divendres, 29 de març del 2013

TORTELL DE NATA

Tortell de nata; tradicional i boníssim...




Ingredients
-2 làmines de pasta fullada.
-400 gr. de nata muntada.
-80 gr. de sucre.
-1 ou.
-sucre llustre

Preparació
-Preescalfeu el forn a 200ºC.
-A cada làmina fullada li feu una rodona al mig que ha de quedar buida. Pinteu amb aigua una de la làmina fullada i  encaixeu l´altre a sobre.

 
 
-Pinteu la superficie del tortell amb l'ou batut i enforneu uns 20-25' fins que us quedi daurat. Si veieu que se us torra massa de dalt, el cobriu els últims 10' amb paper d'alumini.
-Mentrestant, munteu la nata. A mig muntar afegiu-hi el sucre. 
-Un cop el tortell sigui fred, l'obriu per la meitat amb cura i,amb una mànega pastissera,  farciu la base amb la nata.
-Cobriu-lo i empolsineu-lo amb sucre llustre.

Després de provar-lo ja no el comprareu a la pastisseria...


Bon profit!

13 comentaris:

  1. Hola Cristina,
    Fa molt de goig aquest tortell!! Res que envejar als que comprem. Acabo d'entrar al meu bloc i veig que ja formes part de la meva colla. Petons i benvinguda.

    ResponElimina
  2. Carai Cristina, quin tortell més maco. Dels pastissos amb pasta fulla aquest és el que més m’agrada. A Casa en dèiem corones de nata
    Bona cuina

    ResponElimina
  3. Cristina t'ha quedat super be quin goig que fa, fàcil i amb un resultat excel·lent.

    ResponElimina
  4. Ohhhhhhh, mai hagués pensat que era tant fàcil de fer, gràcies per la recepta. Petons. Yolanda.

    ResponElimina
  5. m'agrada no , m'encnata!!! jo la tinc a pendents! sembla mentida que amb 4 cosetes pugui sortir aixo tan bo oi?! petons

    ResponElimina
  6. Què bona i què fàcil, oi?
    Petonets

    ResponElimina
  7. Quin tortell!!!!!
    Amb aquesta pintorra, segur no ho trobes a la pastissería.
    Petonets guapi i bon cap de.....

    ResponElimina
  8. Hola Cristina guapa tu

    I que bo, es el meu preferit, i això em recorda que fa moltes llunes que en en faig, gràcies per compartir i recordar aquesta delicia humm

    Bon dilluns de Pasqua i mil petonets Susanna

    ResponElimina
  9. Mmmm quanta nata! T'ha quedat impresionant!
    Una abraçada

    ResponElimina
  10. Senzill, sensacional, tradicional i boníssim!
    I fet amb pasta choux també queda molt bo.

    ResponElimina
  11. Un gran clàssic. M'agrada molt la pasta fullada amb nata, i que aquesta sigui compacta, dolça i amb cos.

    ResponElimina
  12. Un clàssic que agrada molt a tots.
    http://bonissim.blogspot.com.es/
    Chus

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...