dimarts, 2 de juliol de 2019

COCA DE CIRERES

Per Sant Joan una coca diferent amb una de les fruites protagonistes de la temporada, la cirera. Una coca que no deixa indiferent els paladars més exigents.


Ingredients
-2 fulls de pasta fullada.
-500 gr. de cireres.
-sucre morè.
-1 ou.

Preparació
-Preescalfeu el forn a 180ºC- dalt i baix.
-Esteneu 1 full de pasta fullada. Punxeu-lo amb una forquilla tot deixant els 4 marges lliures.
-Ensucreu la base punxada amb sucre morè i farciu-la amb les cireres desossades.
-Novament, i com si salpebréssiu, ensucreu-la amb sucre morè.
-Pinteu els marges amb l'ou batut. Esteneu l'altre full de pasta fullada i el poseu sobre les cireres tancant i prement els marges amb els dits o amb una forquilla.
-Pinteu la superficie amb la resta de l'ou i feu uns talls perquè surti l'aire.
-Enforneu a 180ºC i quan estigui daurada la retireu.
-Servir freda.
 
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...