Vacances de Nadal practicant amb la pasta fullada. No és difícil quan li agafes la tècnica. La recepta que he elaborat és de la Mery de Cocina para todos que explica de manera senzilla el pas a pas de l'elaboració pasta fullada.
Preparació i ingredients de la pasta fullada:
+ 1 ou per pintar i un pessic de sal
En el meu cas un cop fet el sisè pas simple la vaig deixar refrigerada en el nevera tota la nit i l'endemà li vaig donar la forma de tortell que vaig pintar amb un ou batut amb un pessic de sal (la sal augmenta el color del rovell en en forn).
S'ha de coure, forn de baix i de dalt, a 210 ºC i quan s´infli i estigui enrossit es treu del forn- Un cop fred amb un ganivet de serra es talla per la meitat i es farceix amb la trufa.
La pasta fullada pot aguantar 5 dies fresca en la nevera. Passat aquest temps si no s'ha d'utilitzar cal congelar-la.
Ingredients i elaboració de la trufa:
La recepta de la trufa de podeu trobar en la recepta del meu braç de gitano de trufa : BUFET DE POSTRES: BRAÇ DE GITANO DE TRUFA
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada