La meva primera recepta és un Plum-Cake que hi vaig portat diumenge al matí per esmorzar a les iaies de la parròquia. Com saben que m´agrada fer dolcets en vam esperonar i reptat a portar-ne un.
Ingredients
-125 gr de xocolata fondant.
-200 gr. de farina.
-200 gr. de sucre.
-100 gr. ametlles torrades.
-50 gr. de panses
-50 gr. de mantega.
- 4 ous.
- 1 sobre de llevat químic.
- 1 copeta de rom
Preparació
Poseu les panses en remull amb el rom. Talleu la xocolata i les ametlles en trossets molt petits. Batre els ous sencers amb el sucre fins a obtenir una consistència cremosa i incorporeu la mantega pomada, el llevat, i la farina tamissada.
Afegiu-hi la xocolata, les panses i les ametlles amb moviments envolvents.
Aboqueu-ho en un motlle rectangular untat amb mantega i el coeu-ho en el forn a temperatura mitjana durant 45 minuts aprox.
BON PROFIT!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada