dijous, 16 de novembre del 2017

BESCUIT DE POMA I PERA AMB MASCARPONE

Qualsevol hora del dia és ideal per menjar un tros d'aquest bescuit de poma, pera i mascarpone. Un bescuit que conté els sabors i perfums de la tardor. Suau i cremós que és desfà a boca. Qui diu no a  un trosset?


 
Ingredients
Per un motlle de 20 cm.
-3 ous.
-170 gr. de sucre.
-250 gr. de formatge mascarpone.
-5 ml de rom.
-250 gr. de farina.
-1 sobre de llevat químic.
-2 peres.
-2 pomes.
-sucre avainillat en pols per decorar.

Preparació
-Preescalfeu el forn.
-Bateu els ous amb el sucre fins que doblin el volum. Seguidament aboqueu-hi el mascarpone i batem uns 7/8' fins que dobli el volum.
-Afegiu-hi el rom. Feu un parell de voltes amb les varilles perquè s'integri i, aboqueu-hi la farina i el llevat tamisat, en tongades i remenant amb moviments envolvents perquè no s'abaixi la crema de formatge.
-Talleu la fruita filetejada i la mescleu amb la crema.
-Enfarineu el motlle i enforneu uns 40' aprox. Feu la prova de l'agulla.
-Un cop cuit el bescuit, deixeu-lo refredar i el cobriu amb sucre llustre avainillat.

 
Bon profit!

6 comentaris:

  1. Jo no et diria que no! Encantadíssima em menjaria un trosset ara mateix!
    La crema i la pera són una combinació perfecta.
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. Desde luego de categoría te ha quedado y ademas con una buena combinacion con la pera,la manzana y el mascarpone
    Buen finde

    ResponElimina
  3. Ostres que espongóss que queda no?? m'agrada molt la recepta, creus que li podria posar membrillo també??! apuntat que va!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...