Un bescuit per esmorzar diumenge? Aquest becuit és una recepta de la Dolça, del blog No tot són postres a la cuina, que és la reina dels cócs. De seguida que el vaig veure em vaig apuntar la recepta ja que tenia voltant per la nevera pots de nata líquida per muntar...La recepta no és ben bé l'original. L' he tunejada. He canviat algunes proporcions.
Ingredients
-Per a un motlle de plum cake.
-250 ml de nata per muntar.
-4 ous.
-175 gr de sucre.
-200 gr. de farina.
-1 sobre de llevat Royal.
Preparació
-Munteu les clares a punt de neu fort.
-Munteu la nata, i a mig muntar, afegiu-ne en forma de pluja, 100 gr de sucre. Ha de quedar molt muntada.
-Bateu els rovells d'ou amb 75 gr. de sucre.Han de quedar molsosos i blanquinosos.
-Afegiu-ne als rovells la farina i el llevat tamissats.
-Prescalfeu el forn a 180ºC.
-Barregeu la nata i les clares.
-Afegiu-hi aquesta barreja als rovells amb moviments envolvents, tot procurant que no s'abaixi.
-Aboqueu-hi la preparació al motlle.
-Enforneu a 180ºC-forn de baix. Feu prova agulla.
Bon profit!
Fa molt bona pinta aquest bescuit de nata,no em faría res menjarmen un tall.
ResponEliminaUn petó.
Aquest bescuit el faré que ha de ser molt suau de menjar, te una bona pinta el tall que donen ganes de tastar-ho.
ResponEliminaPetons.
Guardem un trosset.!!!!!!!!!!!
ResponEliminaPetons.
Quina coca més bona, t'ha quedat maquíssima, quina textura!
ResponEliminaOh, que bo!! Ideal per a una bona xocolata desfeta!!
ResponEliminaFa molt bona pinta i t'ha quedat molt esponjós! Mai he tastat un biscuit de nata...crec que hauré de fer-ho en breu!
ResponEliminaMolts petons
Aquests cocs de nata em tenen el cor robat!
ResponEliminaPetons
Sandra
Fa temps que el tinc pendent, i quines ganes que m'entren de fer-lo amb aquesta pinta! petons
ResponEliminaesta a pendents des de fa la tira, i el podria fer ara mateix perque tinc tots els ingredients, pero la mandra s'apodera de mi! quin cas! petons
ResponEliminaGenial para cualquier momento y muy apetecible con solo verlo¡¡
ResponEliminaAra mateix en menjaria un bon tall per esmorzar, que diuemnge queda mooooooolt lluny! :)
ResponEliminaQuina bona pinta que fa, m' anoto la recepta per fer-lo aviat
ResponEliminaQuin berenar més bo faria amb un tallet d'aquest bescuit! que blanquet i bo es veu!! petó
ResponEliminaQueden tan booooonsssssss........ Aquest cóc l'he descobert fa poc i, la veritat, m'agrada molt!!!
ResponEliminaPetons!!!
Olga
Aquest bescuit de la manera que ho has fet no pot fallar, és perfecta.
ResponEliminaNena, no havia vist que havies fet el coc de nata muntada... estic contenta que t'hagi agradat. T'ha quedat magnífic.
ResponEliminaPTNTS
Dolça