Sempre vénen de gust.
-3 rovells d'ou.
-200 gr. de sucre llustre
-2 llimones.
-75 gr d'oli suau.
-100 ml de llet.
-200 gr. de farina.
-100 gr. de fècula de patata
-1 sobre de llevat químic.
-sucre llustre per decorar.
Preparació
-Preescalfeu el forn a 175ºC.
-Renteu les llimones i ratlleu la seva pell.
-Treballeu els rovells amb el sucre fins a obtenir una mescala escumosa i blanquinosa. Seguidament, afegiu-hi la ratlladura de la llimona i, l'oli i la llet a poc a poc sense deixar de mesclar.
-Aboqueu-hi la farina, el llevat tamisats i la fècula de patata. Mescleu fins a obtenir una mescla homogènia.
-Aboqueu-hi la preparació al motlle de plum cake. Si és de silicona no cal posar-hi paper sulfuritzat ni mantega.
-Enforneu de 30 a 35' fins que estigui daurat. Feu-ne la prova de l'agulla.
-Un cop estigui fred, serviu-lo amb sucre llustre pel damunt.
Bon profit!
Ummmmm que bo
ResponEliminaBueno y aromático sin duda alguna.
ResponEliminaJa ho pots ben dir.A casa mai falta un bon bescuit per esmorzar o berenar!
ResponEliminano l'havia vist amb fècula de patata, té una pinta mooolt sucosa ehh!! fa venir gana a aquestes hores!
ResponElimina