SABÍEU QUE...

Sabíes que:

1-La crema pastissera es pot fer com a màxim  amb dos dies d´antelació a la seva consumició.
2-Amb foc d´inducció no cal utilitzar el bany Maria. Es pot desfer la xocolata directament. Solament en inducció!.
3-Si hidrates els pinyons en aigua abans de posar-los per sobre de la coca evitaràs que es cremin al coure-la.
4-Que l' aigua i la nevera són els arxi-enemics de la xocolata.
5-Que la crema anglesa està llesta quan el dors de la cullera es napa i al passar el dit es deixa rastre d´aquest.
6-El pes mig d'un ou és d'uns 60 gr. aproximadament, dels quals, aprox, el 60% és clara, el 30% és rovell i el 10% restant és closca i membranes.
7-La closca està composta majoritàriament per calci, mentre que la clara està feta bàsicament a base d'aigua (88%) i proteïnes (12%9.El rovell conté, vitamines, lípids i minerals.

2 comentaris:

  1. Ohh m'encanta aquesta secció i espero que puguis anar-la ampliant amb el temps. De moment m'has deixat bocabadada amb el 2!! jo tinc inducció, així que provaré ;)

    ResponSuprimeix

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...