El blog de la Mercè, Destapant Cassoles, fa anys, en concret, 4, i ens ha convidat a la seva festa amb la condició de portar-hi unes postres on el protagonista sigui el color vermell. Mancada de temps, la Mercè m´ha donat la possibilitat de penjar una recepta la publicada que vaig fer en motiu d´un aniversari de la meva mare: una pastís mousse de formatge amb cobertura de gelatina de maduixa natural que va tenir molt d'èxit. Per llepar-se els dits!.
CRISTINA, T'AGRAEIXO MOLTÍSSIM QUE HAGIS TRET EL TEMPS D'ALLÀ ON NO N'HI HA PER A DEDICAR-ME AQUESTA RECEPTA!, MOLTÍSSIMES GRÀCIES!
ResponEliminaTens el Nº 6 i dissabte publicaré totes les fotos amb el Nº guanyador del petit lot. Moltes gràcies guapa!!!
Ara que comencen a arribar les maduixes......és perfecta!!!!!! Quina preciositat!!!!
ResponEliminaSalut!
Olga
No hi ha aniversari sense pastís i aquest es super xulo i bo, m'encanten els pastissos tipus mousse amb la cobertura de gelatina.
ResponEliminaPetons.
Molt ben aprofitada, la recepta!! Ei! fins quan ho podem participar?
ResponEliminaÉs un clàssic sensacional. A veure si tinc temps de participar abans del 22... que és aquí mateix!
ResponEliminaNo només dóna un toc dolç...sinó també de color. Aquests pastissos són ideals, i conec poca gent a qui no els agradin. Ara que es comencen a veure les primeres maduixes haurem d'anar fent boca...
ResponEliminaPetons
quin toc vermell més bonic i quin pastís més bo.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Cristina es una combinacion que gusta siempre y mas con este color superior,esta fantastica por fuera y por dentro tu aportacion al cumple de la Marcé
ResponEliminaPeto
doncs fantastic aquest toc vermell si va acompanyat d'una mousse de formatge!! ha de ser una delicia! petons
ResponEliminaUna, però que molt dolça aportació.
ResponEliminaOmplim la xarxa de vermell.
Petons
Un gran pastís!! preciós! petó
ResponEliminaHola pastissera, ets la reina i especialista en Mousses!
ResponEliminaUna abraçada
Un pastís boníssim! T'ha quedat molt bé
ResponElimina