Ingredients
Per un motlle de 20 cm.
-3 ous.
-170 gr. de sucre.
-250 gr. de formatge mascarpone.
-5 ml de rom.
-250 gr. de farina.
-1 sobre de llevat químic.
-2 peres.
-2 pomes.
-sucre avainillat en pols per decorar.
Preparació
-Preescalfeu el forn.
-Bateu els ous amb el sucre fins que doblin el volum. Seguidament aboqueu-hi el mascarpone i batem uns 7/8' fins que dobli el volum.
-Afegiu-hi el rom. Feu un parell de voltes amb les varilles perquè s'integri i, aboqueu-hi la farina i el llevat tamisat, en tongades i remenant amb moviments envolvents perquè no s'abaixi la crema de formatge.
-Talleu la fruita filetejada i la mescleu amb la crema.
-Enfarineu el motlle i enforneu uns 40' aprox. Feu la prova de l'agulla.-Un cop cuit el bescuit, deixeu-lo refredar i el cobriu amb sucre llustre avainillat.
Bon profit!
Ummmmmmm bonissim
ResponEliminaJo no et diria que no! Encantadíssima em menjaria un trosset ara mateix!
ResponEliminaLa crema i la pera són una combinació perfecta.
Petonets,
Olga
Desde luego de categoría te ha quedado y ademas con una buena combinacion con la pera,la manzana y el mascarpone
ResponEliminaBuen finde
Quina pinta!!! Ho faré!!
ResponEliminaOstres que espongóss que queda no?? m'agrada molt la recepta, creus que li podria posar membrillo també??! apuntat que va!
ResponEliminaSi...prova-ho.
Elimina