dimarts, 5 de desembre del 2017

PANNACOTTA AMB NUTELLA

Unes postres 100% italianes: la pannacotta amb Nutella. Irresistible i calòriques. Algú ho havia de dir!.



Ingredients
-500 ml. de nata.
-150 gr. de llet sencera.
-125 gr. de sucre llustre.
-5 fulls de gelatina.
-4 cullerades de Nutella.
-2 cullerades soperes de llet.

Preparació
-Hidrateu la gelatina en aigua freda.
-En cassó aboqueu-hi la llet, la nata i el sucre. Ho porteu a foc fins que arrenqui el bull.
-Seguidament i, fora de foc, afegiu-hi la gelatina ben escorreguda i remeneu fins que es dissolgui.
-Aboqueu-hi la preparació en els motlles. Deixeu entebeir i refrigereu com a mínim 4 hores abans de consumir.
-Abans de servir, en un cassó al bany Maria mescleu 4 cullerades de Nutella i dues cullerades soperes de llet. Remeneu fins aconseguir una textura semi-líquida.
-Aboqueu-hi la preparació sobre la pannacotta i, serviu.




Bon profit!

5 comentaris:

  1. La pannacotta ya por si sola es buenísima y si encima le añades la nutella, la bomba de bueno.

    ResponElimina
  2. Quina bona pinta! Jo també n'he fet una aquesta setmana i la publicaré la setmana que ve, amb coulis de fruits vermells. Està clar que l'hauré de provar amb nutella, vici complert!
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Eeeiiiiii! Aquesta queda apuntada! Ja sé per quin sopar de Nadal prepararé aquestes postres! La panna cotta m'agrada molt!
    Petonets i bona setmana, Cristina!
    Olga

    ResponElimina
  4. es bonissima la panna cotta. un postre tan senzill i tan bo oi? el que no ho havia tastat mai és amb nutella! faré la meva versió a casa! :) m'agrada la idea per postres nadalencs!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...