De nou dia 20. La protagonista de l'edició de la convocatoria del Blog al Plat del mes de març és la Teresa del blog "Com a casa, res!" Companya de trobades, tallers i "otros quehaceres gastrómicos" comparteix amb mi la passió pels dolços. Feia temps que volia que el seu blog fos convocat per alguna d´aquestes edicions ja que té un gran receptari de postres i m'anat molt bé fer-ne una ullada "irresistible".
Del seu receptari he triat aquest crema de cafè i xocolata; una combinació molt encertada que passa divinament, l'autora de la qual n'és la Mireia Carbó.
Ingredients-250 ml de cafè.
-300 ml de llet.
-2 rovells d'ou.
-1 cullerada de maizena.
-75 gr. de sucre.
-75 gr. de xocolata negra.
-2 cullerades de whisky(opcional).
Preparació
-En un bol mescleu els rovells amb la maizena i un rajolí de la llet fins a formar una crema.
-En un cassó aboqueu-hi el cafè, la llet restant, el sucre, la xocolata i el whisky. Remeneu fins que es fongui la xocolata i, arrenqui el bull.
-Retireu del foc i aboqueu-hi la crema de rovells. Porteu-ho novament a foc i remeneu fins que arrenqui el bull.
-Retireu del foc i deixeu entebeir la crema. En acabat, la repartiu en copes. Les tapeu amb paper film i les poseu en la nevera fins que la crema estigui freda o fins el moment de servir.
-Decoreu al gust.
Bon profit!
Ha estat ben difícil decidir-se per una única recepta, però la teva tria és ben llaminera! Fantàstica combinació la del cafè i la xocolata perquè cadascun potencia el sabor de l'altre. Amb receptes així haurem de posposar l'operació bikini indefinidament...! Un petonet!
ResponEliminaUnes postres de luxe!!!
ResponEliminaPero la operació bikini no es posposar-la....es anular-la!!!
Petins guapa
Que postre mas delicioso para un día especial.Bssss
ResponEliminacombinació irresistible i presentació espectacular. Boníssim postre el que has escollit!. Gracies un cop mes cristina!
ResponEliminaUna copa fácil y muy tentadora con solo verla, que gusta seguro a todos.
ResponEliminabonissima combinació la de xocolata i café!! aquest cap de setmana he fet un bizcocho de xocolata i café, i ha volat! petons
ResponEliminaSou un parell de llamineres, però a una copa com aquesta m'uniría a vosaltres per menjar-la.
ResponEliminaPetons.
Una recepta molt ben triada!!!! la combinació de café i xocolata m´agrada molt. Molt bones postres, Petons,
ResponEliminaHola Cristina, gràcies per remenar a comacasa-res!! jo no he pogut estar per la convocatòria, ni per vosaltres com m'hagués agradat, teníem un gran amic molt greu i diumenge ens va deixar, estem ben tocats.. ! petó i bona setmana
ResponEliminaAquesta ha d'estar bona, jo no sóc massa de whisky però li ha de donar un toc! Ptnts
Elimina