divendres, 27 de juliol del 2012

SORBET DE MOJITO

El mojito s'ha convertit en la beguda reina de totes les terrasses d'estiu i alhora en una gran aliada en el món de la rebosteria ja sigui en forma de pastís, galetes, mousse...Per això no podia faltar en el Bufet. Us el presento en format sorbet; una altra manera de gaudir-lo que no us decebrà.


Ingredients
Per a 4 persones
-200 ml d' aigua mineral.
-200 gr. de sucre.
-6 brots de menta.
-4 llimes.
-100 ml de rom blanc.
-100 ml d´aigua mineral amb gas.

Preparació
-Barregeu l'aigua mineral amb el sucre i escalfeu-la fins que el sucre estigui ben dissolt.
-Mentrestant, renteu i esfulleu cinc brots de menta. Eixugueu les fulles, piqueu i sumeu-les al xarop d´aigua amb sucre.Remeneu-ho, tapeu-ho i ho deixeu macerar 30'.
-Espremeu les llimes. Filtreu el xarop i afegiu-hi el rom el suc de llima i l'aigua amb gas.
-Aboqueu-hi la mescla en un recipient poc profund (un tàper).
-Tapeu-lo i deixeu-lo en el congelador.
-Transcorregudes dues hores, trenqueu la capa de gel amb una forquilla i torneu el sorbet al congelador.
-Repetiu aquesta operació dues vegades més.
-Serviu el sorbet en copes fredes i decoreu amb menta fresca.

El Bufet tanca per vacances. Desitjo que gaudiu molt d´aquesta estació tan meravellosa com és l´estiu...



i...Bon profit!

dimarts, 24 de juliol del 2012

CREMA DE PRÉSSECS I PLÀTANS

Avui és Santa Cristina, el meu sant. A casa sempre l'hem celebrat. De petita sempre esperava les postres d´aquest dia. Ara em toca fer-les a mi i, amb més gust que mai, ja que l'he trobat la gràcia a aquest dia; Tot i que ha passat un any, "numèricament", a l'endemà et quedes igual...Com n' és d'agraït aquest dia!



Ingredients
Per a 8-10 persones.
-4 préssecs
-2 plàtans
-1 terrina de formatge fresc (250gr.)
-5 cullerades de sucre.
-melmelada de gerds
-nata per muntar

Preparació
-Trossegeu els préssecs i plàtans. Tritureu-los fins aconseguir un puré fi.
-Afegiu-hi el formatge fresc i el sucre. Torneu a batre fins que quedi una crema homogènia.
-Ompliu les copes fins a la meitat de crema. Afegiu-hi una capa de melmelada d´albercoc i reserveu en la nevera.
-Tot seguit, munteu la nata i decoreu la copa amb aquesta i ja podeu servir.





Bon profit!

dijous, 19 de juliol del 2012

BATUT DE XOCOLATA

Aquesta és una d´aquelles receptes d'aprofitament...Bé, no del tot...una pensa com pot quedar sense consumir gelat de xocolata en el congelador, oi? El fet és que tenia aquesta recepta de batut de xocolata en la que es precisa gelat de xocolata i aprofitant el gelat de xocolata que vaig publicar fa dues entrades he decidit provar-lo...Excuses per... menjar més xocolata...ejem... De moment la calor no em supera les ganes de menjar xocolata ;-D

 

Ingredients
Per a 4 persones
-600 ml de llet freda.
-4 cullerades de cacau pur en pols.
-4 boles de gelat de xocolata.(recepta aqui)

Preparació
-Aboqueu-hi la meitat de la llet en el got de la batedora juntament amb el cacau pur en pols i dues boles de gelat de xocolata.
-Bateu molt bé i afegiu-hi la resta de la llet a poc a poc.Torneu a batre fins que quedi una mescla suau i homogènia.
-Repartiu les altres boles de gelat  en el fons dels 4 gots.(jo hi vaig posar una de sencera a cada got
-Aboqueu-hi el batut de xocolata lentament dins de cada got.
-Serviu el batut decorat amb sucre llustre o granet de xocolata.

  

Bon profit!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...