diumenge, 16 de juny del 2013

CREPS AMB GELAT DE NATA AMB MADUIXES

Ja tenim la calor aquí! I, com tenia pendent de fer una segona recepta amb un dels gelats que La Fageda em va obsequiar he aprofitat per fer unes creps farcides amb gelat que em recorden el viatge a la Catalunya Nord on em vaig fer un fart de menjar-ne. D' això fa ja dos mesos i, sembla que hagi passat una eternitat...



Ingredients
-Per a 6 o 8 persones*
-Paella de 22 cm.
 -125 gr. de farina
-2 ous.
-250 ml de llet
-35 gr.de sucre.
-1 1/2 cullerada de Grand Marnier o Cointreau.
-1 polsim de sal.
-50 gr. de mantega fosa.
-Gelat de nata amb maduixes de La Fageda.

*Recepta d´en Pep Nogué

Preparació
-En un bol aboqueu-hi la llet, els ous, el sucre, el licor i la sal. Bateu-ho.
-Seguidament aboqueu-hi la farina tamissada amb un tamís o amb un colador per evitar grumolls. Bateu fins que quedi una  mescla sense grumolls.
-En acabat, afegiu-hi la mantega fosa i mescleu bé fins que quedi una mescla homogènia.
-Reserveu la preparació en la nevera entre un mínim de 1/2 hora i un màxim de 2.
Els creps
-Transcorregut aquest temps, escalfeu la paella amb una mica de mantega. Aboqueu-hi mig cullerot de la mescla i ajudeu-vos amb el mànec per escampar-la per la superficie fins que quedi un tel fi i uniforme.
L´operació crep és sempre la mateixa: mantega i cullerot fins a acabar la mescla.
Notes:
-La primera crep és de rebuig...i, sinó li pregunteu a l´amic Arguiñano.
-Sabreu que la crep està llesta per girar-la quan vegeu que es daura del voltant i que al mig s´hi formen unes bombolles.
-A mesura que aneu fent les creps les col.loqueu en un plat una sobre l´altra.
-Abans de menjar-les les farciu d´allò que més un agradi, en aquest cas, amb  gelat de nata amb maduixes de La Fageda.

Bon profit!

21 comentaris:

  1. Ooooh, Cristina... ara mateix me'n menjava un parellet. Petons.

    ResponElimina

  2. Cristina; nata i maduixes... espectacular¡¡
    Salutacions Cristina¡¡ :O) :O)

    ResponElimina
  3. Hola Cristina
    Desprès de tanta coca un gelat de nata amb maduixes va genial
    Bona cuina

    ResponElimina
  4. amb el gelat i les maduixes ha de passar motl bé.
    petons

    ResponElimina
  5. Hola Cristina m'agrada la proposta i amb paella encara més. Em van regalar una crepera que no m'és gens pràctica.
    Boníssim amb gelat!

    ResponElimina
  6. Això del gran marnier m'ha agradat! ;-)

    ResponElimina
  7. Quina gana de dolç que m'has fet venir! T'han quedat molt bones i el toc de d'alcohol perfecte.
    Una abraçada

    ResponElimina
  8. Es que les creps son de vici....a mi m'encanten!!!! I aquestes amb gelat fan una pinta de lo mes refrescant!!
    Petonets.

    ResponElimina
  9. uuuuu quina bona pinta amb el gelat aixi desfet i les creps.....uff vull tornar a esmorzar!! petons

    ResponElimina
  10. M'encanten les creps i amb el gelat te que ser impressionant! petons

    ResponElimina
  11. Hola Cristina guapa tu

    Moltes gràcies per compartir tanta dolçor

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  12. Unes creps molt refrescants, els gelats de La Fageda tenen molta qualitat i de sabor son boníssims.
    Petons.

    ResponElimina
  13. Sempre li he tingut por a les creps, i mai m´he animat.. hauré d´intentar-ho. Tot un encert amb gelat de nata i maduixa. Mooolt bones, petons,

    ResponElimina
  14. Ostres, veient la teva recepta m'he recordat la de temps que fa que no faig crepes, i mira que m'agraden. Petons. Yolanda.

    ResponElimina
  15. va genial un helado con estos creps¡¡

    ResponElimina
  16. Quines postres més bones! i què bons els gelats de La Fageda, els vam acabar de seguida! però ja n'he comprat...! petó

    ResponElimina
  17. Recordo algun cop haver fet una cosa semblant, la combinació queda sensacional.
    i el gelats de la Fageda ens encanten!

    ResponElimina
  18. Fa dies que veig postres amb gelats La Fageda....si són com els iogurts, han de ser boníssims!!!!
    Les postres que has preparat...com sempre...sensacionals!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  19. M' encanten aquestes creps, que bones han de ser. I amb les gelats de " La Fageda" encara més...

    ResponElimina
  20. Molt bones, amb el gelat per dins....
    Ja tens rao quan dius que a la catalunya nord tot són creps, i s'atreveixen a fer-ne de qualsevol cosa :-D
    Ptnts i bona revetlla
    Dolça

    ResponElimina
  21. Quan menjo creps, normalment són dolços o amb farcits dolços, però la combinació amb gelat sembla bona idea.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...