dimecres, 8 de febrer de 2012

MOUSSE DE TARONJA

Suc de taronja i iogurt natural desnatat són els ingredients principals d´aquesta deliciosa mousse que varen ser les postres del diumenge siberià. Feia temps que la tenia a pendents. Em va cridar l´atenció perquè que és una de les poques mousses que no incorporen nata. Un cop la tastes ja no pots parar i gaudeixes al 100%  d'una dosis saludable de vitamina C.


Ingredients
Per a 4 persones.
-200 ml de suc de taronja natural.
-1 iogurt natural desnatat.
-2 fulles de gelatina neutra (4 gr.)
-2 clares d'ou.
-125 gr. de sucre.

Preparació
-Hidrateu les fulles de gelatina en aigua freda i mentrestant exprémeu el suc de taronja i el coleu. D´aquest escalfeu-ne una tercera part i diluïu la gelatina hidratada en aquest tercera part escalfada que mesclareu fins que es desfaci.
-Afegiu-hi la resta del suc de taronja, a poc a poc, i remenant constantment. Després afegiu-hi el iogurt i mescleu bé.
-Munteu les clares a punt de neu i, a mig muntar, afegiu-hi en forma de pluja i intermitenment el sucre. Acabeu de muntar bé les clares.
-Mescleu el suc de taronja, a poc a poc i  de forma envolvent, amb les clares,
-Repartiu la mousse en les copes o bols i les reserveu en la nevera un mínim de 4 hores. 
-Un cop passat aquest temps decoreu i serviu al gust.



Bon profit!

27 comentaris:

  1. Té molt bona pinta aquesta mouse ........ ara es el millor temps per fer postres amb taronjas , ja que es quan estan més bones:
    petons

    ResponSuprimeix
  2. Sense nata i amb aquesta pintorra? Apuntada!
    Petons
    Sandra

    ResponSuprimeix
  3. Acabo de copiar-la, m'agrada aquesta mousse bastant lleugera. Gràcies.
    Avui anem de mousses, calr que la teva es infinitament més doça.
    Petons.

    ResponSuprimeix
  4. En aquest cas una manera diferent de menjar iogurt, una mousse, per variar una mica, m'ha encantat!!
    Petons

    ResponSuprimeix
  5. Noia quina copeta més bonica! Jo també prefereixo les mousse sense nata, queden molt més lleugeres amb clara d'ou oi? i molt més sanes, a més aquesta ens dóna un aport de vitamines ideals per combatre aquest fred tan terrible!
    Petons guapa! :)

    ResponSuprimeix
  6. Ha de ser deliciós, segur. Lleuger i suau al paladar. A pendent que va i no per massa temps...
    Petonets.

    ResponSuprimeix
  7. un postre sin nata tambien puede y de hecho lo es bueno y ademas sin tantas calorias,una combinacion muy apetecible y como bien dices cargada de vitamina C.

    ResponSuprimeix
  8. Passejar per el teu blog, es un perill. Tot m'agrada!
    Ja t'imagines quin es el perill.....jajajaja
    Ara aquesta recepta te una excusa....
    Te vitamina C., mol importan per passar l'hivern.
    Per si de cas me l'apunto.
    Pedtons

    ResponSuprimeix
  9. Que sense nata poguem gaudir d'una mousse així és tota una experiència!
    Nani

    ResponSuprimeix
  10. Realment una mousse deliciosa!!!
    I els carquinyolis de la recepta anterior.... perfectes!!! Que bons!! Els meus preferits també són els d'ametlla!
    Petons

    ResponSuprimeix
  11. Quina maravella, t'ha quedat molt esponjosa. Molt bona.
    Una abraçada

    ResponSuprimeix
  12. Em sembla una mousse fantàstica!, suau de gust i de textura...aix..és que m'agraden tant les mousses...Una copa temptadora!

    ResponSuprimeix
  13. Una mousse light per gaudir sense remordiments... aquestes són les meves postres preferides!

    ResponSuprimeix
  14. Siiii una mousse sense nata, ja era hora!! apuntada ara mateix!! com diu la gemma per gaudir-ne sense parar-nos a pensar que estem fent alguna cosa malament! petons

    ResponSuprimeix
  15. Deliciós, Cristina! No sembla excessivament difícil de preparar i la textura es veu tan esponjosa...! A veure si avui m'animo i en faig! Quina bona recepta! ;-)

    ResponSuprimeix
  16. Ostres, que simple i directe!! Una bona proposta cítrica :)

    ResponSuprimeix
  17. Que bona Cristina, a més segur que és súper lleugera.
    Petons

    ResponSuprimeix
  18. saps que crec que no he posat mai nata a una mousse? jajajajja. aquesta és ideal! molts petonets

    ResponSuprimeix
  19. Té un aspecte fantàstic i segur que el sabor i la textura són tal i com sembla que seran per les fotos.

    ResponSuprimeix
  20. Em sembla que m'agradaria més aquesta versió que la de nata.
    Petons.

    ResponSuprimeix
  21. Amb poquets ingredients, quines postres mes bones, aquest cap de setmana la faré, a més sense nata, que lleugera !!!! petons,

    ResponSuprimeix
  22. Respostes
    1. Oi, que sí...té un gust a taronja 100% que amb la nata no s´apreciaria. Gràcies a tu.

      Suprimeix
  23. Me encanta!!! Un postre sano, bajo en calorias y cargado de vitaminas. Rico, rico. Un saludo

    ResponSuprimeix
  24. Hola! He fet aquesta recepta vàries vegades i sempre se'm tria dins la copa una capa a baix de gelatina i una a sobre de mousse. Saps per què pot ocórrer això? Gràcies :)

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Hola Antoni...a mi també em passa,. Si t'hi fixes en la foto i ha una base de gelatina fina al cul de la copa. El truc està en amalgamar molt bé les clares amb el suc de taronja per evitar alm àxim possible la capa de gelatina...no quedarà mai al 100%. Però el resultat paga la pena. Jo vull provar-la a fer amb iogurt natural sense desnatar...potser això milloraria el resultat. Si ho fas, m' ho comentaràs? Gràcies.

      Suprimeix

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...