Potser sóc repetitiva amb aquesta recepta. Sé que molts de vosaltres ja heu fet i provat els petit suisse casolans, però jo tenia la recepta, mig esgrogueïda, a pendentíssims. Com m'agraden molt els iogurts aquesta vegada he fet un cop de cap. La recepta permet moltes variacions en la seva elaboració i, sobretot, en els gustos. Jo he optat per una versió semi, combinants ingredients alts i baixos en greixos.
Ingredients
-Per a 4-6 iogurts.
-200 gr de formatge tipus Philadelphia light
-200 ml de nata.
-50 gr de sucre morè.
-1 sobre de gelatina de maduixa.
-250 ml d'aigua.
Preparació
-Batre el formatge juntament amb la nata i el sucre
-Desfeu al foc el sobre de gelatina de maduixa amb l´aigua.
-Aboqueu la gelatina a la mescla de formatge. Mescleu.
-Ompliu els pots de iogurt i deixeu-los en la nevera a fi que qualli.
Bon profit!
Jo també he vist la recepta en molts llocs però encara no m'he animat a fer-la i això que fan una fila!!! T'han quedat de luxe així que haurem de provar-los!
ResponEliminaTot un clàssic boníssim! A casa n'he fet moltes variants i sempre tenen l'pexit assegurat.
ResponEliminaJo també he fet aquesta recepta i acasa els hi agrada molt.Però crec que no la tinc publicada...
ResponEliminaPetonets.
siempre es interesante hacer variaciones y mientras el resultado sea asi de bueno, cap problema¡¡
ResponEliminaBuen domingo
Sóc addicta als petit suisse. En menjo un cada dia. Que no són només per als petits! Haha
ResponEliminaEm sembla que m'animaré a fer-los a casa, que sempre és molt més saludable. Es veuen boníssims!
Petonets!
M'encanta aquesta textura que es veu a la fot Cristina. Quina passada de bó!
ResponEliminaEstà molt bé fer servir el formatge light per compensar els greixos de la nata.
Petons.
Un petit suisse de maduixa sempre és benvingut a casa meva, m'encantarà provar-lo!
ResponEliminaJo també tinc una recepta de petit suisse a pendentíssims!!! jejejj La teva també m'ha agradat molt, té que estar tant deliciós.... petons
ResponEliminaCristina aquests segur que m'agradarien!!! Queda apuntat perquè penso provar de fer-los!
ResponEliminaUna abraçada
Que bó....
ResponEliminaM'agradara molt provar-ho.
Petons guapa
Hola,
ResponEliminaLa textura es veu... d'escàndol!!!! Ja tens una recepta menys de la llista de pendents que sempre es fa interminable!
Petons
Em sembla una recepta fantàstica Cristina i repetitiva? Noooo!! Jo me la guardo la recepta que aquest Nadal tindré a les meves nebodes per casa i segur que els hi agradaran moltíssim!! Potser aquest no porten animalets per jugar però seran molt més bons!!
ResponEliminaPetonets. MAR, de EQNME
Aquesta se m'havia escapat... fins avui!! Que bo!!
ResponEliminaGràcies per la recepta!!! La meva filla no em para de marejar amb que li he de fer petit-suisse!!!!! T'han quedat molt macos!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Bon dia Cristina, he fet una crema de taronja, recepta teva que acabo de pujar al bloc:
ResponEliminahttp://cocinabetulo.blogspot.com.es/2013/12/crema-de-naranja-sin-huevo.html
Moltes gràcies.
Petons.
als menuts els encantarà aquesta recepta i als no tan menuts també!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça