Tortell de nata; tradicional i boníssim...
Ingredients
-2 làmines de pasta fullada.
-400 gr. de nata muntada.
-80 gr. de sucre.
-1 ou.
-sucre llustre
Preparació
-Preescalfeu el forn a 200ºC.
-A cada làmina fullada li feu una rodona al mig que ha de quedar buida. Pinteu amb aigua una de la làmina fullada i encaixeu l´altre a sobre.
-Pinteu la superficie del tortell amb l'ou batut i enforneu uns 20-25' fins que us quedi daurat. Si veieu que se us torra massa de dalt, el cobriu els últims 10' amb paper d'alumini.
-Mentrestant, munteu la nata. A mig muntar afegiu-hi el sucre.
-Un cop el tortell sigui fred, l'obriu per la meitat amb cura i,amb una mànega pastissera, farciu la base amb la nata.
-Cobriu-lo i empolsineu-lo amb sucre llustre.
Després de provar-lo ja no el comprareu a la pastisseria...
Bon profit!
Hola Cristina,
ResponEliminaFa molt de goig aquest tortell!! Res que envejar als que comprem. Acabo d'entrar al meu bloc i veig que ja formes part de la meva colla. Petons i benvinguda.
Carai Cristina, quin tortell més maco. Dels pastissos amb pasta fulla aquest és el que més m’agrada. A Casa en dèiem corones de nata
ResponEliminaBona cuina
Cristina t'ha quedat super be quin goig que fa, fàcil i amb un resultat excel·lent.
ResponEliminaOhhhhhhh, mai hagués pensat que era tant fàcil de fer, gràcies per la recepta. Petons. Yolanda.
ResponEliminam'agrada no , m'encnata!!! jo la tinc a pendents! sembla mentida que amb 4 cosetes pugui sortir aixo tan bo oi?! petons
ResponEliminaQuè bona i què fàcil, oi?
ResponEliminaPetonets
Quin tortell!!!!!
ResponEliminaAmb aquesta pintorra, segur no ho trobes a la pastissería.
Petonets guapi i bon cap de.....
Quina bona cara que fa!
ResponEliminaBon cap de setmana!!!!
Hola Cristina guapa tu
ResponEliminaI que bo, es el meu preferit, i això em recorda que fa moltes llunes que en en faig, gràcies per compartir i recordar aquesta delicia humm
Bon dilluns de Pasqua i mil petonets Susanna
Mmmm quanta nata! T'ha quedat impresionant!
ResponEliminaUna abraçada
Senzill, sensacional, tradicional i boníssim!
ResponEliminaI fet amb pasta choux també queda molt bo.
Un gran clàssic. M'agrada molt la pasta fullada amb nata, i que aquesta sigui compacta, dolça i amb cos.
ResponEliminaUn clàssic que agrada molt a tots.
ResponEliminahttp://bonissim.blogspot.com.es/
Chus