diumenge, 13 d’octubre del 2013

CRESTES AMB POMA I 3 ANYS DE BLOG

3 anys de blog que han passat com un sospir...I per celebrar-ho he fet aquestes crestetes farcides amb poma que serveixen tant d´aperitiu com de postres.

 

Ingredients
-1 paquet de crestes petites
-sucre llustre
Ingredients per a la compota de poma( boníssima).
-500 gr. de pomes ( millor si són Golden).
-60 gr. de sucre.
-Una culleradeta de cafè de mantega.
-1/4 de culleradeta de cafè de canyella en pols.

Preparació
-Peleu les pomes  i talleu-les a quarts.
-Poseu les pomes en una cassola més ampla que alta. Poseu, juntament amb les pomes, un rajolí d' aigua (un quart de vas d'aigua)  per evitar que el fons de la cassola es cremi. Poseu les pomes a coure a foc lent, tapades i durant 1/2 hora. De tant en tant les remeneu i les trenqueu amb una espàtula de fusta. Un cop passada la 1/2 hora les hi feu una passada per la batedora elèctrica a fi d' homogeneitzar la pasta resultant. Molt important: la pasta ha de quedar sòlida, no líquida.
-Afegiu-hi el sucre i deixeu coure la compota uns instants fins que s'hi fongui.
-Finalment, aboqueu-hi la mantega i la canyella, remeneu fins que s´hagi fos i barrejat del tot amb les pomes.
-Farciu les crestes amb la crema de poma, les segelleu i les fregiu amb oli calent.
-Abans de servir empolsineu-les amb sucre glacé.


Bon profit!

29 comentaris:

  1. Felicitats Cristina, pels 3 anys de bloc, que aviat està dit, i per aquestes crestetes tan dolçes i temptadores. Petonets i per molts anys!!!

    ResponElimina
  2. Per molts anys!!!!!!!! a la una per molts anys, a les dues i a les tres............
    Felicitats, ja t'has acabat les crestes?
    Guardam una per celebrar-ho.
    Petonets

    ResponElimina
  3. Felicitats per aquest tercer aniversari, esperem que en siguin molts més!!

    ResponElimina
  4. oioioi!! quines crestes tan bones noia! fregidetes que son molt més gustoses, i farcides de fruita, que ja va bé!! felicitats per la tresena!! i per molts més!! petons

    ResponElimina
  5. Muchas felicidades por estos 3 años Cristina (llevamos los mismos) y espero que sigas muchos años mas y con buenas recetas como estas empañadillas de manzana,super jugosos y buenas
    Bona setmana

    ResponElimina
  6. 3 anys!!! Moltes felicitats!!! I bona manera de celebrarlos amb aquestes crestes. Espero que ens veiem per aquí molts més anys :)
    Una abraçada

    ResponElimina
  7. Moltes felicitats pels tres anys, ufff, com passa el temps. Molt bona la recepta per celebrar-ho. Petons. Yolanda.

    ResponElimina
  8. Enhorabona per l'aniversari i per la recepta, que me l'apunto de seguida per provar-la!

    ResponElimina

  9. Cristina; Una manera molt dolça de celebrar aquets tres anys del teu blog. Felicitats i que per molts anys, ho puguis seguir-ho fent.
    Per molts anys Cristina¡¡ :O) :O)

    ResponElimina
  10. Enhorabona per aquests 3 anys de blog! i quines crestes per celebrar-ho... han d'estar boníssimes! me les apunto!

    ResponElimina
  11. Moltes felicitats Cristina! Una bona manera de celebrar aquest aniversari, unes crestes de poma ben farcides.
    Petons.

    ResponElimina
  12. Moltes felicitats!!!!! Jo també he preparat crestes de poma!!!! Avui mateix!!!! Però no tenen res a veure amb les teves........
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  13. Moltes felicitats! Aquestes crestes semblen boníssimes... És una recepta molt versatil. Mmm!
    Marta

    ResponElimina
  14. Per molts anys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I que en vinguin molts més! :)
    Aquestes crestes em semblen senzillament delicioses, a mi, la poma i la canyella, mmmmm.......

    ResponElimina
  15. Ei! Que bones, fregidetes, i amb poma a dintre, mmmmm! Felicitats pel tercer aniversari, tercero!! ha ha ha. Petons

    ResponElimina
  16. Felicitats per tenir un blog tan maco i pels 3 anys és clar!
    Les crestes dolces sempre són tan bones nyam!
    Petons

    ResponElimina
  17. Moltes felicitats i per molts anys de salut i receptes!!!!

    ResponElimina
  18. Per molts anys!!! i quines crestes més bones!!! petó i bona setmana!

    ResponElimina
  19. Moltes felicitats!!!!! Les crestes genials per celebrar-ho! petons

    ResponElimina
  20. Esperem poder seguir gaudint de les teves dolces creacions durant molts anys!!! Moltes felicitats!
    Les crestes tota una temptació ;)
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  21. Anys i anys, per molts anys...!!!!
    Moltsissimes felicitats per aquets tres dolços anys!!! Quines crestes mes apetitoses...ummmm
    Petonets....i ens veiem el 25 !!!!

    ResponElimina
  22. Felicitats per aquests 3 anys... I quines crestes taaan bones!

    ResponElimina
  23. Felicitats per els tres anys i també per aquestes crestes amb poma que han d'estar molt bones

    ResponElimina
  24. Aquestes postres son de las de no deixar ni les engrunes....quina delicia....i el pastìs d'abaix.....impresionant...
    Petonets.

    ResponElimina
  25. Tu receta me parece espectacular se me hace la boca agua, te felicito también por tus tres años de blog que sean muchos mas.
    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina
  26. Felicidades y que mejor que celebrarlos con estas ricas crestas
    Bss

    ResponElimina
  27. Moltes felicitats, Cristina!!!! espero que estiguis molts més anys "en la brecha", les tevés receptes són un referent...
    Petonets

    ResponElimina
  28. Felicitats pels 3 anys!!
    JO també les faig així, però les poso al forn... i ens encanten!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...