El còctel Bellini fou creat al Harry's Bar situat en la Plaça de Sant Marc de Venècia l'any 1948. Aquest còctel es va batejar amb el nom Bellini en honor al pintor Giovanni Bellini; el color taronja era la tonalitat preferida del pintor. El còctel original es fa amb Prosecco. Té un gust suau que apreciareu aquells que tingueu el paladar abstemi...
Ingredients
Per a 8 persones
-1 ampolla de cava molt freda.
-3-4 préssec madurs i freds.
-2 o 3 cullerades de sucre.
Preparació
-Introdueix les copes escollides en el congelador o nevera.
-Renta els préssecs, pela'ls i tritura'ls fins que quedi un puré.
-Disposa el puré en un bol i afegeix-hi el sucre, a excepció que els préssecs siguin molt dolços, llavors no cal.
-Passa el puré de préssec pel colador per eliminar els grumolls i que quedi líquid.
-Farceix 3/4 de la copa amb el suc de préssec. I, finalment, acaba d'omplir la copa amb el cava.
Font: Revista Caprabo "Sabor" núm 324; especial Nadal.
Amb els préssecs naturals en comptes de sucs envasats ha de ser molt bo.
ResponEliminaPetons i fins demà!!
ResponEliminaCristina; Un bons colors per gaudir d'aquest començament del mes de setembre, i ben senzill de fer.
Benvinguda de nou i salutacions Cristina¡¡ :O)
Un cocktel ben senzill de fer I segur que ben fresquet està bonissim. Bona tornada.
ResponEliminaPetons
Que refrescant i que bo! La provaré! ;)
ResponEliminaPetons!
que boo!! m'encanta!!! aquest estiu vaig estar a un ressort d'aquells de la pulserita i saps que és el que més prenia i el que més em venia de gust? un bellini o una mimosa (amb suc de taronja)! un coctel de cava fresquet i genial! petons
ResponEliminaHola de nuevo, sin duda apetece siempre un cockel asi de rico y presentado.
ResponEliminaMmmmm! que bo! No l'he fet mai, a veure si hi poso remei! jejejeje Un petó!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
M'encanta aquest còctel !
ResponEliminaBenvinguda !
Petonets
Un còctel tan bo com aquest és una de les millors maneres d'afrontar el retorn a la rutina del setembre :)
ResponElimina