diumenge, 20 de març del 2016

CREMA DE CAFÈ I XOCOLATA

De nou dia 20. La protagonista de l'edició de la convocatoria del Blog al Plat del mes de març és la Teresa del blog "Com a casa, res!" Companya de trobades, tallers i "otros quehaceres gastrómicos" comparteix amb mi la passió pels dolços. Feia temps que volia que el seu blog fos convocat per alguna d´aquestes edicions ja que té un gran receptari de postres i m'anat molt bé fer-ne una ullada "irresistible".


Del seu receptari he triat aquest crema de cafè i xocolata; una combinació molt encertada que passa divinament, l'autora de la qual n'és la Mireia Carbó.

Ingredients
-250 ml de cafè.
-300 ml de llet.
-2 rovells d'ou.
-1 cullerada de maizena.
-75 gr. de sucre.
-75 gr. de xocolata negra.
-2 cullerades de whisky(opcional).
 


Preparació
-En un bol mescleu els rovells amb la maizena i un rajolí de la llet fins a formar una crema.
-En un cassó aboqueu-hi el cafè, la llet restant, el sucre, la xocolata i el whisky. Remeneu fins que es fongui la xocolata i, arrenqui el bull.
-Retireu del foc i aboqueu-hi la crema de rovells. Porteu-ho novament a foc i remeneu fins que arrenqui el bull.
-Retireu del foc i deixeu entebeir la crema. En acabat, la repartiu en copes. Les tapeu amb paper film i les poseu en la nevera fins que la crema estigui freda o fins el moment de servir.
-Decoreu al gust.


Bon profit!
 

10 comentaris:

  1. Ha estat ben difícil decidir-se per una única recepta, però la teva tria és ben llaminera! Fantàstica combinació la del cafè i la xocolata perquè cadascun potencia el sabor de l'altre. Amb receptes així haurem de posposar l'operació bikini indefinidament...! Un petonet!

    ResponElimina
  2. Unes postres de luxe!!!
    Pero la operació bikini no es posposar-la....es anular-la!!!
    Petins guapa

    ResponElimina
  3. Que postre mas delicioso para un día especial.Bssss

    ResponElimina
  4. combinació irresistible i presentació espectacular. Boníssim postre el que has escollit!. Gracies un cop mes cristina!

    ResponElimina
  5. Una copa fácil y muy tentadora con solo verla, que gusta seguro a todos.

    ResponElimina
  6. bonissima combinació la de xocolata i café!! aquest cap de setmana he fet un bizcocho de xocolata i café, i ha volat! petons

    ResponElimina
  7. Sou un parell de llamineres, però a una copa com aquesta m'uniría a vosaltres per menjar-la.
    Petons.

    ResponElimina
  8. Una recepta molt ben triada!!!! la combinació de café i xocolata m´agrada molt. Molt bones postres, Petons,

    ResponElimina
  9. Hola Cristina, gràcies per remenar a comacasa-res!! jo no he pogut estar per la convocatòria, ni per vosaltres com m'hagués agradat, teníem un gran amic molt greu i diumenge ens va deixar, estem ben tocats.. ! petó i bona setmana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquesta ha d'estar bona, jo no sóc massa de whisky però li ha de donar un toc! Ptnts

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...