diumenge, 7 de setembre del 2014

PRÉSSEC MELBA

A part de la lluminositat i l´escalfor, l'estiu ens aporta unes de les fruites més preuades: el préssec. Hi ha una quantitat tan extensa de receptes  per fer amb aquesta fruita que necessitariem els 365 dies de l'any per elaborar-les. El dia 24 de juliol és Santa Cristina i, aquest any per postres vaig triar aquesta recepta amb préssec, acompanyada de gerds i gelat de vainilla...Més estiuenca impossible.



Ingredients
Per a 4 persones.
-250 gr.d'aigua.
-250 gr. de sucre.
-1 beina de vainilla.
-4 préssecs.
-400 gr. de gerds.
-150 gr. de gelat de vainilla.

Preparació
-Feu un xarop amb l'aigua, el sucre i la vainilla.
-Peleu els préssecs i espinyoleu-los.
-Escaldeu-los en el xarop.Deixeu-los refredar.Talleu-los a grills.
-En el mateix xarop, escaldeu-hi uns segons els gerds i reserveu-ne uns quants per al muntatge.
-Passeu-los pel passapuré per treure'ns les llavors i feu-ne un puré.

Muntatge
-Sobre un llit de gelat de vainilla, disposeu-hi en timbal els grills de préssec.
-Napeu-ho amb el puré de gerds i acabeu-ho  amb alguns gerds sencers.

Font: Revista Cuina núm 124.


Bon profit!

7 comentaris:

  1. Els préssecs estàn bons de qualsevol manera, encara que sigui sense rés, però aquestes son unes postres de celebració, m'agraden els seus sabors per separat i amb conjunt.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Un postre perfecto fruta con color y helado,facil y sabroso en cualquier momento.
    Bona setmana

    ResponElimina
  3. Ooohh!! quines postres més bones. Es veritat que el pressec es un comodí a la cuina.. i sobre el gelat una delicia. Petons,

    ResponElimina
  4. Més estiuenques i refrescants no podien ser aquestes postres i amb aquesta combinació de colors una delicia:
    Petons

    ResponElimina
  5. Estiuenca i deliciosa, m'encanta! Un petó maca

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  6. Una gran recepta, un clàssic sensacional! La combinació m'encanta, i la presentació, té un contrast de colors super vistós, i queda molt elegant.

    ResponElimina
  7. Un gran clàssic, felicitats per la presentació.
    Temps de préssecs:))

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...