Ingredients
-500 ml. de nata.
-150 gr. de llet sencera.
-125 gr. de sucre llustre.
-5 fulls de gelatina.
-4 cullerades de Nutella.
-2 cullerades soperes de llet.
Preparació
-Hidrateu la gelatina en aigua freda.
-En cassó aboqueu-hi la llet, la nata i el sucre. Ho porteu a foc fins que arrenqui el bull.
-Seguidament i, fora de foc, afegiu-hi la gelatina ben escorreguda i remeneu fins que es dissolgui.
-Aboqueu-hi la preparació en els motlles. Deixeu entebeir i refrigereu com a mínim 4 hores abans de consumir.
-Abans de servir, en un cassó al bany Maria mescleu 4 cullerades de Nutella i dues cullerades soperes de llet. Remeneu fins aconseguir una textura semi-líquida.
Té una pinta espectacular!
ResponEliminaLa pannacotta ya por si sola es buenísima y si encima le añades la nutella, la bomba de bueno.
ResponEliminaQuina bona pinta! Jo també n'he fet una aquesta setmana i la publicaré la setmana que ve, amb coulis de fruits vermells. Està clar que l'hauré de provar amb nutella, vici complert!
ResponEliminaUna abraçada
Eeeiiiiii! Aquesta queda apuntada! Ja sé per quin sopar de Nadal prepararé aquestes postres! La panna cotta m'agrada molt!
ResponEliminaPetonets i bona setmana, Cristina!
Olga
es bonissima la panna cotta. un postre tan senzill i tan bo oi? el que no ho havia tastat mai és amb nutella! faré la meva versió a casa! :) m'agrada la idea per postres nadalencs!
ResponElimina