Ingredients
-1 motlle tipus plum cake
-1000 ml de gelat de vainilla (500 mg)
-2 cullerades de cafè soluble
-16 melindros durs
-100 ml de cafè suau (jo he posat mescla).
- 2 cullerades de licor Amaretto.
-cacau pur en pols.
Preparació.
-Folreu el motlle amb paper film tot deixant que sobresurti per fora per poder desemmotllar el gelat amb facilitat.
-Prepareu el gelat de café. Mescleu amb les varilles, 250 gr.de gelat de vainilla, en punt cremós, amb el cafè soluble i el torneu al congelador.
-Prepareu el cafè i un cop estigui fred mescleu les dues cullerades de licor d'amaretto.
-Traieu el gelat de vainilla del congelador (250 gr.). Deixeu que agafi textura cremosa. Esteneu amb una llengua de silicona o semblant, la base fins que quedi una capa uniforme.
-Remulleu la base dels melindros amb el cafè i els col·loqueu sobre el gelat de vainilla, un al costat de l'altra. Reserveu-lo en el congelador uns 20 minuts fins que s'endureixi.
-Traieu el gelat de cafè del congelador a temperatura ambient. Quan sigui cremós, esteneu-lo sobre la capa de melindros amb una llengua o espàtula.
-Remulleu en el cafè els melindros restants i els col·loqueu sobre el gelat de cafè. Congeleu fins l'hora de servir-mínim 3 hores.
-Desemmotlleu sobre una font de servir i empolsineu la superficie melindrosa amb cacau pur en pols.
Bon profit!
quina pinta!!!! s´haurà de fer!!!! Petonets
ResponElimina