Avui és el meu aniversari i, aquest any, aquest pastís mousse de mango ha estat el pastís dels meus desitjos. El comparteixo amb tots vosaltres.

Ingredients
Per un motlle de 26 cm Ingredients
Per la base
-150 gr. de galetes Maria.
-60 gr. de mantega pomada.
Per la mousse
-1 mango gros pelat (400-500gr.)
-500 gr. de nata muntada.
-2 iogurts naturals.
-200.gr de sucre.
-300 gr. de formatge cremós.
-100 ml de llet.
-10 fulls de gelatina.
Per la cobertura.
-350 gr. de mango pelat.
-50 gr. de sucre.
-100 ml d' aigua.
-3 fulls de gelatina.
Preparació
De la base:
-Tritureu les galetes. Un cop hagin adquirit la textura de pols mescleu-les amb la mantega pomada fins a fer una pasta amb la qual fareu la base del pastís. Reserveu el motlle en la nevera mentre feu la resta del pastís a fi que agafi consistència.
De la mousse:
-Munteu la nata i reserveu-la en la nevera.
-Hidrateu les fulles de gelatina en aigua freda.
-Feu un puré amb els iogurts, el mango pelat i picat, el formatge i el sucre.
-Escalfeu la llet i desfeu els fulls de gelatina. Deixeu atemperar.
-Aboqueu-hi la gelatina al puré. Mescleu i, a continuació, afegiu-hi amb moviments envolvents la nata muntada.
-Aboqueu-hi la preparació en el motlle i deixeu-ho quallar en la nevera unes 3 hores.
De la cobertura:
-Hidrateu la gelatina amb aigua freda.
-Peleu el mango i tritureu-lo juntament amb el sucre fins a obtenir un puré.
-Escalfeu l´aigua i dissoleu la gelatina ben escorreguda.
-Deixeu atemperar una mica i, tot seguit la mescleu amb el puré.
-Aboqueu-hi amb cura el puré sobre mousse a fi de fer la cobertura. Deixeu quallar en la nevera un mínim de 2 hores.
-Abans de consumir decorar al gust.
Bon profit!