada sembla una delícia! Et felicite! Està tan ben feta! :)

    ResponElimina
  28. Feliz cumplaños!! Has celebrado tu cumple con una tarta deliciosa!! Besos :)

    ResponElimina
  29. Vaig tard però felicitats!!
    Tanta por que em fan a mi aquests pastissos i tu hi tens la mà trencada.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...