A part de la lluminositat i l´escalfor, l'estiu ens aporta unes de les fruites més preuades: el préssec. Hi ha una quantitat tan extensa de receptes per fer amb aquesta fruita que necessitariem els 365 dies de l'any per elaborar-les. El dia 24 de juliol és Santa Cristina i, aquest any per postres vaig triar aquesta recepta amb préssec, acompanyada de gerds i gelat de vainilla...Més estiuenca impossible.
Ingredients
Per a 4 persones.
-250 gr.d'aigua.
-250 gr. de sucre.
-1 beina de vainilla.
-4 préssecs.
-400 gr. de gerds.
-150 gr. de gelat de vainilla.
Preparació
-Feu un xarop amb l'aigua, el sucre i la vainilla.
-Peleu els préssecs i espinyoleu-los.
-Escaldeu-los en el xarop.Deixeu-los refredar.Talleu-los a grills.
-En el mateix xarop, escaldeu-hi uns segons els gerds i reserveu-ne uns quants per al muntatge.
-Passeu-los pel passapuré per treure'ns les llavors i feu-ne un puré.
Muntatge
-Sobre un llit de gelat de vainilla, disposeu-hi en timbal els grills de préssec.
-Napeu-ho amb el puré de gerds i acabeu-ho amb alguns gerds sencers.
Els préssecs estàn bons de qualsevol manera, encara que sigui sense rés, però aquestes son unes postres de celebració, m'agraden els seus sabors per separat i amb conjunt.
ResponEliminaPetons.
Un postre perfecto fruta con color y helado,facil y sabroso en cualquier momento.
ResponEliminaBona setmana
Ooohh!! quines postres més bones. Es veritat que el pressec es un comodí a la cuina.. i sobre el gelat una delicia. Petons,
ResponEliminaMés estiuenques i refrescants no podien ser aquestes postres i amb aquesta combinació de colors una delicia:
ResponEliminaPetons
Estiuenca i deliciosa, m'encanta! Un petó maca
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Una gran recepta, un clàssic sensacional! La combinació m'encanta, i la presentació, té un contrast de colors super vistós, i queda molt elegant.
ResponEliminaUn gran clàssic, felicitats per la presentació.
ResponEliminaTemps de préssecs:))