Bicerin, gotet en piamontès, és una beguda tradicional i calenta sense alcohol servida en copes petites o vasets. La recepta original és un secret i està gelosament custodiada pel cafè torinés "Al Bicerin" que va ser el seu creador fa 200 anys.
Després de tastar-la a Torí em vaig proposar fer-la a casa i, documentant-me he pogut fer la recepta de la manera més similar a l'original i, memoritzant la sensacions que es varen quedar impregnades en les meves papil.les gustatives😋
Ingredients
Per un vaset
-30 ml de cafè expresso.
-sucre pel cafè.
-De 30 a 50 ml de xocolata calenta negra i espessa.
-nata per muntar.
-cacau en pols.
Preparació
-Prepareu el cafè expresso l'ensucreu i el deixeu refredar totalment.
-Prepareu la xocolata calenta; aboqueu-la a la copa o gotet i deixeu entebeir.
-Quan el cafè estigui fred aboqueu-lo sobre la xocolata.-Tot seguit coroneu-la amb la nata muntada i, finalment, empolsineu-la amb cacau en pols.
Bon profit!
Ha d'estar bonísim!!! Ho tasarem!!!
ResponEliminaBrutal i irresistible gotet
ResponElimina