dilluns, 12 de novembre de 2018

MILFULLS DE CREMA

Unes postres amb èxit assegurat amb un farciment al gust de casa.


 
Ingredients
-1 làmina de pasta fullada.
-sucre llustre
-crema pastissera.(Aquí)

Preparació
-Prescalfeu el forn 190ºC. Dalt i baix.
-Desemboliqueu la pasta fullada i, la deixeu en el mateix paper de forn que hi porta. Escampeu sucre llustre i passeu el rodet sense prémer perquè s'integri. Poseu-hi al damunt un full de paper de forn i, doneu-ne la volta a la pasta fullada i feu el mateix procediment amb el sucre.
-En acabat, si cal, passeu el rodet, tot prement, a fi que us quedi una pasta fullada amb un gruix de 3-5 mm.
-Seguidament, marqueu 3 rectangles de la mida que desitgeu, amb un tallapizza o una regla. Ens ha de quedar un múltiple de 3. Us en poden sortir 6. Ho simplement fer tres rectangles iguals.
-Amb un forquilla marqueu tota la pasta fullada per evitar que pugi durant la cocció. Posem els rectangles sobre la safata del forn, folrada amb paper o silpat. A sobre hi posem una altra làmina de paper de forn i, seguidament una altra placa o safates que puguin anar al forn perquè facin pes i no deixi pujar la pasta de full.
-Enfornem a 190ºC, forn de dalt i de baix fins que estiguin daurades. Quan hi falti poc podeu retirar les safates del damunt per acabar de coure la pasta de full.
-Retirem i deixem refredar.
-Un cop fredes farcim de crema amb un mànega pastissera les capes de pasta de full i decorem la superficie al nostre gust.


Bon profit!

4 comentaris:

  1. Con esta decoración que le has dado te ha quedado espectacular Cristina.

    ResponSuprimeix
  2. Hola Cristina,
    Saltant de cuina en cuina i de blog en blog he arribat a la teva cuina.
    Noia, aquesta elaboració em sembla boníssima i t'ha quedat espectacular.
    Em quedo pel teu blog i miro el que tens.
    Salutacions,
    :)

    ResponSuprimeix
  3. Quines postres! Ben boniques i delicioses! La crema....em xifla!
    Petonets i molt bon cap de setmana,
    Olga

    ResponSuprimeix

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...