Ja tenim la calor aquí! I, com tenia pendent de fer una segona recepta amb un dels gelats que La Fageda em va obsequiar he aprofitat per fer unes creps farcides amb gelat que em recorden el viatge a la Catalunya Nord on em vaig fer un fart de menjar-ne. D' això fa ja dos mesos i, sembla que hagi passat una eternitat...
Ingredients
-Per a 6 o 8 persones*
-Paella de 22 cm.
-125 gr. de farina
-2 ous.
-250 ml de llet
-35 gr.de sucre.
-1 1/2 cullerada de Grand Marnier o Cointreau.
-1 polsim de sal.
-50 gr. de mantega fosa.
-Gelat de nata amb maduixes de La Fageda.
*Recepta d´en Pep Nogué
Preparació
-En un bol aboqueu-hi la llet, els ous, el sucre, el licor i la sal. Bateu-ho.
-Seguidament aboqueu-hi la farina tamissada amb un tamís o amb un colador per evitar grumolls. Bateu fins que quedi una mescla sense grumolls.
-En acabat, afegiu-hi la mantega fosa i mescleu bé fins que quedi una mescla homogènia.
-Reserveu la preparació en la nevera entre un mínim de 1/2 hora i un màxim de 2.
Els creps
-Transcorregut aquest temps, escalfeu la paella amb una mica de mantega. Aboqueu-hi mig cullerot de la mescla i ajudeu-vos amb el mànec per escampar-la per la superficie fins que quedi un tel fi i uniforme.
L´operació crep és sempre la mateixa: mantega i cullerot fins a acabar la mescla.
Notes:
-La primera crep és de rebuig...i, sinó li pregunteu a l´amic Arguiñano.
-Sabreu que la crep està llesta per girar-la quan vegeu que es daura del voltant i que al mig s´hi formen unes bombolles.
-A mesura que aneu fent les creps les col.loqueu en un plat una sobre l´altra.
-Abans de menjar-les les farciu d´allò que més un agradi, en aquest cas, amb gelat de nata amb maduixes de La Fageda.
Bon profit!
Ooooh, Cristina... ara mateix me'n menjava un parellet. Petons.
ResponElimina
ResponEliminaCristina; nata i maduixes... espectacular¡¡
Salutacions Cristina¡¡ :O) :O)
Hola Cristina
ResponEliminaDesprès de tanta coca un gelat de nata amb maduixes va genial
Bona cuina
amb el gelat i les maduixes ha de passar motl bé.
ResponEliminapetons
Hola Cristina m'agrada la proposta i amb paella encara més. Em van regalar una crepera que no m'és gens pràctica.
ResponEliminaBoníssim amb gelat!
Això del gran marnier m'ha agradat! ;-)
ResponEliminaQuina gana de dolç que m'has fet venir! T'han quedat molt bones i el toc de d'alcohol perfecte.
ResponEliminaUna abraçada
Es que les creps son de vici....a mi m'encanten!!!! I aquestes amb gelat fan una pinta de lo mes refrescant!!
ResponEliminaPetonets.
uuuuu quina bona pinta amb el gelat aixi desfet i les creps.....uff vull tornar a esmorzar!! petons
ResponEliminaM'encanten les creps i amb el gelat te que ser impressionant! petons
ResponEliminaHola Cristina guapa tu
ResponEliminaMoltes gràcies per compartir tanta dolçor
mil petonets Susanna
Unes creps molt refrescants, els gelats de La Fageda tenen molta qualitat i de sabor son boníssims.
ResponEliminaPetons.
Sempre li he tingut por a les creps, i mai m´he animat.. hauré d´intentar-ho. Tot un encert amb gelat de nata i maduixa. Mooolt bones, petons,
ResponEliminaOstres, veient la teva recepta m'he recordat la de temps que fa que no faig crepes, i mira que m'agraden. Petons. Yolanda.
ResponEliminava genial un helado con estos creps¡¡
ResponEliminaQuines postres més bones! i què bons els gelats de La Fageda, els vam acabar de seguida! però ja n'he comprat...! petó
ResponEliminaRecordo algun cop haver fet una cosa semblant, la combinació queda sensacional.
ResponEliminai el gelats de la Fageda ens encanten!
Fa dies que veig postres amb gelats La Fageda....si són com els iogurts, han de ser boníssims!!!!
ResponEliminaLes postres que has preparat...com sempre...sensacionals!!!
Petons,
Olga
M' encanten aquestes creps, que bones han de ser. I amb les gelats de " La Fageda" encara més...
ResponEliminaMolt bones, amb el gelat per dins....
ResponEliminaJa tens rao quan dius que a la catalunya nord tot són creps, i s'atreveixen a fer-ne de qualsevol cosa :-D
Ptnts i bona revetlla
Dolça
Quan menjo creps, normalment són dolços o amb farcits dolços, però la combinació amb gelat sembla bona idea.
ResponElimina