Ja estem al mes de gener; el mes de l'aprofitament i de la dieta post-nadalenca. Falta poc per la propera convocatoria del Blog a la taula en què aquest mes el blog protagonista és Les receptes de St.Hilari. Un blog ple de gotets...La recepta del dia 20 ja la tinc triada però hi van caure més. Com que tenia tots els ingredients per fer aquest mousse de llimona que ens proposa l'Alfons, sobretot clares, els he aprofitat, de la millor manera per arrodonir un àpat amb unes postres lleugeres.
He introduït algunes variacions en la recepta original que la trobareu aquí
Ingredients
-2 llimones.
-3 clares d'ou.
-60 gr. de sucre.
-1 cullerada de sucre llustre.
-40 gr. de Maizena.
-2 gots de llet.
-cacau en pols.
Preparació
-Munteu les clares a punt de neu i mentre les munteu afegiu-hi el sucre llustre en forma de plugim. Reserveu-les en la nevera.
-En un cassó aboqueu-hi la maizena, el sucre i la llet. Ho bateu en el foc durants uns minuts fins que s'espesseixi. Ho retireu del foc i passats uns d'2 o 3' afegiu-hi el suc de llimona espremut i colat prèviament.
-Finalment afegiu-hi les clares a punt de neu, tot remenant de forma envolvent i suau.
-Aboqueu-hi la preparació en els gots i guardeu-los en fred. Abans de servir empolsineu la mousse amb el cacau en pols.
Bon profit!
Tot el que surt del blog de l'Alfons és èxit segur... com aquestes postres Cristina!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Quina textura tan suau t'ha quedat Cristina. M'agraden molt els postres de llimona per després d'un bon àpat.
ResponEliminaPetons.
Tenim llimones de l'hort......i ja sabem com acabaran!! Quines ganes de fer aquesta mousse!!!
ResponEliminaPetons i...bona setmana!
Olga
Una mousse més deliciosa i delicada ! s'ha de fondre a la boca!! petons
ResponEliminaUn gotet genial y facil, un postre perfecto para cualquier comida.
ResponEliminaBona setmana
Jo també hauria fet una pila de receptes del blog de l'Alfons!!! Entre elles, aquesta mousse de llimona tan llaminera i lleugera ;)
ResponEliminaHola Cristina. Bon Any!!!
ResponEliminaM'encanta la mousse de llimona...i jo també tinc a punt la recepta del Bloc al Plat d'aquest mes...jeje
Petonets.
Aquesta mousse va genial per després de les festes nadalenques!!
ResponEliminaMe l'apunto!
Petons
Sembla fàcil, i boníssim. Felicitats! Apuntada queda :)
ResponEliminaSalutacions,
t'han quedat fantàstics!! i oi que són bons? una magnifica manera de recuperar les clares sobreres i fer un gotet de primera!!
ResponElimina