Per Sant Joan una coca diferent amb una de les fruites protagonistes de la temporada, la cirera. Una coca que no deixa indiferent els paladars més exigents.
Ingredients
-2 fulls de pasta fullada.
-500 gr. de cireres.
-sucre morè.
-1 ou.
Preparació
-Preescalfeu el forn a 180ºC- dalt i baix.
-Esteneu 1 full de pasta fullada. Punxeu-lo amb una forquilla tot deixant els 4 marges lliures.
-Ensucreu la base punxada amb sucre morè i farciu-la amb les cireres desossades.
-Novament, i com si salpebréssiu, ensucreu-la amb sucre morè.
-Pinteu els marges amb l'ou batut. Esteneu l'altre full de pasta fullada i el poseu sobre les cireres tancant i prement els marges amb els dits o amb una forquilla.
-Pinteu la superficie amb la resta de l'ou i feu uns talls perquè surti l'aire.
-Enforneu a 180ºC i quan estigui daurada la retireu.
-Servir freda.
Bon profit!
Una coca de cireres ben diferent a la nostra i ben bona també
ResponEliminaPtnts
Glòria