El dies de pluja conviden a encendre el forn i passar una estona a la cuina feinejant. Feia temps que no feia galetes i, en venia de gust sentir l'olor que aquestes desprenen i que ajuden a espantar l'humitat que s´acumula a casa a causa de la aigua de la pluja. Aqui teniu les meves cookies. Segur que tots les heu provades algun cop sense deixar reposar-les un cop tretes del forn, oi?
Ingredients
Per a 35 galetes aprox.
-125 gr. de mantega pomada.
-110 gr. de sucre morè.
-100 gr. de sucre.
-10 gr. de sucre avainillat.
-1 ou.
-250 gr. de farina.
-2,5 gr. de llevat.
-150 gr. de perles de xocolata.
Preparació
-En un bol afegiu-hi la mantega pomada i, aboqueu-hi els tres sucres. Bateu amb les varilles manuals fins que s'incorporin en la mantega.
-Seguidament, afegiu-hi l'ou i remeneu fins que tingueu una mescla cremosa.
-Aboqueu-hi la farina i el llevat tamissats. Remeneu.
-Afegiu-hi les perles de xocolata. Remeneu.
-Deixeu reposar la massa a la nevera durant una hora per poder treballar-la millor.
-Transcorreguda l´hora, preescalfeu el forn a 180ºC, dalt i de baix, traieu el bol de la nevera, i feu-ne boletes del mateix tamany que les hi donareu forma de galeta aplanant-les amb la ma.
-Poseu les galetes,tot deixant un marge entre elles, en la safata del forn sobre el silpat o paper de forn. Entre fornada i fornada deixeu reposar en la nevera la massa de galeta.
-Enforneu entre 10'-15' o fins que estiguin dauradetes. Retireu la safata del forn i, les deixeu reposar sobre una reixeta fins que es refredin.
Bon profit!
La veritat es que es un sacrifici deixarles refredar, sempre cau alguna abans d'hora.
ResponEliminaQuina bona pinta amb moltes perles de xocolata.
Petons.
Aquestes galetes son un vici! Un petó bonica!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
És veritat que els dies de pluja conviden a encendre el forn. I si després tenim de premi unes galetes com aquestes, el dia ja és rodó!
ResponEliminaMuy bien aprovechado el finde,superbuenas siempre estas galletas¡
ResponEliminabonissimes i ideals per aqeustes dates!!
ResponEliminaEls dies de pluja m'encanta posar-me a la cuina i fer alguna llaminadura... com unes galetones com aquestes! t'han quedat fantàstiques!!! petonets
ResponEliminaUna temptació.... A casa les fem semblant i no duren una tarda....
ResponEliminaJo sempre me'n menjo un parell recent sortides del forn, que em cremo i tot!! hehehe però amb l'ho bones que estant i amb aquesta olor que com dius és genial, qui s'hi pot resistir? Jo no!! :P
ResponEliminaT'han quedat boníssimes!! Un petonet!
ResponEliminaAquests Cookies de xocolata t'han quedat molt i molt bé.
És que és impossible resistir-se a no tastar-les abans de que estiguin fredes!!!! Amb aquesta superpinta......mmmmm......
ResponEliminaPetons,
Olga
mmmmm. que bones!!!!!
ResponEliminaA casa sempre es tasten les coses abans de refredar-se. Devem ser uns golafres de campionat!
PTNTS
Dolça
Jo no em puc resistir a menjar-ne algunes encara calentes ;) t'han quedat sensacionals!!!
ResponEliminaMolt semblants a les que faig, encara que jo els hi poso quatre nous trossejades o bé avellanes.
ResponEliminaSalutacions!