3 anys de blog que han passat com un sospir...I per celebrar-ho he fet aquestes crestetes farcides amb poma que serveixen tant d´aperitiu com de postres.
Ingredients
-1 paquet de crestes petites
-sucre llustre
Ingredients per a la compota de poma( boníssima).
-500 gr. de pomes ( millor si són Golden).
-60 gr. de sucre.
-Una culleradeta de cafè de mantega.
-1/4 de culleradeta de cafè de canyella en pols.
Preparació
-500 gr. de pomes ( millor si són Golden).
-60 gr. de sucre.
-Una culleradeta de cafè de mantega.
-1/4 de culleradeta de cafè de canyella en pols.
Preparació
-Peleu les pomes i talleu-les a quarts.
-Poseu
les pomes en una cassola més ampla que alta. Poseu, juntament amb les
pomes, un rajolí d' aigua (un quart de vas d'aigua) per evitar que el
fons de la cassola es cremi. Poseu les pomes a coure a foc lent, tapades
i durant 1/2 hora. De tant en tant les remeneu i les trenqueu amb una
espàtula de fusta. Un cop passada la 1/2 hora les hi feu una passada per
la batedora elèctrica a fi d' homogeneitzar la pasta resultant. Molt
important: la pasta ha de quedar sòlida, no líquida.
-Afegiu-hi el sucre i deixeu coure la compota uns instants fins que s'hi fongui.
-Finalment, aboqueu-hi la mantega i la canyella, remeneu fins que s´hagi fos i barrejat del tot amb les pomes.
-Farciu les crestes amb la crema de poma, les segelleu i les fregiu amb oli calent.
-Abans de servir empolsineu-les amb sucre glacé.
Felicitats Cristina, pels 3 anys de bloc, que aviat està dit, i per aquestes crestetes tan dolçes i temptadores. Petonets i per molts anys!!!
ResponEliminaPer molts anys!!!!!!!! a la una per molts anys, a les dues i a les tres............
ResponEliminaFelicitats, ja t'has acabat les crestes?
Guardam una per celebrar-ho.
Petonets
Felicitats per aquest tercer aniversari, esperem que en siguin molts més!!
ResponEliminaoioioi!! quines crestes tan bones noia! fregidetes que son molt més gustoses, i farcides de fruita, que ja va bé!! felicitats per la tresena!! i per molts més!! petons
ResponEliminaMuchas felicidades por estos 3 años Cristina (llevamos los mismos) y espero que sigas muchos años mas y con buenas recetas como estas empañadillas de manzana,super jugosos y buenas
ResponEliminaBona setmana
3 anys!!! Moltes felicitats!!! I bona manera de celebrarlos amb aquestes crestes. Espero que ens veiem per aquí molts més anys :)
ResponEliminaUna abraçada
Moltes felicitats pels tres anys, ufff, com passa el temps. Molt bona la recepta per celebrar-ho. Petons. Yolanda.
ResponEliminaEnhorabona per l'aniversari i per la recepta, que me l'apunto de seguida per provar-la!
ResponEliminaCristina; Una manera molt dolça de celebrar aquets tres anys del teu blog. Felicitats i que per molts anys, ho puguis seguir-ho fent.
Per molts anys Cristina¡¡ :O) :O)
Enhorabona per aquests 3 anys de blog! i quines crestes per celebrar-ho... han d'estar boníssimes! me les apunto!
ResponEliminaMoltes felicitats Cristina! Una bona manera de celebrar aquest aniversari, unes crestes de poma ben farcides.
ResponEliminaPetons.
Moltes felicitats!!!!! Jo també he preparat crestes de poma!!!! Avui mateix!!!! Però no tenen res a veure amb les teves........
ResponEliminaPetons,
Olga
Moltes felicitats! Aquestes crestes semblen boníssimes... És una recepta molt versatil. Mmm!
ResponEliminaMarta
Per molts anys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I que en vinguin molts més! :)
ResponEliminaAquestes crestes em semblen senzillament delicioses, a mi, la poma i la canyella, mmmmm.......
Ei! Que bones, fregidetes, i amb poma a dintre, mmmmm! Felicitats pel tercer aniversari, tercero!! ha ha ha. Petons
ResponEliminaFelicitats per tenir un blog tan maco i pels 3 anys és clar!
ResponEliminaLes crestes dolces sempre són tan bones nyam!
Petons
Moltes felicitats i per molts anys de salut i receptes!!!!
ResponEliminaPer molts anys!!! i quines crestes més bones!!! petó i bona setmana!
ResponEliminaMoltes felicitats!!!!! Les crestes genials per celebrar-ho! petons
ResponEliminaEsperem poder seguir gaudint de les teves dolces creacions durant molts anys!!! Moltes felicitats!
ResponEliminaLes crestes tota una temptació ;)
Petonets
Sandra
Anys i anys, per molts anys...!!!!
ResponEliminaMoltsissimes felicitats per aquets tres dolços anys!!! Quines crestes mes apetitoses...ummmm
Petonets....i ens veiem el 25 !!!!
Felicitats per aquests 3 anys... I quines crestes taaan bones!
ResponEliminaFelicitats per els tres anys i també per aquestes crestes amb poma que han d'estar molt bones
ResponEliminaAquestes postres son de las de no deixar ni les engrunes....quina delicia....i el pastìs d'abaix.....impresionant...
ResponEliminaPetonets.
Tu receta me parece espectacular se me hace la boca agua, te felicito también por tus tres años de blog que sean muchos mas.
ResponEliminaBesos
Miguel
lareposteriademiguel.com
Felicidades y que mejor que celebrarlos con estas ricas crestas
ResponEliminaBss
Moltes felicitats, Cristina!!!! espero que estiguis molts més anys "en la brecha", les tevés receptes són un referent...
ResponEliminaPetonets
Felicitats pels 3 anys!!
ResponEliminaJO també les faig així, però les poso al forn... i ens encanten!!
PTNTS
Dolça
Al forn són més saludables!
Elimina