Per a 4 persones.
-200 ml de suc de taronja natural.
-1 iogurt natural desnatat.
-2 fulles de gelatina neutra (4 gr.)
-2 clares d'ou.
-125 gr. de sucre.
Preparació
-Hidrateu les fulles de gelatina en aigua freda i mentrestant exprémeu el suc de taronja i el coleu. D´aquest escalfeu-ne una tercera part i diluïu la gelatina hidratada en aquest tercera part escalfada que mesclareu fins que es desfaci.
-Afegiu-hi la resta del suc de taronja, a poc a poc, i remenant constantment. Després afegiu-hi el iogurt i mescleu bé.
-Munteu les clares a punt de neu i, a mig muntar, afegiu-hi en forma de pluja i intermitenment el sucre. Acabeu de muntar bé les clares.
-Mescleu el suc de taronja, a poc a poc i de forma envolvent, amb les clares,
-Repartiu la mousse en les copes o bols i les reserveu en la nevera un mínim de 4 hores.
-Un cop passat aquest temps decoreu i serviu al gust.
Té molt bona pinta aquesta mouse ........ ara es el millor temps per fer postres amb taronjas , ja que es quan estan més bones:
ResponEliminapetons
Sense nata i amb aquesta pintorra? Apuntada!
ResponEliminaPetons
Sandra
Acabo de copiar-la, m'agrada aquesta mousse bastant lleugera. Gràcies.
ResponEliminaAvui anem de mousses, calr que la teva es infinitament més doça.
Petons.
En aquest cas una manera diferent de menjar iogurt, una mousse, per variar una mica, m'ha encantat!!
ResponEliminaPetons
Noia quina copeta més bonica! Jo també prefereixo les mousse sense nata, queden molt més lleugeres amb clara d'ou oi? i molt més sanes, a més aquesta ens dóna un aport de vitamines ideals per combatre aquest fred tan terrible!
ResponEliminaPetons guapa! :)
Ha de ser deliciós, segur. Lleuger i suau al paladar. A pendent que va i no per massa temps...
ResponEliminaPetonets.
un postre sin nata tambien puede y de hecho lo es bueno y ademas sin tantas calorias,una combinacion muy apetecible y como bien dices cargada de vitamina C.
ResponEliminaPassejar per el teu blog, es un perill. Tot m'agrada!
ResponEliminaJa t'imagines quin es el perill.....jajajaja
Ara aquesta recepta te una excusa....
Te vitamina C., mol importan per passar l'hivern.
Per si de cas me l'apunto.
Pedtons
Que sense nata poguem gaudir d'una mousse així és tota una experiència!
ResponEliminaNani
Realment una mousse deliciosa!!!
ResponEliminaI els carquinyolis de la recepta anterior.... perfectes!!! Que bons!! Els meus preferits també són els d'ametlla!
Petons
Quina maravella, t'ha quedat molt esponjosa. Molt bona.
ResponEliminaUna abraçada
Em sembla una mousse fantàstica!, suau de gust i de textura...aix..és que m'agraden tant les mousses...Una copa temptadora!
ResponEliminaM'encantaria! Què lleuger que es veu
ResponEliminaUna mousse light per gaudir sense remordiments... aquestes són les meves postres preferides!
ResponEliminaSiiii una mousse sense nata, ja era hora!! apuntada ara mateix!! com diu la gemma per gaudir-ne sense parar-nos a pensar que estem fent alguna cosa malament! petons
ResponEliminaDeliciós, Cristina! No sembla excessivament difícil de preparar i la textura es veu tan esponjosa...! A veure si avui m'animo i en faig! Quina bona recepta! ;-)
ResponEliminaOstres, que simple i directe!! Una bona proposta cítrica :)
ResponEliminaQue bona Cristina, a més segur que és súper lleugera.
ResponEliminaPetons
saps que crec que no he posat mai nata a una mousse? jajajajja. aquesta és ideal! molts petonets
ResponEliminaTé un aspecte fantàstic i segur que el sabor i la textura són tal i com sembla que seran per les fotos.
ResponEliminaEm sembla que m'agradaria més aquesta versió que la de nata.
ResponEliminaPetons.
Amb poquets ingredients, quines postres mes bones, aquest cap de setmana la faré, a més sense nata, que lleugera !!!! petons,
ResponEliminaHi fet la mouse es bonissima,
ResponEliminaGracies
Oi, que sí...té un gust a taronja 100% que amb la nata no s´apreciaria. Gràcies a tu.
EliminaMe encanta!!! Un postre sano, bajo en calorias y cargado de vitaminas. Rico, rico. Un saludo
ResponEliminaHola! He fet aquesta recepta vàries vegades i sempre se'm tria dins la copa una capa a baix de gelatina i una a sobre de mousse. Saps per què pot ocórrer això? Gràcies :)
ResponEliminaHola Antoni...a mi també em passa,. Si t'hi fixes en la foto i ha una base de gelatina fina al cul de la copa. El truc està en amalgamar molt bé les clares amb el suc de taronja per evitar alm àxim possible la capa de gelatina...no quedarà mai al 100%. Però el resultat paga la pena. Jo vull provar-la a fer amb iogurt natural sense desnatar...potser això milloraria el resultat. Si ho fas, m' ho comentaràs? Gràcies.
Elimina